כך מתחילים כל הסיפורים המעניינים !
ואז לפתע פתאום ...! החבר של הנהג התחיל לתקוף אותי באין ספור שאלות אקטואליות
מהשלום ועד תורת המלך וכו' וכו'
עד כאן בסדר אבל אחרי זה ... היה לי איתו וויכוח קשה ( בוא נראה אם לפי התוכן תנחשו מאיזה בית יוצר הוא מגיע ....)
בוא נגיד שהוא אמר לי משפט כזה " ברוך ה' ( הוא לא משתמש בפתיחות כאלה אבל לא משנה ..) שאין בימינו עמלק ושבעת עממין וכו' כי אכזריות להרוג אותם סתם כך פתאום וכו' בחיי רציתי לחנוק אותו ! בהתחלה התווכחתי איתו ( וגם בסוף ) אבל ראיתי שהוא לא רוצה לקבל !!!! אין פשו לא מעניין אותו אם זה להכשיר את התאות שלו - אין אם זה נוגד נין ( או איך שאומרים את זה בקיצר בקיצר קליפה קשה ונוראה מזרוחניק שכמותו שלא ירבו כמותו בישראל ו -
שאלה לי עליכם מה אתם הייתם עושים ? אני חייב חציין שיצאתי מהוויכוח הזה בכעס נוראי ( פנימי לא חיצוני ! ) לא הצלחתי להשתחרר מזה איזה שעה עד שהתחננתי לקב"ה שיוציא אותי מזה וברחמיו הנחני למקום טוב וכו' בקיצקץ בקיצקץ מה הייתם עושים ?
עונים לו ? מתווכחים איתו ? ( מדובר על אדם שאתה רואה את סילוף הדעות שלו וכל רב או ספר אפילו מלפני חמש מאות שנה כמו המסילת ישרים לא מתאים לו - הוא לא אמר הרב הזה לא שווה אלא אני לא מתחבר ויש לי את הרבנים שלי - את מי יש לו את הרב מפתח תקווה שדוגל בניאוף ? או הרב מהגוש שדוגל בגירוש ? ואני עוצר את עצמי שלא להזכיר שמות שכוייח שקראתם עד כאן