בסיעתא דשמייא!
ביינישי"ם? לחצו כאן.
אחח.. איך אני אוהבת את שמחת תורה!
תחשבו איזה עוד עם היה עושה חג על זה שהם קיבלו איזשהו ספר לפני אלפי שנים?
אין על עמ"י הצדיקים! 
מכירים את זה שאתם באמצע הריקודים בשמחת תורה, ופתאום אתם רואים יהודים שממש לא קשורים לתורה (יענטו חילוניים, אבל לא סתם חילונים, ערסים כבדים כאלה..) באים ומצטרפים לריקודים?
חשבתם פעם מה הם עושים פה?
לא בקטע של להעיף אותם או משהו, אלא פשוט כי למה שאנשים שלא באמת לומדים תורה ומקיימים מצוות יבואו לרקוד עם התורה?..
הם כאילו לא מתאמצים בה ולומדים אותה.
אבל בעצם אנחנו מפספסים פה נקודה ממש חשובה -
בכל יהודי יש נשמה קדושה, טהורה.
לכל יהודי, גם זה שנראה הכי רחוק בעולם מהתורה [ח"ו!] - יש קשר לאבאל'ה שבשמיים, למצוות, לתורה.
רק שלפעמים הוא עצמו לא רואה את זה, כי הוא עסוק כ"כ בכסף, בפוזות, בחיצוניות - קיצור בעולם הזה.
אבל כשהוא רואה שאחים שלו רוקדים עם התורה, שמחים בה - משהו נדלק בו.
הנשמה שלו מאותת ואומרת: 'היי, גם אני פה. אני רוצה קדושה, טהרה. אני רוצה לשמוח שמחה אמיתית. אני כל כך מתגעגעת לאבא שבשמיים. אני רוצה לחזור אליו".
לא תמיד הוא מבין את זה, לא תמיד הוא באמת יודע למה, אבל פשוט יש לו דחף לרקוד, לשיר.
ואז הוא בא, ומרביץ בריקודים, כמו שהוא לא רקד מעולם.
ריקודים שיוצאים באמת מהלב.
שמתם לב פעם לזה שרק אצלנו כולם רוקדים ממש יחד?
בכל שאר המקומות בעולם אולי כולם נמצאים באותו מקום, אבל כל אחד רוקד עם עצמו, ומקסימום עם בן\ת זוג אחד\ת.
אבל אצלנו כולם נותנים ידיים, כולם רוקדים יחד במעגל.
וזה גם לא משנה לי למי אני נותנת עכשיו יד, אם היא חברה שלי או לא, או אם אני בכלל מכירה אותה - אני רוקדת איתה, שמחה איתה.
ככה גם בשמחת תורה, כולנו רוקדים יחד במעגל - הבייני"ש שכל השנה למד תורה, עם החילוני שהיום נכנס בפעם הראשונה לבית כנסת - כווולם.
זה מראה, יותר מהכל, על האחדות בינינו, ועל זה שלכל יהודי יש חלק בתורה.
השמחה בחג הזה היא לא על הידע והלימוד שיש לכל אחד בתורה, אלא על המתנה הנפלאה שאבאל'ה שבשמים נתן לנו, ועל הקשר המיוחד שיש לנו איתו בזכות מתנה הזאת.
שתדעו שבחג הזה כל שערי השמחה נפתחים, וזה ממש הזמן לאסוף שמחה לכל השנה.
תחשבו שנייה על השנה שעברה,
אם היית שמח בה - בטוח אתה מבין עד כמה זה כיף להיות בשמחה,
ואם קצת התייאשת, והיית עצובה - את בטוח מבינה כמה השמחה חשובה כדי שנוכל לחיות חיים טובים יותר.
אז הנה, ה' בא ואמר לנו - קחו כמה שמחה שאתם רוצים!!
אם תנצלו כל רגע בחג הזה, ותשמחו באמת - אתם לוקחים אתכם שמחה לכל השנה.
שווה, לא?! 
אז עכשיו כשאתם רוקדים בחג, עשו טובה - תקראו גם לאלו שלא ממש שומרים תורה ותגידו להם שיבואו לראות שמחה מטורפת, משהו לא מהעולם הזה.. 
[נכון שעכשיו אתם רוצים לשמח מישהו?
אז בבקשה תקפיצו את ההודעה, כדי שעוד יהודים יוכלו לקרוא את הד"ת..
2 מצוות בהודעה אחת. לא שווה?
]
שבעז"ה יהיה חג שמח באמת לכל עמ"י הצדיקים!
א-מ-ן!