שבוע טוב.
יש לי כמה שאלות חשובות ואשמח לתשובתכן/תגובותיכן,מתנצלת מראש אם זה יהיה קצת ארוך.....
אז ככה בני המתוק בן 6.5 חודשים. מגיל 4 חודשים התחלנו עם מוצקים, כיום הוא אוכל-מזה שבוע- 2 ארוחות מוצקים ליום,בבוקר/צהריים- פרי מרוסק .אחה"צ-ירק עם או בלי חתיכות עוף, יש לציין שהוא מאוד אוהב את הרעיון ברוך ה' ונהנה לטעום מהכל הוא תינוק חייכן פעיל ובריא(טפו טפו טפו)![]()
וכאן נכנסות השאלות,:
אני מנסה לתת לו לשתות אחרי האוכל בבקבוק-קצת מים (כפי שהבנתי שצריך וראיתי שהוא רוצה לינוק כדי לשתות) הוא ממש לא מחבב את הבקבוק ולא משנה איזה בקבוק. הוא משחק איתו נושך אותו,וככה יוצא לו קצת מים,הבעיה היא שהארוחות הללו לא מחליפות את ההנקות הן רק מזיזות אותן קצת קדימה-לשעה בערך....
האם זה תקין?
בנוסף אשמח לדעת פחות או יותר מה סדר היום האדיאלי לשילוב בין הנקה למוצקים-כדי שנוכל להכניס קצת סדר...
מה גם שמצד אחד ההנקה נדחית לשעה שעה פלוס,אני מתחילה להיות גדושה וממש מחכה לתת לו לאכול!!כי זה כואב לי.....אז אין כ"כ סדר.....
ודבר אחרון (ושוב התנצלות על האורך)-איך יתכן שילד שאוכל יותר מבעבר עדיין קם בלילה כל 4 שעות וצורח ובוכה ושום דבר לא מרדים אותו וממש שום דבר עד שהוא אוכל?????????
תודה רבה רבה מחכה לתשובתכן...