מוזר, לא ידעתי שמותר לדתיים לשמוע שירים חילונים? שמעתי שיש כזה דבר שירי עגבים (שירי אהבה ושירים שמדברים על מה שבינו ובינה), כשאמרו לי מה יקרה למי ששומע שירי עגבים הלב שלי זז קצת הצידה. גם קול של נשים, שמעתי שזה לא טוב לשמוע, אמנם יש רבנים שמתירים את זה אם לא מכירים את האשה, ואם זה לא עושה הרהורים, אבל בכל זאת למה לחפש קולות כשיש כל כך הרבה שירים דתיים ועל איכות? ועוד למה לפרסם את זה שאתה חוטא? לא חבל להכפיש את הציבור שלנו? לא פלא למה אחרי זה קוראים לנו "מזרוחניקים"?! חבל שזה מה שהציבור שלנו מציג!!! אוף אבא למה הבנים שלך לא מרגישים את החסרון שלך? למה אשתך מכפישה את עצמה בצואה במקום להתקשט לכבודךולהתגעגע אליך? למה מה שמעניין אותנו זה לא קדושה טהרה, בית המקדש? חבל שהציבור שאמור להיות הכי בעניין של גאולה (שיש בו ב"ה המון אנשים שפועלים לקירוב בגאולה), מרחיק אותה ע"י כל מיני חטאים.
כל מי שמעוניין לראות את הגאולה ואת אור ה' שיזרוק את השטויות, שיברך מכל מה שמרחיק אותו ולו במעט מהקדוש ברוך הוא, ויתחבר לקדושה, זה לא אומר שצריך להיות אנשים אפים, זה לא אומר שצריך להפסיק להנות, אדרבה אפשר להתחבר לקדושה, להתחבר לפשטות, לתמימות האמיתית, אין לנו מושג עד כמה אפשר להנות מהחיים מהפשטות וכל השאר,
ב"ה הקדוש ברוך הוא נתן לנו אנשים קדושים שמספקיםלנו שירים של קדושה של טהרה, של רצון להתקרב לה', לברוח מכל השקר, יש את השירים של ביני מלאי פשטות תמימות, יש גם את סיני, את רונן חזיזה, שווה לנסות, לנסות לברוח מהציניות של הרחוב, תחשבו שהיה אפשר לקום בבוקר ולחייך לכל אחד ברחוב בלי להתבייש! תראו שאתם לא מסוגלים! רחוב מלמד אותנו להסתגר בתוכנו,היות אגואיסטים. אם נעבוד על עצמנו קצת, פתאום נחייה חיים הרבה יותר טובים. יהיה הרבה יותר קל לעבוד על המידות, לא מתבייש לחבק את החבר אפילו סתם, בלי שום סיבה...
קיצר תצעקו
ה' הוא המלך
תראו לאבא שכל מה שמעניין אותכם זה לעבוד אותו, תשקיעו בארץ ישראל, בתורה, ותברחו מהטומאה. אשריכם חברה.
הדברים נאמרו גם בישבילי. כולנו צריכים להתחזק. "אין צדיק בארץ אשר לא יחטא".
שבוע טוב!!!!!!!!!!!
חברה אני אוהב אותכם.
)