טוב, אז התלבטתי אם לפתוח את השרשור בפורום הסגור אבל החלטתי שגם הבעלים היקרים שלנו צריכים רעיונות אז יאללה 
במסגרת הקיצוצים ובעקבות ההבנה שרומנטיקה לא חייבת להיות יקרה-החלטתי לפתוח שרשור ובו נעלה רעיונות לערבים זוגיים שאפשר לעשות בבית, בלי לבזבז המון כסף, ושטעמה של הרומנטיקה לא יפוג...
אני אתחיל.
אז ככה:
* "להפוך את הבית לצימר": תכלס-הכי פשוט. לסדר את החדר יפה יפה, להדליק נרות, להדליק מוזיקה רומנטית, לעמעם אורות (אפשר גם בלי אורות בכלל כי יש נרות) למשקיעניות (או משקיענים) אפשר לפזר עלים אדומים בחדר.
אפשר לסדר את המיטה ממש כמו בצימר-לשים מגבת קטנה מקופלת על המיטה ועליה שוקולדים לבבות (או מטבעות שוקולד
)
כמובן שאפשר גם בקבוק יין ושני גביעים (אפשר חד פעמיים יש מהממים!!) אבל זה רק לחובבים. אפשר להחליף את היין בליקר.
* "חמשת החושים": המקור כמובן זה מתנה לכל חוש אבל אולי אפשר להסתדר עם מה שיש בבית.
טעם: ארוחה שווה!!! אפשר להכין ביחד או להכין בשבילו/ה
ריח: להדליק נרות ריחניים (מתנה: פרחים, בושם)
ראיה: הכי פשוט-לראות סרט
מישוש: לרקום את השם שלו/ה על אחת המגבות שיש בבית ולעטוף יפה (מתנה: לקנות מגבת או חלוק מגבת ענק וכייפי)
שמיעה: לשיר קריוקי, לשמוע מוזיקה ולרקוד.. (מתנה: דיסק)
* "לפעמים חלומות מתגשמים": כל אחד כותב לשני בפתק את החלום שלו ומקציבים זמן בו הצד השני צריך להגשים את החלום. מתאים לאנשים יצירתיים שייקחו את זה למקומות מגניבים
* משחק זוגי: לכתוב כל מיני שאלות/משימות ולהכניס לתוך קופסא. כל אחד בתורו מוציא ועונה על השאלה/מבצע את המשימה
* פאזל: לקנות פאזל ולהרכיב יחד
* "מכתב בבקבוק": 2 אפשרויות:
1. לוקחים 2 בקבוקי זכוכית, מקשטים אותם (פשוט!!! מפיות ודבק לבן מהול במים. כמובן שאפשר צבעי זכוכית וכל זה...אך ודאי שזה מתאים גם למי שאין לו את הדברים האלה בבית ולא רוצה להשקיע בלקנות אותם) וכל אחד כותב לשני מכתב ובו הוא כותב כל מה שרצה להגיד או לשתף או אנערף מה או כל דבר אחר זה יכול להיות כל הדברים שאני אוהבת בך ומכניסים לבקבוק. קובעים יעד מתי פותחים את הבקבוק-ביומולדת,יום נישואין, עוד חודש עוד שנה...
2. לוקחים בקבוק זכוכית אחד ומקשטים אותו (אותו כנ"ל) קובעים יעדים ומטרות-אישיות וזוגיות לאיזה טווח זמן שתבחרו. (אנחנו כתבנו לטווח זמן של 5 שנים) זה יכול להיות בראשי הפרקים הבאים:
מה אני רוצה ללמוד ולעשות ב5 השנים הקרובות?
איך אני רוצה שהבית שלנו ייראה (מבחינה טכנית-מטבח חדר וכו' למשל אני ממש רוצה שתהיה לנו בבית פינת קפה-שולחן עגול עם 2 כורסאות / כסאות)
מה אני מצפה מהזוגיות שלנו?
ועוד כיד הדמיון הטובה...
קוראים, מפיקים לקחים, ומכניסים לבקבוק. פותחים כל ר"ה או ר"ה ופסח, רואים לאן התקדמנו ומה עוד נשאר. פותחים כמובן בסוף טווח הזמן שקבענו לעצמנו.
* יצירה: לזוגות היצירתיים מבינינו אפשר לקחת כל מיני דברים בבית שבדרך לפח למשל קופה של נס קפה ולקשט אותה. אני ממש אוהבת שעושים את הבקבוק עם הקטניות למשל... אפשר לבחור פינה מסויימת בבית ולהכין יחד משהו לפינה הזו.
יאללה.... אני כבר עייפה!!
מוזמנים להוסיף...
ובנים-הנה יש לכם שרשור עם רעיונות לא להגיד "אני לא יצירתי"-אתה לא צריך להיות!! יש לך פה רעיונות ואתה רק צריך לבחור 
חג שמייח!! 
אביה