כולן לקרוא ולהגיב!!!
אני לא יודעת מאיפה להתחיל אז אני פשוט אתחיל.
לפני כמה חודשים הצעתי לבת של אבא לפתוח איתי פורום,כמו שאתם רואים-היא הסכימה. שנה שעברה היה לי הרבה יותר זמן להכנס לפורום אבל אז הגיע החופש הגדול ועברתי דירה ולא היה לי ממש זמן להכנס..ככה שהפורום הופקד למעשה בידהן של המנהלות האחרות. גם אחרי שגמרתי עם העברת הדירה לא היה לי יותר זמן להכנס כי עכשיו אני לומדת במקום רחוק שרק בנסיעות שורפות לי חצי יום. ב"ה המנהלות היו מעולות והכל היה בסדר.
אבל אז נפתח השם החדש שהיה פתוח לכולן והיו קצת בעיות.היו גם שרשורים לא מאוד מתאימים מה שגרם למנהלות למחוק דברים, בנוסף היו בנות שבקשו להכנס לפורום ומסיבות כלשהן הוחלט שלא להכניס אותן. מה שיצר מצב של כעס על המנהלות.
אני רוצה שתבינו דבר אחד- להיות מנהלת פורום זה לא קל,בטח שלא פורום סגור לבנות בלבד.זה כולל כ"כ הרבה דברים. והמנה\לות פה עשו את העבודה הזאת בצורה הכי
מ-ד-ה-י-מ-ה שאפשר.
בעקבות כל מה שכתבתי למעלה החלטתי שאני לוקחת את עצמי בידיים ונכנסת לפה יותר כדי לנסות לסדר ת'עניינים. הדבר הראשון שבינתיים עשיתי זה ששניתי אתצ הסיסמה של השם מתמש בנות..=) עד שאני אחליט מה אני עושה.הדבר השני שאני עושה-זה המכתב הזה. עוד משו שאני בלי נדר אשתדל לעשות זה כל שבוע בע"ה לכתוב משו,סזתם משו על כל מני נושאים העולם שחשבתי עליהם ועלו לי תובנות כלשהן או משו בסגנון-כדי לנסות להשפיע על תוכן הפורום.
בקשר לנושאים בפורום, אני יודעת שלא כולן מרוצות ממה שהולך פה,זכותן,גם אני לא מאוד מרוצה. אני לא רוצה להתווכח אבל בעקרון אם אני אראה שרשור שלדעתי לא מתאים]-אני מוחקת. מי שיש לה בעיה מסוימת עם מהלך שעישיתי או שלא עשיתי מוזמנת בשמחה לפנות אליי. דבר שני-מי שמריע לה נושאים מסוימים אז יאלה שתפתח נושאים אחרים מעניינים,חדשים,יפים שירעננו את הפורום ויעלו את הרמה שלו-לזה אני הכי אשמח.
עוד משו שהייתי רוצה לכתוב עליו-זה הגיל של הבנות פה, בעקרון הוחלט לא להכניס בנות מתחת כתה ח'. יכול להיות שצריך לעשות חשיבה מחודשת,הייתי שמחה שתגידו את דעתכן-מאיזה גיל אתן חושבות צריך להכניס בנות? 13 זה מספיק גדול? אשמח לתגובות.
אני רוצה בהזדמנות השאת להודות לבת של אבא שעשתה כאן מעל ומעבר. באמת שאתן לא יודעות מה היא עשתה כאן,כ"כ כ"כ הרבה.היא החליטה לפרוש בעקבות כמה דברים,אני מצטערת שעזבת אבל מבינה אותך מאוד.את תמיד יכולה לחזור!!!
תודה גם לרבבה בנשמה שגם כן עושה עבודה מעולה!
אני שוקלת להוסיף עוד מנהלת גדולה יותר,אבל כרגע זה נשאר ככה.אני ורבבה בנשמה מנהלות וזהו.
בנות! אני פתוחה להקשיב לכן-כל מה שאתן רוצות להגיד תגידו לי ואני בעז"ה אקשיב ואשתדל לרצות אתכן,רק בבקשה-אפשר לעשות את זה יפה ובעדינות,אימן צורך להתעצבן ולפעמים אפילו לקלל כמו שכבר נתקלתי במקרים כאלה.תשמעו אני לא אוהבת לפגוע אבל לא להפגע,גם אני בת אדם שטועה לפעמים(אה דרך אגב..לפעמים אני אפילו נחמדה
)אז מותר להעיר-אני אוהבת דווקא שמעירים לי על דברים שטעיתי ככה אני יכולה לתקן-אבל אפשר לעשות את זה בעדינות.
בקיצור בננות-תדעו שאני ממש ממש ממש אוהבת אתכן ואני אשמח לשמוע את דעתכן על הכל.אני מבקשת שתהלונות יגיעו אליי ולא אל אפף אחת אחרת למנהלת השנייה מגיע קצת חופש.
אני מבקשת שכולן יסתכלו שוב על המכתב פתיחה-http://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t308332
רצוי שכולן יקראו את מה שכתבתי ויגיבו לי. מתוך 3000 בנות שיש בפורום אני מצפה לפחות ל40 תגובות!
אני מבקשת סליחה אם פגעתי במישהי פה.

)