היי בנות,
שבוע שעבר בעלי ואני הסתובבנו קצת בד"ר בייבי לראות מהי בכלל חבילת לידה..
לשנינו אין מושג בתחום התינוקות.. שנינו בכורים במשפחות שלנו, וזה הריון ראשון ב"ה..
אז רציתי לשאול אתכן מה באמת חשוב...
נגיד, ראינו מלא סוגים של עגלות... מעגלות זולות יחסית ועד יקרות.. ולא באמת ידענו מה חשוב ומה מיותר.. איך בוחרים את זה? מה החברות הטובות?
אני מניחה שזה גם אישי.. אבל אולי אם נשמע מחוויות של אחרים - זה יעזור לנו לשקול את הדברים... אמבטיה, טיולון, אמבטיה+טיולון שמחליפים על אותה שלדה, סל-קל שמתלבש על העגלה או שלא מתלבש עליה...
הסבירו לנו שיש מתקן שקונים אצלם, ואז קונים סל-קל שמתלבש על המתקן... אבל זה יוצא הרבה יותר יקר מלקנות פשוט סל-קל לרכב שכבר מחובר למתקן משלו... אז מה הקטע..?
וגם, הייתה אפשרות לקנות טיולון בלי אמבטיה, ואז להלביש עליו מן מזרן שמשטיח אותו ל-180 מעלות וזה במקום לקנות אמבטיה...
אז מצד אחד אמבטיה היא רק למס' חודשים... מצד שני יהיו עוד ילדים בע"ה... אז שווה לקנות את זה?
ואולי זה לא טוב לתינוק שנשים רק את המזרן הזה ולא אמבטיה כמו שצריך..?
ונגיד עריסה... זה גם רק לכמה חודשים? אז אם אני קונה אמבטיה, היא לא יכולה לשמש גם כעריסה?..
אין לנו תקציב מוגדר, אנחנו מניחים שההורים יעזרו לנו, אבל בכל מקרה אנחנו לא רוצים לחסוך יותר מדי - כדי לא להצטער אח"כ שיצאה סחורה לא משהו... ומצד שני לא רוצים להשתגע ולהוציא הון תועפות על דברים לא משמעותיים...
בקיצור יצאנו ממש מבולבלים.. חחח וגם, מה ממש חשוב לקנות לפני הלידה, ומה כדאי אחרי?? כי שם נתנו לנו רשימה ארוכה של מליון דברים, אפילו הקטנים ביותר - כמו שמפו לתינוק... (?!)
טוב, אז נשמח לשמוע מה אתן חושבות, מהניסיון שלכן...
תודה! 

מדברים