יהודיה, אני צריכה שתסבירי לי למה זה קרה:
רציתי להמיס כמה חומרים בסיר כדי לערבב עם פצפוצי אורז ולהכין עוגיות.
יש שם שמן, סוכר, קצת דבש, טחינה, קקאו, קפה (במתכון המקורי יש חלווה, אבל לא היה לי אז הוספתי קצת טחינה)
הילדים שלי החליטו לערבב את החומרים בסיר לפני ששמנו אותם על האש,
וכשניסיתי להמיס את הכל זה נהיה גושים חומים מגעילים כאלה בתוך נוזל חום, כמו שקורה כששורפים את זה, אבל זה ממש לא היה על אש גדולה. זה היה גושים של הסוכר כשערבבו את זה לפני ההמסה (שזה ברור), ונשאר גושים גם כשחיממתי.
למה??
יש לי סיכוי להמיס את זה בחזרה? בינתיים לא עושה רושם שמשהו מזיז לזה...
)
)

