=
ערב טוב לכולם
חדשה פה
אמא לבן 4 ובהריון עוד בן.....
אני היום שבוע 16 פלוס 4 לפחות לפי מחשבון הריון באתר יולדת. אמורה לטוס לשבעה ימים בעוד כשבועיים. אני
נכנסת בשבת הקרובה לשבוע 17 ובשבת לפני הטיסה שלנו לשבוע 18.כל שבת אני סוגרת שבוע ונכנסת לשבוע חדש
כלומר אני בעצם טסה בשבוע 18 + יום (האם זה נחשב שבוע 19 ? מה אני אומרת לביטוח באיזה שבוע אהיה בטיסה ? האם כשאני עושה ביטוח רפואי לטיסה אני צריכה לתת להם אישור על גיל הלידה?. איזה ביטוח רפואי מומלץ לי לעשות ?.
את הטיסה קיבלנו מתנה מבן משפחה וזה לא משהו שאני בחרתי לעשות כי אני די פוחדת מטיסות. למרות שיצא לי לטוס די הרבה בעבר אם כי הכי ארוכה שלי היתה 5 שעות
אני נוסעת ליעד באירופה שלוש שעות טיסה אבל אני מאוד חוששת כי לא יצא לי לטוס בעבר בהריון. זה לשויץ וגרמניה
אומנם ההריון שלי רגיל וגם הקודם לפני ארבע שנים אבל אני די חוששת. חוששת שיקרה משהו במטוס.
פשוט בשנה אחרונה לא יודעת למה פיתחתי קצת חרדה מטיסה לא יודעת למה.עוד לפני שנכנסתי להריון פתחתי פחד מטיסות לא בגלל ארוע ספיציפי לא יודעת למה. השאלה האם לבקש מהרופאה שלי כדור כלשהו ? ומה אפשר לקחת בהריון? אולי טיפות רסקיו? אני טסה עם הבעל והילד בן 4 אז יש לי אפשרות לישון כל הטיסה כי זה עם הבעל והילד גדול אם יהיה צורך אבל לא יודעת אם אני רוצה לישון כל הטיסה כי זה יראה לילד מוזר ואני לא רוצה שידע שאני פוחדת או חלילה לא להעביר לו את הפחד שלי. זה דבר אחרון שאני רוצה להעביר לו שאני מתה מפחד במטוס.
אני אוסיף שיצא לי לטוס איתו בעבר כמה פעמים וגם שהיה בגיל שנה וקצת כך שיש לי ניסיון של טיסה עם ילד בקטע הזה אני די למודת ניסיון. אבל עדיין אני חוששת חוששת מחוסר האונים במטוס. זה ברמה כזו שאנו טסים ב 6 למרץ ומעכשו אני מתחילה לחשוב איך אני מתגברת על הפחד. זה טיסה של ישראייר כאמור שלוש שעות. אני חוששת מטיסה גם אם הייתי נוסעת לבד בלי הילד אבל זה שזה עם הילד ועם הבעל ואני בהריון בכלל מכניס אותי ללחץ. רק המחשבה על תסריט רע זה פשוט מחריד
שאלה נוספת אם מישהי מכירה אנו נהיה באזור היער השחור יש שם מעינות חמים האם בהריון מותר להיכנס?.
תודה מראש לכל העונות קראתי קצת על טיסות בהריון ברור לי שבשבוע שאני אהיה זה לא בעיה לטוס אבל בכל זאת אני חוששת. מהטיסה עצמה לא מהשהות במקום כי זה אירופה זה מקום שיש שם הכל מה שצריך. הפחד שלי מהטיסה.
תודה