יפעת- לא כ"כ שמתי לב אם היא כן או לא פותחת פה גדול באותו זמן, אבל לא נראה לי שזה זה, כי יש פעמים שבהם היא פותחת פה לא גדול ודווקא מתחברת יופי. טוב, אבדוק את זה בכל אופן, בעז"ה.
אחותו- לפעמים זה קורה עוד לפני שהיא מתחברת (שאת זה שכחתי לציין מקודם). יש לה מלאי אינסופי של בועות אוויר 
יוקטנה- וואו, זה רעיון שממש לא חשבתי עליו... אבל לא ממש הבנתי מה אני אמורה לעשות. כלומר, יש לה טיטול (כמובן), אז אני אמורה להוריד לה אותו ולקחת אותה לעשות באחד מהמקומות שציינת? זה לא יהיה יותר פשוט להרגיע אותה בעגלה- כשהיא לא עליי- ולחכות שהיא "תשתחרר" שם?
והצחיק אותי התיאור שלך של מה לעשות אם אני לא סקרנית 
בכל אופן, עוד שאלה בנוגע להנקה- האם להעיר אותי ואותה להנקה באמצע הלילה (עם שעון מעורר), או לתת לה להעיר אותי כשהיא תרצה? היתרון של השני הוא שלפעמים אני תופסת אותה כשהיא לא רעבה מאוד עדיין, ואז זה ההתחלה יותר קלה. היתרון של הראשון- sleep sweet sleep (געגועים, אתן יודעות...
). מה כדאי?
וסתם כדי להתעודד מזה ששוב ברחה לה יציאת ענק והצריכה טרחה רבה מצידי (החלפה, מקלחת בכיור, שטיפת הבגדים וכו'), הנה קטע חמוד שהיה היום:
החלטתי לקרוא לגרפסים שיש לה מר גרפסי. ומכיוון שלפעמים יש עוד כמה קטנים אחרי האחד הגדול, אלו הבנים שלו 
אז שאלתי את הקטנה היום, כשהרמתי אותה לגרפס, איפה מר גרפסי הקטן, והיא עשתה גרפס בדיוק אז! נכון חמוד?