אני יודעת שיש כאלה שלא יודעים שצריך לברור אותה, ולכן אני מפרסמת פה מקרה מזעזע שקרה לי הערב (וגם בשביל אלה שידעו כבר):
מכירים את החיכות הקטנות שיש בשיבולת שויל - שהן בעצם שברים של הגרגירים שנוצרו בעקבות המעיכה?
חלק גדול מהשברים הקטנים האלה הם דקים ומאורכים. בד"כ אני מסתכלת עליהם קצת יותר טוב בגלל הדמיון שלהם לתולעת. היום, כשבאתי להעביר אחד כזה עם האצבע, הוא התכווץ כזה... נגעתי בו שוב - ושוב תנועה מוזרה.
גם בעלי התבונן - ואכן כן, זאת היתה תולעת! והיא נראתה בדיוק כמו שבר שגרתי...
)
)

