דיברתי עם בחור אחד,באתר מסויים,במשך כמה ימים,לאחר כמה זמן עברנו לדיבור בפייסבוק,הוא היה נשמע מאד נחמד,הוא החמיא על תמונות על ההתחלה,בקיצור היה דיבור מאד מאד זורם,וממש הרגשתי כבר בדרך הנכונה, אחר כך זה עבר לשיחות ארוכות מאד לפלא', והודעות (זה נמשך כך בערך שבועיים שלוש) אין לי מושג איך,אבל כבר התחלתי להתחבר לבנ"א בלי שראיתי אותו בכלל,הוא היה מתעניין המון,שולח הודעות מרשימות,ומחממות את הלב..עד שיום אחד הגענו כבר לידי דיבור מאד רציני בפלא' כבר דיברנו על מתי להיפגש,אבל במשך השיחה התחילו להעלות כל מיני דברים,בינהם היה את עיניין הנגיעה,הסברתי לו שזה משהו שחשוב לי מאד,והוא אמר שהוא מבין את חשיבות העיניין מאד,אבל קשה לו לעמוד בזה..
דנו בזה כמה דק',והחלטנו שכל אחד יחשוב על זה (ובמשך השיחה הוא הדגיש,שלא נירא לו שבגלל נגיעה צריך לעזוב הכל,אלא אפשר לתקן) בסופו של דבר בלילה שלחתי לו הודעה שמבחינתי זה לא קשור לדבר על זה כרגע,במיוחד שעוד לא יצאנו,ולא ראינו מי ומה..הוא לא ענה..יום אחרי שלחתי לו שוב הודעה,למה הוא לא ענה,אז הוא כתב שזה לא אישי,ושהוא יחשוב על זה עד סוף שבוע..ואני חיכיתי וחיכיתי,הגיע יום שישי,הוא לא שלח כלום,אז אני שלחתי לו הודעה "שבת שלום"-הבנ"א לא ענה.
הגיע מוצ"ש ,ואז פשוט שלחתי לו "כן או לא?" אז הוא ענה שהוא חושב שכדאי לקחת פסק זמן כרגע..עכשיו,לא היה לי אכפת שהוא אמר פסק זמן,אבל למה בלי הסברים,למה הייתי צריכה לרדוף אחריו?! היה לי קשה להבין אתזה,אז מידי פעם שלחתי לו מסרים בפייס,הוא לא היה עונה,הוא ענה רק פעם אחת,שאני אפסיק לעשות לו ייסורי מצפון,ושסתם החלטתי שזה לתמיד,כי הוא החליט רק פסק זמן..ביקשתי סליחה..וזהו..עברו שבועיים,והבנ"א לא יוצא לי מהראש!!
שלחתי לו שוב הודעה,שמשהו מפריע לי ולא יוצא לי מהראש, והוא ענה לי שאין לו מה להגיד לי,ושאני בחורה טובה,אבל שזה לא מתאים..יומיים אח"כ הוא שלח הודעה,שהוא חייב להגיד לי שאני מגזימה,ואני מורידה מהכבוד שלי. בקיצור,רמז לי בצורה גסה-עיזבי אותי.. ואני מרגישה כ"כ מנוצלת!!ז"א,הוא לקח לי חודש ונתן לי לחיות באשליה (הוא היה מאד לא מאופק,ודיבר הייתי בפתיחות יתר,מה שאני כן קצת שמרתי על איפוק.) כי הוא כתב גם,שאנחנו במקום טוב בקשר וכו' וכו' ,ופתאם ברח בלי הסברים בלי תירוצים..ואני והתחושות נשארנו באויר... והכל בגלל נגיעה?! (שבכלל עוד לא היתה,ולא בטוח שהיתה יכולה להיות,כי יכול להיות שאחרי פעם אחת הכל היה נגמר) איך להמשיך לסמוך על אנשים ככה??