יחי אדוננו מורנו ,ורבנו (יעני ר' נחמן) מלך המשיח!!!
שמעתי ת'חידוש הזה מאיזה אישה ברסלבית בצפת...
יום טוב טוב טוב!!ישועות.......
יחי אדוננו מורנו ,ורבנו (יעני ר' נחמן) מלך המשיח!!!
שמעתי ת'חידוש הזה מאיזה אישה ברסלבית בצפת...
יום טוב טוב טוב!!ישועות.......
כל הזמן שמחבידיוק שמעתי איזה בדיחה על מרכזניקים איזה מרכזניק אחד נוסע לישידוכים עם הרכב של ההורים שהוא יוצא מהחניה אז אבא שלו צועק לו אורות אורות! אז הבן צועק לא מהחלון לקחתי לקחתי!!
בס"ד! הרב כהנא צדק!
מהאלה שמתקנים שגיאות... חחח
כל פעם מחדש אל המקום הזה.
בס"ד ב"רה
ואוריין מזה ההתנהגות ההאשכנזית הזאת?! בחייאת.חעחחעח 
(מאלה שמעירים לאלה שמתקנים לאלה שחופרים חחח)
''בונייך''איזה נחת..משו מטורףף!!!...
.מה אתם עושים שיש לכם געגועים כ''כ חזקים?''בונייך''המקום, האנשים המדהימים!
הכל.!
דניאלה .ד.
בע"ה ית'
אין כמו צפת.. הגעגועים שיגעו נסעתי אם רכב יום חמישי עד ראשון בבוקר..
מישו מכיר את משה גניש?.. איזה אור יש שם..
בע"ה ית'
אני מרחם ע תושבי ביריה.. הלכנו בלילה ליער שם וצעקנו עד שניגמר הכול.. ברגע שלא יצא עוד שום צליל מהפה, והקטע שבדיוק סיימנו את הכול הרב עופר ארז היתקשר אלי היו מיזה חוחות גדולות..
.....חחח.....
בס"ד.
כיף לכם (לבנים...) שאתם יכולים לצאת לשדה, ליער, להיות לבד עם ה', בלילה, ביום...
הלוואי הייתי גם יכולה...
בס"ד בר"ה
בכל מקום.. אבל תכלס באמת כיף להם.. בלי לדאוג על צניעות, בלי לפחד מאנשים לא נחמדים..
קיצור אנחנו זכינו יותר אחרי הכל!
בס"ד.
אבל לצאת ככה לשדה, או למדבר, או ליער... מתי שהם רוצים ולהיות עם ה' לבד, בלי לדאוג שמישהו יסתכל וכו'...
יש ת'פחד הזה לכולם...גם בנים וגם בנות..
פשוט עובדים על זה....
יום טוב טוב טוב(:
בס"ד.
אבל לא התכוונתי מהבחינה הזאת, התכוונתי מבחינת צניעות...
לדאוג שאף אחד לא יראה אותי, לבנים אין את ה"דאגה" הזו...
רק אני לא אוהבת תעיר הזאת???
|עומד בפינה מבויש|
כאילו נכון שיש בעיר הזאת אווירה של קדושה ושזה לא כמו ת"א נגיד...
אבל עדיין אני לא אוהבת תעיר הזאת...
טוב אני פשוט לא אוהבת ערים.....
בעיה קשה...
|מתעופף בשלווה החוצה|
מתוקתי.. שששששש........... לך זה לא חסר.!

בע"ה בפורים בל"נ ניסע.. הלואי ויצא לי.. זה בעייתי כי אני אחראית על ההכתרה בפורים עם השבט.
מקווה שבע"ה אצליח לבוא לשם בזמן הזה.
ואני אהיה שם..!
במסלול של בנ"ע חח
ייש!!!
מוזמנת בפורים... בשמחה!!
אלי או לצפת או לאיפה שאת רוצה.... (לא לשכוח לבקר אותי... את כבר יודעת איפה אני גרה בדיוק!! )
יאללה תבואי.... ותסחבי איתך את.ל.
לבוא לבקר אותכם בביריה?
מנסים לשכנע אותי לבוא לבקר אבל החלטתי שזה יהיה תקוע מדי.... מה אני קשורה??
נפרוש מהרעיון ....
שאני צפתית 
בעעעע
ב"ה
בואו ותחוו חוויה רוחנית
תמונות של הצפון להנהתכם 
http://www.col.org.il/חדשות_חבד_סופר_בצפון_%3E_חלק_ראשון_ממסע_מרהיב_גלריה_60244.html
ניגון יחי ביצוע של אומות העולם ע"י קלידים ברחוב ניו-יורק - מהמם!
.http://www.col.org.il/חדשות_חבד_אפרואמריקאי_מנגן_בתוף_ניגון_חבדי_*_צפו_בוידאו_59920.html
ו' אייר תשנ"א – הכרזת יחי הראשונה לפני הרבי ע"י דוד נחשון – מנכ"ל ניידות[הטנקים] חב"ד
http://www.hageula.com/calendar/iyar/717.html
הרבי מדבר על הכרזת יחי מאמצע הסרט ומשם רואים כיצד הוא מנופף לשלום למי שמכריז עליו יחי המלך ולאחר מכאן רואים עוד דברים ובתוכם כיצד המזכירים של הרבי -קרינסקי ובנימין קליין ועוד עומדים עם הרבי במרפסת והרבי מעודד יחי – מאורע שהמשיך במשך שנה שלמה באישורו של רבי לפרסום בין לאומי
http://www.chabad.info/index.php?url=article_he&id=53704
הרבי מדבר על הכרזת יחי בשנת תשמ"ח ולאחר מכאן
רואים וידאו של עידוד יחי בתשנ"א ומתשנ"ג
http://www.hageula.com/calendar/nisan/273.html
וכן הרבי עודד את ההכרזה יחי אדוננו מורנו ורבינו לעולם ועד לעיני כל העולם
בשנת תשנ”א
http://video.chabad.info/newvideo/video.php?id=1383
וכן מאז שנת תשנ”ג למעלה משנה
http://video.chabad.info/newvideo/video.php?id=1440
כינוס השלוחים משנת תשנ"ג – הרבי מפתיע ויוצא אל הקהל
לביקורים ולא ללימודים ולמגורים
נ נח נכריז יחי אדוננו מורנו ורבינו מלך המשיח לעולם ועשד

באוירת אדר
של חב"ד.. וואח אחד הדברים!
וואי אני לא מאמין שאני לא באומן...
יש בי רצון מטורף להיות שם עכשיו
מי כבר סגר כרטיס ומי עוד עובד על זה?
היי
אני מחפשת סדרת שיעורים בליקוטי מוהרן שמסודרת לפי הסדר של התורות שאפשר לשמוע אותם וללמוד איתם את הס"ק
אם מישהו מכיר רב שיש לו שיעורים אני אשמח לשמוע..
תודה!
אני קניתי לא מזמן, עולה 180 שקל, ולדעתי, שווה כל שקל! על כל ליקוטי מוהר"ן מסודר, וגם על חגים.
מסביר הכל ממש יפה וברור ומוריד את הכל למעשה
אני גם חיפשתי שיעורים על הספר מהאינטרנט ולא מצאתי, עד שגיליתי את זה באתר "ברסלב נייעס"
יש שם שיעורים שלו לשמיעה ישירה אבל לא הכל. את יכולה לשמוע ולשפוט אם זה מתאים לך
להלן קישור שיש בו גם שיעור וגם פרטים על הדיסק אונקי
תורה ה' תניינא 'תִּקְעוּ אֱמוּנָה': שיעור מפי הגר"ש טייכנר #01 |♪ » ברסלב נייעס
השיערים הולכים גם לפי הסדר של התורות?
לפני שאשלח אגיד מה שאלתי ובקשתי.
1 - אשמח לפירוש לסיפור. מה הנמשל?
2- שאלה שתופיע בסוף הסיפור .
וֹד שָׁמַעְתִּי מֵהָאִישׁ הַנַּ"ל שֶׁשָּׁמַע בְּשֵׁם רַבֵּנוּ הַקָּדוֹשׁ שֶׁסִּפֵּר מָשָׁל לְעִנְיַן מַה שֶּׁצְּרִיכִין לְדַבֵּר עִם אֲנָשִׁים בְּיִרְאַת שָׁמַיִם וְזֶהוּ. פַּעַם אַחַת הָיָה גְּבִיר גָּדוֹל שֶׁהָיוּ לוֹ כַּמָּה אֲלָפִים וּרְבָבוֹת. עָשָׂה הֶעָשִׁיר הַנַּ"ל פְּקֻדָּה וְאָמַר כָּל מִי שֶׁצָּרִיךְ לִלְווֹת מָעוֹת יָבוֹא אֶצְלוֹ וְהוּא יַלְוֵהוּ מִסְּתָמָא הָיוּ עַל זֶה בַּעֲלָנִים [קוֹפְצִים] הַרְבֵּה וּבָאוּ אֶצְלוֹ אֲנָשִׁים הַרְבֵּה וְלָווּ אֶצְלוֹ מָעוֹת. וְהַגְּבִיר הַנַּ"ל הָיָה אֶצְלוֹ פִּנְקָס עַל כָּל הַנַּ"ל. פַּעַם אַחַת לָקַח הַפִּנְקָס בְּיָדוֹ וְהִתְחִיל לְעַיֵּן בּוֹ וְרָאָה שֶׁהוֹצִיא הַרְבֵּה מָעוֹת מְאד עַל עֵסֶק הַהַלְוָאוֹת וְאֵין אִישׁ שָׁם עַל לֵב שֶׁיָּבוֹא לְהַחֲזִיר וְלִפְרעַ לוֹ מַה שֶּׁלָּוָה מִמֶּנּוּ. מִסְּתָמָא חָרָה לוֹ עַל זֶה, וְהָיָה לוֹ עַגְמַת נֶפֶשׁ. בְּתוֹךְ הַלּוֹוִים הַנַּ"ל הָיָה אִישׁ אֶחָד שֶׁלָּוָה גַּם כֵּן אֵצֶל הַגְּבִיר וְאִבֵּד וְהִפְסִיד הַמָּעוֹת בְּאֵיזֶה מַשָּׂא וּמַתָּן עַד שֶׁלּא הָיָה לוֹ מִמָּה לִפְרעַ חוֹבוֹ וְהָיוּ לוֹ יִסּוּרִים גְּדוֹלִים מִזֶּה. הַיְנוּ שֶׁהָאִישׁ הַנַּ"ל הָיָה לוֹ יִסּוּרִים גְּדוֹלִים מִזֶּה שֶׁאֵין לוֹ לִפְרעַ חוֹבוֹ. וְהִתְיַשֵּׁב הָאִישׁ הַנַּ"ל בְּדַעְתּוֹ, שֶׁעַל כָּל פָּנִים צָרִיךְ לְהִתְרָאוֹת פָּנִים עִם הַגְּבִיר וּלְסַפֵּר לוֹ כָּל לִבּוֹ, בַּאֲשֶׁר שֶׁהוּא אָנוּס בְּדָבָר וְכוּ'. וּבָא אֵצֶל הַגְּבִיר וְהִתְחִיל לְסַפֵּר לְפָנָיו לִבּוֹ בַּאֲשֶׁר שֶׁאֵיךְ שֶׁקִּבֵּל אֶצְלוֹ מָעוֹת בְּהַלְוָאָה וְהִגִּיעַ זְמַן פֵּרָעוֹן וְאֵין לוֹ מִמָּה לְשַׁלֵּם כִּי הִפְסִיד הַמָּעוֹת וְאֵינוֹ יוֹדֵעַ כְּלָל לָשִׁית עֵצוֹת בְּנַפְשׁוֹ מַה לַּעֲשׂוֹת בָּזֶה. וְעָנָה הַגְּבִיר וְאָמַר לוֹ מָה אִכְפַּת לִי הַמָּעוֹת הַמַּגִּיעַ אֶצְלְךָ כִּי מַה נֶּחְשָׁב אֶצְלִי סַךְ קָטָן כָּזֶה שֶׁאַתָּה חַיָּב לִי כְּשֶׁתְּסַלֵּק אוֹ לְהֶפֶךְ נֶגֶד סַךְ הַכּוֹלֵל מֵהַהַלְוָאוֹת אֲשֶׁר עוֹלֶה לַאֲלָפִים וְלִרְבָבוֹת. עַל כֵּן רְצוֹנִי שֶׁתֵּלֵךְ אֵצֶל כָּל הַלּוֹוִים שֶׁלִּי וְתִתְבַּע אוֹתָם וְתַזְכִּיר אוֹתָם שֶׁהֵם חַיָּבִים לִי כָּל כָּךְ מָעוֹת וְלָמָה אֵין מְסַלְּקִין לִי. וַאֲפִילּוּ אִם לא יִפְרְעוּ וִיסַלְּקוּ אֶת הַכּל רַק כָּל אֶחָד יִתֵּן וִיסַלֵּק מְעַט מֵחוֹבוֹ גַּם כֵּן יַעֲלֶה אֲלָפִים פְּעָמִים כְּמוֹ סַךְ כָּל הַחוֹב וְהַלְוָאָה שֶׁלְּךָ. וְהַנִּמְשָׁל מוּבָן מִמֵּילָא וְהָבֵן
אשמח להבין , מה בכך ש1,000,000 שח למשל הם הרבה יותר מהחוב שלי שהוא על סך 300 שח? סוף סוף את החוב שלי לא שילמתי.. וכמובן מה זה אומר ברוחניות?
שכוייח...
אף פעם לא הייתי אצל רבנו.
ולפני התשובה הייתי בחוץ לארץ..
קשה לי לחשוב על לצאת מהארץ (בכללי) עכשיו אחרי כבר כמה שנים טובים שנהיה לי חיבור חד משמעי עם ארץ ישראל.
ובכל זאת אומרים לי שאצל רבנו זה משהו אחר.
האם זה ממש משהו אחר יותר מלהיות אצל הרשב"י?
כי לרשב"י לקח 17 שנים להזמין אותי בפעם הראשונה ועוד שנתיים בפעם השנייה.
רעיונות? מחשבות? הגיגים?
תודה!