???
כן, יש למטה שרשור על טו בשבט, אבל ראיתי שיש בעיקר המלצות לעוגות עם אגוזים, פיצוחים וכו'.
יש לכם רעיון מה לעשות עם כל מיני מיובשים (חמותי שלחה לי, אז אני לא בטוחה שזיהינו הכל נכון...!) כגון - אתרוגים, פפאיה, אננס יבש ממש, איזה הדר מיובש, מנגו, תמרים, צימוקים וכו'???
לא ממש התלהבו מזה אצלי,
וכמו תמיד את מה שכן אהבו - חיסלו מיד, ואת הפחות נחשק משאירים לו בעלבונו,
ואלו לא ממש דברים לעוף עם פירות, לא?
ודבר שני - אגוז הקוקוס הגדול! זו הייתה אטרקציה לקטנים, אין מה לאמר - הפטיש והחלב וכו',
אבל יש למען ד' מה לעשות עם הבשר הלבן עצמו??
תודה מראש!!

)
)