אתמול אפיתי לחמים. לחם לבן רגיל.
עבדתי לפי ההוראות, לפי הכמויות, בד"כ הבצד אמור לצאת גמיש ורך, אבל זה יצא קשה כזה...
זה קשור לאיכות של הקמח? (נראה לי חברה לא משהו...)
ומה עושים במקרה כזה? מוסיפים קצת מים?
[אני אישית הוספתי קצת שמן בהתחלה, וכשלא עזר הוספתי טיפה מים... מה שגם בערך עזר...]
מה עושים להבא?
שאלה נוספת - זה משנה למרקם של הלחם אם אני שמה בו שמן זית או שמן רגיל? ז"א עם ש מן זית הבצד יצא יותר קשה או משהו כזה?
תודה!

)
)
