אצלי ההריון הוא סודי ביותר. והאבא של הילד...חצי בתמונה . אני מרגישה שזה פורום של צדיקות , עם חיים מסודרים פחות או יותר , נישואים וכו..אז אני מקווה שההודעה לא בעייתית.
אני תמיד אמרתי להורים שלי את האמת , אבל בשנה האחרונה , החיים שלי זה מסכת שקרים. עכשיו למשל הם יודעים , שאני נוסעת לחו"ל - כאשר בפועל מחר אני אורזת קצת מחפצי ונוסעת ל...לא ברור . יש לנו חילוקי דיעות - אני רציתי לנסוע צפונה , והאב רוצה אותי קרוב אליו - אלא שזה קצת מסובך לספר - אני לא כל כך סומכת עליו.
אם משהי שומעת על דירה להשכרה במחיר לא יקר -חדר - שניים שתפנה אלי במסר . אין רכב וגם לא רשיון - היה לי פעם על טוסטוס ולא טרחתי לחדש , אבל במצבי זה לא שייך.
המשמעות של העזיבה,היא שאני גם עוזבת משרה חלקית בבית ספר , שהתחלתי רק לפני חודש. מצד אחד זה פשוט לא טוב לוותר על הפרנסה - מצד שני מדובר בבית ספר דתי במקום קטן , ובתור קצת , איך לומר מבוגרת..בהריון ,אני פשוט פוחדת על ההריון הזה. היום למשל הילדים הוציאו ממני את המיץ . הרגשתי איך הכוחות אוזלים ממני , ואני כמעט מתעלפת - וזה היה באמצע היום. אני מנסה להזכיר לעצמי , שיש עוד מישהו כרגע , ואם הילדים בבית הספר לא ילמדו , זה לא אסון - אבל זה בכל זאת מאד קשה. הם מתחצפים , ואני כועסת , וזה מחליש אותי יותר . לא פשוט.
ובכל זאת משהו טוב - היום בשעה טובה השלמתי שבוע 18 - אני מקווה שהוא/היא שרד/ה את היום הזה . כי דחפו שולחנות , והייתי צריכה פשוט להלחם בכיתה.
מאחלת ומאמינה שמאחר ואת מתגייסת למען עצמך ולמען התינוק, ומחוייבת כל כך, כל העולם יתגייס ויתיישר לפי הצרכים שלכם, והדברים פשוט יסתדרו בצורה הטובה ביותר! אין מצב אחר בכלל
מאחלת המון בהצלחה!
האמת יש שכונות בלוד שנראה לי מפחיד פי מליון לגור בהן!