פריט: תיק VAUDE דגם ASTRA גודל 65+10
עלות: אז עלה 1000-1200 בערך וקניתי ב750 והיום זה בערך המחיר...
שנים: 3 וחצי
תקלות: נשבר הקליפס של המותן כי בגרתי עליו בגז'...וקרע קטן ב"כובע" כי גררתי על הכביש והיה בפנים ברזל...
חו"ד כללי:אחד המוצרים הראשונים של החברה היחסית חדשה בשוק(כ5 שנים נראה לי) תיק מעולה נוח מאוד לטיולים ארוכים,מתכווץ קטן..חסרים בו כמה דברים די בסיסיים כמו כובע פנימי וגם הצורה של הכובע לא נוחה...יש מקום לשלוקר,מתפצל ל2 תאים...כיום החברה מיצרת תיקים יותר יעילים ולדעתי התיקים שלה מאוד מומלצים.
פריט: נעליים גספו יוטה עור מלא.
עלות: קיבלתי אותם מחבר...
שנים: אצלו שנה וחצי אצלי חצי שנה
תקלות: העור קצת מבוקע,כי הוא לא שם וקס.והסוליה הקדמית קצת נשחקה
חו"ד כללי: נעליים מצוינות בטח ביחס למחיר שלהם,אני ממליץ לאנשים שמתייעצים איתי על נעליים לקנות כאלה,נוחות מאוד חזקות ועמידות
פריט: תיק LOWE ALPINE 45 ליטר דגםAIR-ZONE
עלות: לי עלה 250 אבל בחנויות עולה הרבה יותר.
שנים: חצי שנה.
תקלות: עדין אין.
חו"ד כללי: אני התאכזבתי כי התיק שאמור להחליף את הBEARTOOTH המיתולוגי לא מהווה תחליף ראוי בכלל...הוא מאוד חלש לא מתאים לסחיבת משקלים גדולים והמערכת שלו לא הכי יציבה...רק מה שכן,את השם שלו הוא מצדיק והוא באמת אורירי...
פריט: לדרמן דגם SUPER-TOOL300.
עלות: נראה לי בין 300-700
שנים: 3חודשים.
תקלות: אין.
חו"ד כללי: קיבלתי אותו לאחר ששמתי בתיקון לדרמן מדגם CORE והיה בעיה בהחזרה שלו...לדרמן נחמד חידוש של הכלי הישן שפעם היה טוב אבל היום הוא לא כ"כ שווה לעומת "הדור הצעיר" של הלדרמנים...מאוד כבד ומסיבי מתאים למי שצאיך עלי חזק ועמיד.
פריט: לדרמן דגם CORE עפ פנס MONARCH300 .
עלות: 170 מחו"ל בארץ אין את האריזה עם הפנס ועולה בין 300-850
שנים: שנתיים.
תקלות: אין
חו"ד כללי: הלדרמן-ראה מה שכתבתי על הסופר טול... הפנס-פנס נהדר מתוצאת חברת לגרמן בגודל של מגלייט קטן אבל בעל תאורת לד חזקה מאוד מאוד!!
פריט: לדרמן דגם FUSE/
עלות:250-500 אני קיבלתי מתנה.
שנים:3
תקלות:אין אבל אני כמעט ולא משתמש בו...
חו"ד כללי: לדרמן קטן בלי הרבה פונקציות מתאים בעיקר למי שרוצה כלי קטן שיהיה איתו במשרד...
פריט: שק"ש MARMOT דגם ASPEN/
עלות: קיבלתי מחו"ל עלה 70 $ בארץ עולה 500-600
שנים: חודש...
תקלות: אין
חו"ד כללי: שק"ש נהדר, קל,מתכווץ טוב ומאוד נוח ומחממ (-4.5 מעלות.)
פריט: גזית פעמון של "אמגזית"
עלות: 80-150
שנים: 5
תקלות:אין
חו"ד כללי: גזיה נפלאה,משרתת אותי רבות בצורה יוצאת מן הכלל...
פריט: כל מיני גאדג'טים
עלות: 5-60
שנים: משתנה
תקלות: חלק נשברים
חו"ד כללי: כל מיני גאדג'טים קטנים שיכולים לשדרג...