לשאלתך:
1.זה יכול להיות, אך יכול גם להצביע על חוסר דם. אני ממליצה לך לבקש בדיקת דם ל-B12, ברזל ופריטין (רק 3 הדבקים האלה)
2. קפה זה רעל, שהורס מערכת העצבים, גורם להפרעות שינה והורס מערכת העיכול (וכתוצאה מכך יש כל מיני דברים, כמו, למשל, אנמיה, מחסור בויטמינים ומינרלים שונים עם כל התופעות הנלוות, הרגשת הרעב וכתוצאה מכך השמנה, התרבות מזהמי מעיים....). כל זה נכון גם לגבי העובר, שהוא הרבה יותר קטן ורגיש ממך ובנוסף הוא רק מתפתח! כגלומר, אם לך קפא מעלה דופק, אז לעובר הוא פוגע בלב בשלבי ההתפתחות שלו וכדו'.
3.קצת (עד 250 מ"ל) יין אדום מתוק לא יזיק, אלא אם כן את חולה בסכרת או רגישה ליין או משהו כזה. אבל מה קשר לפורים? להשתכר בפורים זה מצווה לגברים. לנשים אף פעם אין מצווה להשתכר - מטעמי צניעות.
4.ביצים טריות מסוכנות, במיוחד בקיץ, בגלל חיידק סלמונלה שיכול להיות שם (הוא מת בחימום ולא נמצא חי בביצים מבושלות או מטוגנות). אין שום סיבה אחרת. אם את לא חששת לטעום לפני ההריון, אין שום סיבה שתתחילי כעת.
5. בהריון לא מתחילים לעסוק בספורט. אם עשית ספורט קודם - אין סיבה שלא תמשיכי, כל עוד את יכולה וכל עוד את עושה את זה בחכמה. אבל לא להתחיל משהו, שאת לא רגילה אליו.
6.עד כמה שידוע לי, באופן כללי, תענית אסתר זהו צום שרוב נשים אינן צמות: שלושת החודשים הראשונים זה יכול לגרום להפלה, שלושת החודשים האחרונים זה יכול לגרום ללידה מוקדמת. תמיד לאישה בהריון מאד-מאד לא בריא כל הגבלה בנוזלים. בכל מקרה, אישה בהריון צמה רק אם היא מרגישה שיכולה. לאישה עם הסטוריה של הפלות לצום ממש מסוכן.
בכול מקרה, נראה לי, שזאת שאלה יותר לרב מאשר לפורום.