הפשושון שלי בן חצי שנה בל"ע, בגיל שלושה חודשים בערך הוא נטש את המוצץ ועבר אלי בתור התחליף... וזה אומר שהוא יונק המון (יותר נכון מוצץ...)
העניין הוא שקשה לו מאוד מאוד להרדם בלי הנקה, למשל בערב אני שמה אותו לידי, מניקה אותו בשכיבה והוא נרדם, אבל זה יכול לקחת המון זמן, כי גם כשהוא נרדם הוא ממשיך למצוץ ואי אפשר להוציא ממנו כי הוא מתעורר אז צריך שירדם ממש חזק או שיתנתק מעצמו וירדם.
אבל הבעיה הכי גדולה היא כשאנחנו צריכים לסוע ולהיות מחוץ לבית, אני צריכה לתפוס איתו פינה ולשבת איתו המון המון זמן עד שירדם. והוא עייף מאוד ומנסה להרדם וכבר לא רעב, אבל ממשיך לינוק ונראה לי שהחלב כבר מפריע לו ואז הוא מתחיל לנשוך אותי וזה כואב לי, מאוד!
וזהו. וחוץ מזה שאני אוהבת אותו מאוד ומאושרת מכל רגע איתו ומודה לקב"ה על חסד העצום הזה!!!
אבל יש לכן עצות? רעיונות?.
ובבקשה אל תגידו לי לשים אותו להרדם לבד במיטה כי הוא יבכה ואת זה אני ממש לא רוצה...
בשורות טובות!
לנחם (אם קשה לו והוא עצוב או מתוסכל מרוב עייפות)... אני מאמינה שתוך זמן קצר הוא ימצא דרך אחרת להרגע ולהרדם , וזה בהחלט יכול להיות במחיצתך, גם בלי הנקה. אני קצת מסתייגת מהקיצוניות של "הלוחשת לתינוקות" - הניתוק המוחלט. הרעיון של "חפץ מעבר" כן נחמד בעיני