טוב ,אז אומנם אני מדריכה בסניף בנות אבל..
יש לי אח תאום.. שהוא מדריך בסניף בנים ,ביישוב שלי..
עכשיו קצת רקע ,יש לנו בני עקיבא ביישוב שהיא התנועה העיקרית והא מונה כ300 חניכים +
ויש אותנו אריאל בנות מונה כ110 חניכות ומדריכות!!
והיה לפני בערך 7 שנים אריאל בנים, הסניף התפרק , ולפני שנה כמה חברה הקימו אותו שוב..
היישוב מחולק לסוגי משפחות: המשפחות שברור שהולכות לבני עקיבא , המשפחות שנותנות זכות בחירה לילד/ה לאן ללכת..והמשפחות שברור להן שלא שולחים לבני עקיבא ,ואם יש אריאל שולחים לשם ,אם אין אריאל הם לא הולכים לסניף..
אז לפני שנה הקימו את הסניף אריאל בנים ביישוב , הקומונר [שעזב בתקופה האחרונה את הסניף..] היה שמיניסט..
היישוב אמר להם תראו רצינות אנחנו נעזור [בקלות יכולים להיות להם 50 חניכים..] אבל יש מספר בעיות:
המועצה לא עוזרת עד שאין רצינות ,ואח שלי טוען ובצדק.. כבר שנה אני מכין פעולות ,מגיע, אבל איך אפשר להרים סניף בלי תמיכה בכלל!![חוץ מההורים..] איזה עוד רצינות הם רוצים שאני אראה עד שהם יביאו לנו תקציב לדברים? אז המועצה לא כ"כ עוזרת..
2. כל המדריכים בישיבות , כך שיוצא שפעם בשבועיים/שלוש אין סניף. וכך הסניף לא שומר על שיגרה..וגם במשך השבוע לפעמים חוזרים ביום שלישי ולפעמים לא נותנים לך להשתחרר מהישיבה..
3. התנועה גם לא מסכימה לעזור כי הסניף הזה ,כבר כמה פעמים ניסה לקום וזה לא כ"כ מצליח..
מה עושים? איך גורמים לסניף לקום?
הרכזת נוער ביישוב שלנו אומרת: לא איכפת לי לאן הילדים הלכו העיקר שיצאו מהבית..
תחשבו שאם מקימים את הסניף הזה בצורה טובה..יש 50 ילדים+ שיוצאים מהבית.. ושמקבלים את המסר של "למען שמו באהבה.."
אז תגיבו כל מה שעולה לכם לראש ויכול לעזור..
תודה רבה לכולם ,ומקווה שלא שכחתי כלום..
ויישר כוח לכל מי שקרא עד כאן.