הכנתי הבוקר עוגת שוקולד בחושה רגילה, ובדיוק שסיימתי להכין, היה לנו הפסקת חשמל.
שמתי במקרר ואחרי 3 וחצי שעות בערך השתמשתי בחלק מהבלילה.
ולשאלות...
1. הבלילה עדיין טובה אחרי הקירור?
2. כמה זמן אפשר לשמור את הבלילה במקרר? (אני עדיין יכולה להשתמש בה?)
3. היה לה טעם קצת שונה מהרגיל, זה אומר שהיא כבר לא טובה?
4. איך משתמשים בתבנית סיליקון? אני שמתי את העוגה ישר בתבנית וכשהוצאתי את העוגות, הכל התפרק.. אמורים לשמן את התבנית לפני זה?
התבנית שיש לי זה לעוגות קטנות אישיות.
תודה..
)
)

