ב"ה אני חודש אחרי לידה, לפני כשבועיים קיבלתי כדורים לכיווץ הרחם כי היו לי דימומים מלחיצים משהו (קיבלתי מרשם ל4 כדורים, הם כנראה די חזקים...) לפני שבוע וחצי עשיתי אולטרסאונד פנימי שהראה שיש עוד קצת דם ברחם, אבל הופאה ממש לא דאגה ב"ה.
אז לשאלה- כבר כמה ימים שאין לי דימום בכלל. אפשרי? לחכות לדם שיופיע פתאום? מה זה 6 שבועות של משכב לידה? אפשר לעשות הפסק לפני 6 שבועות? אני גם עוד קצת מפחדת "להתעסק" עם המקום- מוצדק?
בקיצור, נראה לי שהצלחתי לבלבל גם אתכן... השאלה היא ברמה ה"פיזית" האם כדאי לנסות בכלל וברמה ה"רוחנית" האם "מותר" לנסות כבר עכשיו או צריך לחכות 6 שבועות?
אני מניקה, אם זה משנה משהו.
ועכשיו שהבת שלי נרדמה אני בל"נ מתיישבת לכתוב את הסיפור לידה שלנו!
לא הצלחתי להיטהר בגלל זה ולקח המון זמן עד שבודקת הלכתית אחת עלתה על זה שזה כנראה מזה.
אבל, התחילו השאלות. כן כתם, לא כתם, כל פיפס שאלת רב ובעלי התחיל לעשות קילומטרז' בין הבית שלנו לשלו... ועל כן החלטתי שאני פשוט מחכה עוד קצת. אני רואה שאנחנו ב"ה בכיוון הנכון, אבל כנראה צריך לחכות עוד טיפטיפה, מאמץ אחרון לפני ירושלים...
(למי שהשיר נשמע לה מוכר...) יקח עוד כמה ימים, עוד שבוע, אבל יעשה בצורה שפויה ולא מורטת עצבים כמו עכשיו. (כל עד, כל שאלה, בקושי תפקדתי עד שקיבלתי תשובה מבעלי מה אמר הרב, יאללה, אין כוח!)
אילת!!! (בעלי אף פעם לא היה, אני כבר לא זוכרת איך אילת נראית מרוב שזה היה מזמממממממממממן)