עכשיו קצת אחרי שהתאוששתי (בכל זאת תאומות...)אני ממלאת את חובתי.
לפני 3 שבועות הגעתי לביקורת שוטפת ולמעקב הריון. אין צירים או כאבים מוזרים. לאחר שהתייעצתי אתכן כאן בפורום החלטתי לבקש מהפרופ' לידה רגילה ואם הוא לא יסכים אז אני אעבור למקום אחר. שלב ראשון עוד לפני הפגישה אתו זה מעקב מוניטור. יש מדי פעם ציר, לא סדיר ולא חזק.הרופאה במיון יולדות רצתה לבדוק פתיחה ואני אמרתי לה שממילא אני עוברת עם התוצאות למחלקה הצמודה של הריון בסיכון ואני מעדיפה שיבדקו אותי שם.היא הסכימה וציינה את זה בגליון. הפרופ' בדק וגילה פתיחה של 3 ס"מ. לטענתו זה יכול לקחת עוד 24-48 ש' עד שתתרחש לידה. אני ביקשתי לצאת לשעתיים התארגנות בבית והוצאת הילדים מהגנים ומבית הספר. הוא לא הסכים ושלח אותי לאשפוז חוזר במיון יולדות. השעה 12:00 אני שוב מטיילת בין המחלקות. קצת עייפה מהטיילת הזו וכואב לי הגב מהליכה. כשאני יושבת לא כואב כלום. מגיעים למיון ומכניסים לי עירוי לא תקין לצורך קבלת נוזלים כי רציתי אפידורל.בינתיים אני מסתובבת. נתנו לי אפשרות לעבור לחדרי לידה להחליף את העירוי שלא נכנס דרכו כלום...להחליף לכותונת ולחכות למרדים. הלחץ במחלקה גדול מאוד. המרדים כבר יגיע הוא בחדר ליד... עליתי על המיטה והחלו הכאבים. השעה 14:50 אני כבר משתגעת איפה המרדים ומקבלת את אותה תשובה שהוא כבר יגיע. בינתיים יש החלפת משמרת. האחות האחראית רוצה לציין בגליון באיזה שלבהיא קיבלה אותי וצועקת שאני בלידה.אני בהיסטריה שלא אעמוד בכך כי יש לי תאומות.הרופאות לא ויתרו. כך תוך 8 דקות אני אחרי לידת תאומות בלי להבין איך זה קרה.כמו שאומרים"כמו תרנגולת". מאחלת לכולן כזו לידה