טובב.. אני כותבת את זה כי א. אני מנהלת.. ומאחריותי לדאוג שהפורום יהיה נורמאלי.. ב. כי זה מפריע לי.. מאוד..
אוקעע.. אז.. בזמן האחרון הפורום נהיה דיי.. אממ.. מעצבן.. פרוץ אפילו. לא. זאת לא המילה הנכונה.. אבל כאילו בנות מרשות לעצמם לכתוב הכללל!! ובלי יוצא מהכלל.. ובנות אחרות, שלא כ"כ יודעות שואלות פע שאלות שמשמעותם- מה זה?
ואלוי(אני לא יודעת) יש כאלה שלא עונים להן, אז הם מחפשות בגוגל.. ומי שאין לו רימון> זה מזעזע מה הם יכולים למצוא!! אני יודעת.. אפילו שלא ניסיתי לחפש דברים ממש מזעזעים.. ואני ממש שמחה שיש לנו רימון... מבניות? אתן הורסות להם ת'תמימות.. והתמימות- תהיו גאות שאתן כאלה!! באמת!! שלא תגיעו למצב אחר.. אשריכןן.. הלוואי שאני הייתי תמימה.. אבל אני סקרנית מידי..
אז אני יכולה להתחיל להפעיל את הסמכות שלי בתור מנהלת- לנעול מליון שרשורים, למחוק מלא תג' ואפילו להוציא בנות מהפורום... אבל אני לא רוצה. תאמינו לי- זה ממש לא כיפ להוציא בנות מפורום בלי שהן יבקשו לצאת.. וזה גם ממש קשה לערוך תג', ולמחוק תגובות- כי בת'כלס, מי שכתבה את זה התכוונה למה שהיא כתבה, לא לעריכה שלי, נכון? אבל לפעמים אין ברירה...
ואל תגידו לי- אז שלא יכנסו לתגובות, ושלא יסתכלו על זה.. אני יודעת כמה זה קשה, ולפעמים אפילו בלתי אפשרי כמעט.. וזאת לא המטרה של הפורום..
אז זה נכון שאפשר לכתוב פע קצת יותר פתוח מבפורום רגיל.. אבל יש גבול וצריך לדעת איפה לשים אותו.. כי אנחנו בנות דתיות.. ובתור כאלה זה פשוט לא מכובד לכתוב כ"כ פתוח. אני, לא מרגישה נעים עם זה, ואני יודעת בבירור שאני לא היחידה.
שכוייעח למי שקראה.. זה באמת חשוב, אז תגיבו את דעתכן!
מנצלת את זה, ומבקשת- אם יש פע מישי שבטעות נפגעה ממני או ממשהו שאמרתי, שתפנה אלי באישי!! באמת!! אני שונאת שכועסים עלי ואני לא יודעת על זה אפילו.
יומטוב,
רתם.

) זה בער בי!!