פלספנית- אני נכנסת בסניף שלי-- אלון שבות. נכנסתי רשמית אתמול אז לא באתי למרח"ב...
אני עוד צריכה לדבר עם מיכל בעז"ה.. ואז אכנס לגמרי לעניינים.
אביה,
- הדבר האחרון שאני מסוגלת לעשות זה קומונה בשמינית!! אז לא נראלי... אולי נפתח ביחד את צוות קומונה תשע"ג.. זה, בשמחה 
- לקחתי את הרכזות בגלל שאצלינו בסניף אין יותר מידי חב"כ אבל יש מדריכות בוגרות, שבט נעלה וצוות.. אז חשבתי לתומי שזה ממש חשוב שכבר עכשיו נתחיל לגבש פה משהו כדי שלא נגיעלמצב שהסניף גדל והכל, ואנחנו מחנכים לערכים והכל אבל ברגע שמסיימים הרא"ה אז אין יותר כלום ולא מישמים שום דבר שעליו דיברנו כ"כ בשבטים הצעירים.
האמת שהחמשו"ש ממש הגביר לי את הרצון להכנס ולדחוף את העניין.. ואמרתי לעצמי וואלה! עוד שניה (חצי שנה פלוס-מינוס) אני יוצאת מההדרכה ווואלה, אני לא רוצה לצאת מהסניף כי אני ממש אוהבת אותו ומאמינה שיש לו עוד הרבה במה להתחזק והוא צריך עדיין שיהיה בו נוכחות יציבה וחבר'ה שיחזיקו אותו.. ולכן החלטתי שהדבר הכי נכון לעשות עכשיו ושהכי יוסיף טוב בסניף עכשיו זה----------- טטדם!!- לגבש חב"ב.
אז החלטתי שבמקום לצאת מההדרכה ושלום, אני אצא מההדרכה ואעשה משהו קצת יותר מועיל..
אז זהו.. סליחה על החפירות זה לא באמת כ"כ חשוב.. אבל אני מהאלה ששואלים אותם והם מרגישים חופשי לחפור...
תודה על העידודים והחיזוקים!!
אם יש מישהי שכר רכזת חב"ב ויכולה לדבר איתי כדי שאני אכנס לעניינים קצת יותר בקלות- אני אשמח! 
תודה רבה!! ליל"ט!