ישלי חברה בשבט, לא חברה טובה טובה, אבל פסדר כזה.. והיא מפוצצת בכינים (בעע) משו מטורף.. ממש מגעיל- ממש רואים אתזה. אפילו כשלא מואר.. וכבר קרה לי כמה פעמים שהייתי לידה, ופתאום גיליתי איזו כינה נחמדמדה על הכתף שלי!! גועל נפשששש!! העניין הוא שזה היה פחות מפריע לי אם לא הייתי נדבקת ממנה.. אבל השיער שלי פשוט שואב כינים בקלות ממש.. והם מתרבים בטילים.. וזה מגעיל!!! כל פעם שאני נפגשת איתה- אני יום אח"כ מפוצצת.. משו זוועה!! הקטע הוא שאני לא תמיד מצליחה לתפוס אותם באותו היום.. ואז אני מגיעה לזה רק אחרי יום-יומיים, כשהמצב כבר קטסטרופלי..
היום בבוקר- איזו חצי שעה עמדתי, עם כל הלחץ של הבוקר, והוצאתי איזה 50 כינים!! אולי פחות.. אבל זה היה ממש מגעיל!! גדוד שלם גדל שם.. ומצץ ת'דם המגעיל שלי.. איכסססס..
עכשיו.. אחרי שפרקתי..>> בתכלס ישלי 2 דברים שאני רוצה עצות בשבילם..
א. איך גורמים לילדה הזו לטפח את עצמה? לדאוג לגוף שלה.. ולא להזניח ככה. אני לא בקשר כ"כ טוב איטתה, ולא נעים לי לפנות אליה, מצד שני המצב הזה ממש מפריע לי, זה הגיע למצב שלא הלכתי לדברים מסויימים כי ידעתי שגם היא תהיה והגיוני שנהיה ביחד... אבל גם- לשלוח לה מכתב אנונימי זה ממש מעליב, ואני יודעת את זה.. אוף! מה עושים?!
ב. מה עושים עם הכינים האלה?? איך נפתרים מהם בצורה הכי יעילה?!?!?!?! ומשו לא מידי מסריח וקשע, כי אני מאוד רגישה לרחיות (למרות שנגיד חינה לא הפריע לי...)
תודה רבה!!!
אה, ואם מישי תוהה למה כתבתי אתזה בחסוי- כי יש פע יחסית הרבה בנות שמכירות אותי ואותה, וזה יכוליות לשון הרע...

מרכיבה על סוסים באופן קבוע
)