אני רוצה ללכת למדרשה לשנה הבאה, מדרשה שיש בה גם לימוד עצמי או חברותות ולא רק שיעורים, חשבתי על מגדל עוז או נשמת.
איך בודקים? שבו"ש כמו בישיבות או שרק באים לראיון והתרשמות קצרה?
ומתי מתאים כבר לבדוק?
תודה!
אני רוצה ללכת למדרשה לשנה הבאה, מדרשה שיש בה גם לימוד עצמי או חברותות ולא רק שיעורים, חשבתי על מגדל עוז או נשמת.
איך בודקים? שבו"ש כמו בישיבות או שרק באים לראיון והתרשמות קצרה?
ומתי מתאים כבר לבדוק?
תודה!
בגדול מתחילים לבדוק מדרשות בערך מחנוכה, אבל עכשיו זאת באמת תקופת השיא.
בדר"כ באים ליום-יומיים, נכנסים לשיעורים, מדברים עם הבנות, עם הצוות. מתרשמים...יש מדרשות שאת הראיון עושים כבר ב"שבו"ש" ויש מדרשות שרוצות שתגיעי אח"כ שוב לראיון (מעין רצינות שכזו... והם גם לא יתחילו לראיין כל אחת...)
בהצלחה!
עכשיו זה בערך הזמן שם. 
כדאי לבוא ליומיים- שלשה, לא לשבת! אלא אמצע שבוע. להכנס לשיעורים, לדבר עם הבנות.
ותודה לשתיכן!y_tromהייתי במגדל עוז בשבת, אני יכולה להחליט על פי ההתרשמות שלי אם אני רוצה לבוא לשבו"ש או שזה לא אומר כלום?
ממש לא, מדרשה בשבת זה לא כמו ישיבה בשבת- בישיבה זה ואוו שבת, רואים את כולם ומכירים את ההווי- אבל במדרשות ההיפך, בשבת זה בד"כ לא מייצג מה קורה שם ביומיום ממש.
במגדל עוז..
המדרשה מבחינתי מדהימה..
קצת מביך אבל אני עכשו בודקת מדרשות ויצא לי לשמוע הרבה שלא כדאי ללכת לפי "מה שנחשב"
העניין הוא שאני לא מהמגזר אז אני לא באמת יודעת מה נחשב ומה לא אבל מעניין אותי לדעת
עזרה?
היי, אני שמינסטית ובעז"ה שנה הבאה אלמד במדרשה.
אני מממנת את המדרשה בכוחות עצמי וב"ה העלות של המדרשה גבוהה, מאוד חשוב לי הלימודים והשנת מדרשה לכן אין לי ולא הייתה לי מחשבה לרגע שאוותר על המדרשה בגלל הכסף,
אך בכל זאת רוצה לשאול אם מישהו מכיר מלגות בזמן מדרשה? או לחילופין אדם שמבין בזה ויכול לעזור לי
תודה לכם, תבוא עליכם הברכה ומועדים לשמחה
שלום לכולן!
אני מסיימת י"ב וחייבת עזרה לגבי מדרשות,
מישהי מכירה את נווה ירושלים? איך המדרשה? מה הסגנון? סגנון של הבנות וכו...
אני מחפשת מדרשה בסגנון חזק אבל לא יותר מדי..
תודה רבההה

לדעתי זה עונה על כל מה שכתבת 
מדרשת תכלת בצפת