בס"ד
היום,ישיבתי הקדושה ועבדכם הנאמן החלטנו ללכת לשמח ילדים באיכילוב "דנה" בעיה"ק ת"א תוב"בא..
חשבתי ששוב זה יהיה כמו שהיה בשבת קצת שירים,ריקודים והרבה מצב רוח טוב ומרומם אבל זה בכלל לא היה ככה..
[היה גם והרבה אבל בעיקר היה מרגש..].התחלנו את המסע במח' אונקולוגית ילדים חוץ מבני דודנו[בהכחשה] יש שם גם את אחינו היקרים!!עברנו מחדר לחדר עד שהגענו לילדה קטנה ושקטה שמסתבר שהיום היא הייתה צריכה לחגוג בת-מצווה...
לא יכלתי לעמוד בזה מעבר לתחפושת והרגשתי מחנק רציני בגרון וכולי הרמתי תפילה שקטה למעלה שבעז"ה היא עוד תחגוג את זה ומהר ובריאה!
משם המשכנו למחלקת אורטופדיה ילדים מחלקה קשה לא לבעלי לב חלש[וקיבה כמוני..אני מקיא בבתי חולים בד"כ ואני לא מכניס שם פירור לפה!] ושם באחד החדרים שכב לו ילד קטן עם חיוך ע-נ-ק-י-! לילד היה מחובר מאין מכשיר שמקבע לו את הגב והצוואר והוא כ"כ שמח לראות אותנו שהוא רקע ברגליים וכל הזמן אמר "אמא תראי הנה ליצן! אמא תראי הם מנגנים" גם פה לא יכלתי להשאר יבש בעיינים והתחלתי טיפה להוריד דימעה וברגע שהוא הסתכל עליי בוכה הוא נעצר ונרגע אז הייתי מוכרח לדפוק לו חיוך ואז הוא נתן חיוף פי 20 יותר גדול משלי והייתי מאושר!
ראינו גם מבוגרים של"ע כבר חצי פה חצי שם ובכל זאת חייכו איתנו
עלינו לטיפול נמרץ ילדים וסולקנו משם בבושת פנים כי לצערנו כל הילדים במחלקה [10] היו מחוסרי הכרה והרופאים תעקו עליינו שאנחנו מפריעים להם לשמוע את המכונות הנשמה ל"ע..
הישיבה שלי המשיכה לקריאת מגילה במחלקה גריאטרית אבל לעבדכם הנאמן הקיבה גם ככה רגישה אז יצאתי החוצה והלכתי לכיוון הש.ג ובדרך נזכרתי שאני עדיין עם התחפושת [לא משו רציני פאות מחוטים כיפה גדולה והוצאתי את הציצית צמר החוצה ומשפקפיים ענקיים עם אף מצחיק אז עצרתי להוריד את זה ואז בחצי אוזן שמעתי שני אנשים מדברים "הדתיים האלה איזה אנשים טובים!פעם ראיתם כאלה שהם חילוניים כמונו?" העדפתי להתעלם ואז אחד מהם ניגש אליי ואמר לי "אתם,הבחורי ישיבה רק אתם מחזקים אותנו פה!" אמרתי לו "אני בטוח שגם חילוניים עושים את זה" והוא ענה "תתפלא..אני מאושפז מיום שישי ואף אחד לא עשה את זה..ודרך אגב אתה צריך את הכיפה של רבי נחמן? עניתי לו "מה פתאום!תקח אותה זה ישמח אותך" והוא היסס ואמר "מה פתאום!בחיים אני לא יקח ממך כיפה..אני בעז"ה אקנה אחת!" עוד סיבה לחייך..
זה הסיפור היומי המרגש שלי..שנזכה לחגוג בסיבות יותר משמחות!

שתמיד עלתה לו בחילה מהשירים האלה ותמיד שמע בעיקר לועזי ולא ירד לפשוטי העם