בס"ד
סיפור הלידה של מורי'ה שולמית.
קודם כול תודה רבה להקב"ה על ההשגחות והאוצר המתוק שנתן לנו!
נתחיל בזה...
יום חמישי בלילה טו תשרי מוצאי החג..
בערך בשעה 3 אני מתעוררת וכולי צמרמורת ורעידות היה לי ממש קפוא שום דבר שלבשתי לא הספיק,
הייתי עם פיגמה 2 זוגות גרביים ו2 שמיכות!!ופשוט קפאתי וכמובן שלא מצאנו את המד חום..
אחרי 20 דקות של רעידות!אמרתי לבעלי שאני חייבת לשירותים הוא עזר לי לקום ואני לא אפרט מה היה שם..
בואו נגיד שלא הייתה לי עצירות 
אחרי זה בעלי היקר הכין לי תה שתיתי אקמול ונרדמתי..
למחרת בבוקר ביום שישי-
הייתי צריכה ללכת לביקורת בסורוקה להזכירן,עקב מצב עכוז וסכרת הריונית..
הגעתי וסיפרתי מה שעבר עליי בלילה החליטו לעשות בדיקות דם לבדוק מה זה..
בנתיים הרופאה מסבירה לנו על הניתוח ומבטיחה שנכנס להתנתח לפני שבת.
בנתיים החלפתי בגדים והייתי בחדר צירים למשך 4 שעות!!
אחרי זה בא רופא ובישר לי שא"א לנתח כי יש לי זיהום במעיים
ורק אחרי שזה יעבור הניתוח יתבצע..
מפה לשם הגענו ליום ראשון בערב-
הזיהום היה מאחרינו ב"ה,שמו לי עירוי ואמרו לי להיות הצום מ12 כי ינתחו אותי למחרת..
יום שני-
הייתי בצום כול היום וכול הזמן היה מקרים דחופים ואותי דחו!!בנתיים אני בצום,אומנם עם עירוי אבל זה ממש לא נעים!
הבטיחו לי שמלחרת יכניסו אותי ואני במקום 4 ברשימה..אמרנו יופי ב"ה זהו מחר הכול יהיה מאחרינו אבל..
יום שלישי-
הגיעה כבר השעה 3 ואני הייתי אמורה להיות ב12..
המנהל מחלקה הגיע ובישר לנו שמרדימים עובדים חצי יום והם מנתחים רק מקרים דחופים שזה נקרא רק מישהי עם צירים..
בעלי ממש רתח עליו ואמר לו שאשתי כבר יומים בצום וכלו הזמן מבטיחים ומבטיחים ויש לה סכרת הריונית(הייתי כבר שבוע 40) ומצב עכוז ובבדיקה שעשיתי בבוקר היה לי גם מיעוט במי שפיר..אם זה לא נקרא דחוף אז מה כן?!
והמנהל ענה לו רק מישהי עם צירים אם לא נאה לך תחפש ביה"ח אחר..
הייתה שם רופאה שממש התעקשה שינתחו אותי והלכה ודיברה עם המנתחים ורבה עם המנהל מחלקה כי היא ראתה כמה אני סובלת!!ובסוף היא אמרה לי תרדי לחדר צירים יעשו לך שם מוניטור ואיכשוהא נכניס אותך..
ירדנו למטה...היינו שם רבע שעה ואז היא באה ונתנה הוראה להכין אותי לניתוח אחרי שהיא רבה עם כול העולם ואשתו
מתחילים להכין אותי מבחינת ניירת וכו..
והרופאה באה והתחילה להסביר לי משו ופתאום נחשו מה קרה?!
התחילו לי צירים
הרופאה ממש התבאסה מזה ואמרה לי לא לא אני לא רואה טוב הרצתי את כול ביה"ח עד
למנהל הגעתי..חחח..בקיצור היה ניתוח..יום שלישי כ תשרי נולדה לנו בת מתוקה מתוקה!!
תודה לבורא עולם על הכול אין לנו כלום בלעדייך!!