ראיתי באחת החנויות לבגדי ילדים טוניקה יפה שהתלהבתי ממנה ולא יוצאת לי מהראש, לבת שלי בת שנתיים, רק שזה היה מחוט דק יחסית (החוטים נראו לי כאותם חוטים שסורגים בהם כיפות עבות) ולא היה נראה לי שזה כ"כ יחמם אותה, חוץ מזה שהמחיר לא הצדיק את הקניה (לעצמי אני קונה סריגים בכאלה מחירים, לא לילדה בת שנתיים) וזיהיתי שהסריגה נעשתה מעמודים, כלומר- אני בעצמי יכולה לסרוג לה דבר דומה, מחוטים עבים יותר ובטוח ישארו לי מהחוטים, כך שזה יהיה חסכוני, אוכל לסרוג דברים נוספים.
המראה של הטוניקה היה משהו כמו- החלק העליון (באיזור הכתפיים/ גב עליון) והחלק האמצעי צבע אחד, שאר הסריג- שורות בצבעים שונים- כל שורה צבע אחר ושורת סיום בצבע העיקרי.
קניתי חוטים בצבעים דומים לאלה שזכרתי (אהבתי את השילוב בין הצבעים בסריג המקורי- לא השתמשתי בכל הצבעים, אבל כן ברובם).
כרגע אני יושבת על התכנון של איך לשלב את הצבעים שבשורות בצורה הגיונית ושהסריג יראה אסטטי, ערכתי את התכנון באקסל ומה שיצא נמצא בקובץ המצורף.
אשמח שתחוו את דעתכן (כולם כאן בנות נכון?! שלא יבואו אלי בטענות שאני פונה בלשון נקבה) האם התכנון נראה טוב? המרווחים הגיוניים? וכל מה שנראה לכן.
כל שורה צבועה בקובץ= שורה אחת בסריג.
הערה- הקובץ תואם לגירסה של 2007, בגירסאות קודמות של אקסל יתכן שיהיו קצת שיבושים בגוונים של הצבעים.
תודה רבה

🙈