כשאני סורגת כיפה יוצא לי כל צורה חוץ מעיגול!!!
מה אני צריכה לעשות בשביל שיצא לי עגול.......?
תודה!!!
כשאני סורגת כיפה יוצא לי כל צורה חוץ מעיגול!!!
מה אני צריכה לעשות בשביל שיצא לי עגול.......?
תודה!!!
לדוגמא: אם תוסיפי בכל פעם עוד שתי עיניים בבת אחת (כלומר 3 עיניים סרוגות על העין אחת) ב4 מקומות במרחקים שווים (כלומר 8 עיניים נוספות סכ"ה בכל שורה), ותוסיפי בכל שורה את העיניים בדיוק באותו מקום תקבלי כיפה מרובעת לחלוטין.
בכיפה צריכות להיות בערך 6 עיניים נוספות בכל שורה. (בערך, כי זה תלוי גם בסריגה שלך) אבל אם תוסיפי אותן בכל פעם אחת על גבי השנייה, הכיפה תצא משושת.
אם כך, צריך להוסיף כ6 עיניים בשורה (למעשה טיפטפה יותר, כך שבכל כמה שורות נוספת לך עין אחת נוספת), וגם לדאוג שהפיזור שלהן יהיה שווה לכל האורך.
ואין חכם כבעל נסיון, אם מתמידים בסריגה משפרים את התוצאות.
בהצלחה
נדנדה כתומה.סורגים 3 עיני שרשרת. בעין השרשרת הראשונה סורגים 11 עינים וסוגרים. בשורה השניה סורגים 2 עינים בכל עין שניה. בשורה השלישית סורגים 2 עינים בכל עין שלישית. יוצא שבכל שורה מעלים כ-6.5 עינים. כדאי שהעלאת העינים יהיה לסרוגין, ז.א. אם העלנו בשורה הקודמת במקום פלוני נעלה בין שתי העינים. בשורה השלישית נעלה בסמוך למקום שהעלנו בשורה הראשונה. כך יועלו 11 עינים בשתי שורות. זה בנוי על נוסחה ואתן מוזמנות לבדוק. יוצאות כיפות יפיפיות. אם רוצים שיהיו קרניים מעלים לפני צורת הוי (V) שנוצרת כאשר העלנו לפני שתי שורות. אם לא נעלה קצת קדם. מוסיפ ים עינים באופן הזה עד שנוצרת כיפה בגודל הדרוש בלי הדוגמה. כשמתחילים את הדוגמה שוב אין מעלים יותר עינים אלא אם כן נדרשות 2-3 עינים לסיים את הדוגמה בשורה הראשונה. יותר אין להעלות עינים. ברם יש למתוח יפה את הסריגה. יוצאת כיפה סימטרית עגולה ויפה. מנסיון כולם מבקשים ממני כיפות אבל אני סורגת רק לבעלי (אפילו לא לילדים חוץ מלבן הבכור לחתונתו) זה המון עבודה אך נוצרות כיפות מדהימות. אולי אצלם ואעלה לאתר בע"ה.
תנסו.
בהצלחה.
מישהו\י יודעים איך לסרוג ירמונקא (כיפת ברסלב)\ איפה אפשר ללמוד לסרוג את הכיפה הזאת?
אם יש למישהו סרטוני הסבר וכד' אני אשמח.
תודה.
סורגות נשים צדיקות בתולדות אהרון בגאולה.
אני מתקשה להאמין שצילמו סרטון הסבר.
יש חנות ברסלב במאה שערים תוכל לשאול שם.
בדרך כלל סורגות נשים מבוגרות מירושלים
אולי את יכולה פשוט לברר בחנות מי סורגת ולבקש ללמוד.
(הכיפה נקראת יארמולקא)
כמעט בטוחה שבגלל שזו עבודת יד
הן נמכרות בדלפק אצל המוכרים/ות שם.
אישית כיפות כאלה לא חושבת שמצוי ללמוד חופשי לסרוג, כי זאת לא סריגה רגילה.
אני אישית לפני או קצת אחרי החתונה קניתי לבעלי משם כיפה כזו.
לײַד השול במאה שערים יש חנות.
שמעתי אפשר עם 3 חוטים או 2, אבל איך סורגים עם 3 חוטים תוך כדי? מה הדרך? אשמח ממש לעזרה
תודה
זה הסוד
ולסרוג עוד מקטע של פטנט.
(השתלטתי על הפורום בערך 🙉)
מחיר א: עלות החומרים + 30 שקל לשעה שהושקעה
מחיר ב: עלות החומרים כפול 4
מחיר ג: ממוצע בין שני המחירים, מחיר א + מחיר ב חלקי 2
השווי את מחיר ג למחקר השוק - כמה בערך כיפה כזו עולה והתאימי בהתאם
מקור: איך לתמחר עבודת היד?
נ.ב. חשוב: לא עוסקת במכירת דברים שלי באופן כללי
תגל הארץאחרונהדרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗
(ללא השקעה) וללא ניסיון!
ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי
👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇
זמינות מיידית!
כמה אתן לוקחות על כיפה?
חוט דק?עבה?
לא סגורה על כמה לוקחים🙃