אני רוצה ליצור קבצי מידי בעזרת האורגן. קניתי את החיבור שצריך והתקנתי תוכנה לחיבור למידי ויש לי תוכנה (קיובייס) ואני מנסה להבין מה עושים הלאה.
יש מישהו?
אני רוצה ליצור קבצי מידי בעזרת האורגן. קניתי את החיבור שצריך והתקנתי תוכנה לחיבור למידי ויש לי תוכנה (קיובייס) ואני מנסה להבין מה עושים הלאה.
יש מישהו?
איך קנית חיבור- אני גם רוצה לקנות חיבור לאורגן...
איך קוראים לחיבור (שאני ידע לבקש בחנות).
נראה לי את מחברת ומקליטה רגיל...
אתה מתכוון להוציא קבצי Midi מהאורגנית למחשב בתור סגורים, או להשתמש בה כמקלדת שליטה?
חשוב לבדוק! שיש תאימות בין החומרה של האורגנית למחשב
ואם בין האופציות שלה ניתן להתחבר כמקלדת שליטה (אם זה מה שאתה רוצה)
זה שאני אנגן משהו באורגן וזה יוקלט למחשב בתור מידי.
אני רוצה להקליט בערוצים שונים ולבנות מזה קובץ מידי
אגב, אני בת...
למה אתה מתכוון מקלדת שליטה?
מקלדת שליטה זה מקלדת בלי סאונד עצמי, היא משתמשת בסאונדים מתוכנתים במחשב.
זה לא משנה
אם זה סינטי עם סאונדים משלו עם חיבור usb או מקלדת שליטה.
מה שמשנה זו התוכנה שלך, ואיזה אורגן/סינטי יש לך.
דרייברים וכל השטויות האלה.
את רוצה להעביר קבצי מידי מוכנים מהאורגנית למחשב
לגבי הערוצים-קובץ מידי תמיד מחולק לערוצים, זה בכלל לא קובץ סאונד זה מין רישום נתונים כזה ( טוב אני לא חזקה בלהסביר, אולי כאן עין הקורא יוכל להועיל יותר)
בהוראות של האורגנית שלך תמצאי איך את מכוונת אותה למצב העברת נתונים
בעקרון, המחשב אמור לזהות את האורגנית מעצמו אחרי שהיא מכוונת נכון
(בהנחה שאין לך התקן חיצוני אחר וזאת האופציה)
היי לכולם,
אשמח לעזרתכם.
מנגנת בפסנתר קלאסי.
רוצה ללמד את עצמי לנגן שירים, כאשר יד ימין מנגנת את השיר ויד שמאל אקורדים.
מכירה את האקורדים עצמם, שאלתי - איך או איפה אפשר ללמוד לפרק את האקורדים וללוות איתם את יד ימין? יודעת שיש כאלה שעושים את זה משמיעה, אך לא ככ מצליחה.
מחפשת הדרכה איך להתחיל, מבחינת פירוק, קצב ועוד
אתכם מכירים אתר או סרטונים שמלמדים שיטות לזה?
תודה!
קצב של 4\4 לעשות את התוים 4 פעמים בסדר עולה של האקורד, (לדלג כל פעם צליל כדי שלא ישמע צורם בנמוכים)
ושל 3\4 לעשות 3 פעמים
כשאת קצת מתקדמת אפשר לחזור אחורה באותו אופן בהתאם לקצב ולכמה פעמים שהאקורד חוזר
אפדר קודם לנסות לנגן את האקורד הפשוט, לדוג' אם זה אקורד C אז לעשות את המצב הבסיסי, כלומר, דו מי וסול ביחד, אצבעות 1 3 ו-5. לאחר שמצליחים לשלוט באקורד בצורה חלקה, אפשר לנגן את הצלילים אחד אחרי השני בארפג', כלומר דו נפרד ולאחריו מי נפרד ולאחריו סול נפרד ואז הדו שלמעלה, כי ארפג' מורכב מ- 4 צלילים. אם זה אקורד של 7, כמו D7, G7 וכדומה, קודם לשלוט באקורד ואז לפרק אותו לצלילים אחד אחרי הני. לדוגמא ניקח את G7, נפרק אותו לסול נפרד, סי נפרד, רה נפרד ולפה נפרד, שהוא בעצם התו השביעי של האקורד. כמו כן אפשר לפרק את האקור ד C ככה: דו, סול, דו ומי, וכך נקבל מרחב גדול יותר של צלילים.
מקווה שסייעתי לך.
מנגנים את כל הרגש שלהם החוצה.
שאלתי את הAI:
נגינה יכולה להיות כלי ריפוי חזק מאוד! הנה כמה דרכים שבהן ניתן להשתמש במוזיקה ובנגינה לריפוי:
1. **תראפיה במוזיקה**: להיפגש עם מטפל מוסמך במוזיקה. טיפול במוזיקה משתמש בנגינה, שירה, יצירה והאזנה למוזיקה כדי לשפר את בריאות הנפשית, הרגשית והפיזית.
2. **נגינה באופן אישי**: אם אתה מנגן בכלי נגינה, נסה לנגן באופן קבוע. זה יכול להיות מרגיע ומספק לך דרך לבטא את רגשותיך.
3. **האזנה למוזיקה**: שמיעה למוזיקה שאתה אוהב או למוזיקה מרגיעה יכולה לעזור בהורדת רמת הלחץ ובהגברת התחושות החיוביות.
4. **יצירת מוזיקה**: לכתוב שירים או ליצור מוזיקה חדשה יכולה להיות דרך מעולה לבטא רגשות ולהתמודד עם חוויות קשות.
מלודיה פשוטה ורגועה, במיוחד על כלי נשיפה, משהו שלא מצריך יותר מדי מאמץ, זה מרגיע.