מעשיהוbarak891

שלום לכולם ושבוע טוב.

תראו, אני עכשיו חזרתי ממלווה המלכה שיש כל מוצש"ק ליד רחבת כלא מעשיהו. השעה 01:35. מאוחר. וכן היה חשוב לי לכתוב את הדברים האלה.

היו שני דברים שדי הפריעו לי.

הראשון-לא היו שם הרבה אנשים. כמות הציבור שהיתה שם ממש ממש ממש קטנה עלינו! אנחנו יכולים הרבה יותר! קחו את זה לתשומת לבכם!

השני- הוא יותר קשור אלינו, החברה מאריאל. בלי להכנס לעניין של חסימות כבישים אם הוא נכון או לא אני סמוכה ובטוחה משום מה שיש לרובינו כמה מכרים עצורים בכל מעשיהו בימים אלו.       למה לא היינו שם???? לא לא היו שם הרבה אנשים מהתנועה?? אני חייבת לציין שיחסית לפעמים קודמות היו היום יותר אנשים מבד"כ אבל הם היו בלי חולצתנועה. 

למה??!? אני באמת רוצה שמישהו יסביר לי למה. ואל תביאו לי תירוצים כמו חם לי.. נו באמת! עברמו את כיתה ד'.. כשאת הולכת לסניף בשבת למפקד לא חם?

קיצר, קחו לתשומת לבכם ותעשו משו. כל מי שיש לו השפעה על סניפים ועל מדריכים וחב"ב, תגידו משהו על זה- תדברו על זה עם אנשים!!! זה מאוד מאוד חשוב.

בכולופן, לכל מי שמועניין יש הסעות מרחבת העיריה בפ"ת בכל מוצש"ק בשעה 21:45!

שבוע צח ומוצלח  בצלב"א ול"מ!

חולצתנועה.123

בינתיים שווה להשקיע על הבנות שיגיעו עם חולצתנועה לכל מיני אירועים.

עם הבנים זה סיפור שונה. המצב בהווה קצת עגום(למרות שב"ה עם הזמן המצב של הגאוותנועה משתפר).

החב"ב שלנו היה לא ממזמן באיזה מוצ"ש במעשיהו, והגיעו איזה 4 חבר'ה עם חולצתנועה(בנים!!) ואני הייתי בהלם!!!

בצ"ל אריאל!

מה הקשר?barak891

יישר כוח לכל מי שכן הגיע עם חולצתנועה אבל זה שהמצב אצל הבנים לא טוב לא אומר שצריך לוותר להם!!! בגלל שהמצב כ"כ רע אסור לתת לזה לגיטימציה.

אז לכו ותעשו משו. לכו ותשימו חולצותנועה ותגיעו איתם לכל מיני מקומות!

קדימה! למה אתם עדיין יושבים מול המחשב לקרוא את ההודעה הזו???!

שבוע טוב.

בצלב"א ול"מ.

גאוותנועה של הבנים.123

אני הקטן חושב, שבהווה שווה להשקיע את כל הכוחות על הבנות ולהגיע למצב שהגאוותנועה שלהן יהיה בשמים(ובהווה זה רחוק מזה), וכך זה כבר ישפיע המון על הבנים.

בצ"ל אריאל!

אוליbarak891

יכול להיות שאתה צודק אבל זה לא אומר כלום על זה שקצת מזניחים את הגאווה הזו אצל הבנים...

גם הבנים וגם הבנות צריכם/ות לפתח את הגאווה התנועתית שלהם/ן.. אין שום קשר בין הדברים...

עכשיו, זה יפה מאוד שאנחנו מתווכחים פה ב2 וחצי בלילה בנינו בלי שאף אחד אחר יכול להביע את דעתו אז פשוט נחכה שעוד אנשים יגיעו לפה מחר ואז יהיה נחמד יותר לדון בעניין...

שבוע טוב, בצלב"א ול"מ.

מסכים.123

יש צורך גם לדאוג לבנים, אך המצב אצלם באמת קצת רע. הבנות בגדול יותר מתלהבות וכו', אז זה פשוט ירוץ יותר מהר אצלן(ובאמת עם הזמן יש ממש שיפור בעניין זה).

אין הבדל גדול בין 2 אנשים ל-3 אנשים...

צ"ל אריאל!

יש יותר..barak891

למה 3 אנשים?

יש פה ממש הרבה אנשים יחסית למה שהיה לפני שסניפי פאתח השטלתו פה על העסק...

סורי... לא הייתייוכי
אבל באמת, זה שיא הגאוותנועה, אנחנו באנו כל הצוות ביום העצמאות לגוש עם חולצותנועה והיה ממש ממש מעולה!!!! קחו לצומי...
נדמה לי שהעניין קצת יותר עמוקשרי.

לעניות דעתי הבעיה היא בגאוות היחידה. חולצתנועה היא רק אחד הסיפטומים.

מסניף בת-ים יצאו איזה 20 חבר'ה...yehciel666

ואני אישית ראיתי עוד חבר'ה מסניפים אחרים, פשוט היו בלי חולצותנועה.

גם אחשלי ואחותי היו במוצ"שצחקן
אתה.123

גם אתה מוזמן!

בצ"ל אריאל!

ואתה מה?barak891

אתה ואנשים מהסניף שלך ( איזה סניף שזה לא יהיה) מגיעים לשם גם?

צריך שיגיעו כמה שיותר אנשים!!! זה שיא החשוב..

סניפי.123

אני הייתי פעם אחת. החבר'ה של הסניף שלי היו מס' פעמים(השמועות מספרות, שהחבר'ה של הסניף שלי היו מבין הראשונים שהיו מגיעים לשם, כאשר עדיין כמעט ולא היו שם אנשים. לפני שהתחילו להגיע לשם כל מיני להקות, מי שהיה מחלל שם, זה היה אחד מבוגרי הסניף שלנו...טוב, נו, מדובר על סניף איכותי).

בצ"ל אריאל!

חשוב מאודbarak891

טוב, זה שמגיעים היום יותר אנשים לא אומר שלא צריך שיגיעו לשם עוד יור אנשים.

זה באמת חשוב לבוא!

׳›׳Ÿ, ׳ž׳¡׳ ׳™׳₪׳š ׳”׳’׳™׳¢׳• ׳¨׳׳©׳•׳ ׳™ ׳”׳—׳œ׳•׳¦׳™yehciel666
׳œ׳ž׳œ׳•׳•׳” ׳ž׳œ׳›׳”, ׳‘׳׳ž׳× ׳™׳© ׳œ׳›׳ ׳¡׳ ׳™׳£ ׳ž׳ž׳© ׳׳™׳›׳•׳×׳™! ׳׳ ׳׳ ׳™ ׳œ׳ ׳˜׳•׳¢׳”, ׳׳×׳” ׳ž׳‘׳×-׳™׳. ׳ ׳›׳•׳Ÿ?
וואלה..הבנו כל מילה...=)אנונימי (פותח)
אח'שלי!123

אתה עמוק מדי בשבילי, דבר בשפה של פשוטי העם

בצ"ל אריאל!

העיקרbarak891

העיקר כתוב פה שהוא מבין מהר כשמסבירים לו לאט...

בואו נסביר לו שוב לאט לאט...

אנחנו לא מבינים כשאתה כותב במוקדונית עתיקה....

יום צח ומוצלח, בצלב"א.

פלאפון.123

הוא רשם דרך הפלא', אז זה לא כ"כ הצליח לו.

ב"ה שזה לא הצליח לו, כי הוא ניסה למסור עלי פרטים בהודעה הזאת(רחלי, אני אישית הייתי מציע לך ללכת לפענח את הכתב המוקדוני העתיק הזה. משה, אל תעזור לה, שהיא תתמודד לבד עם זה).

בינתיים הספקתי לאיים על חייו, אם הוא יעיז שוב לעשות צעדים נבזים לגבי זהותי המסתורית...

בצ"ל אריאל!

חבלשורש וגרביים
המצב של הפורום מדרדר לפשיעה...
פשיעה??123

יש אנשים שמחובתנו לחסל אותם, כגון אנשים שמנסים להפיץ את זהותי...

בצ"ל אריאל!

אומרים יעז...barak891
סליחה, המורה!123

תודה על התיקון!(באמת!).

חשוב לשמור על לשון תקינה(למרות שעברנו את הבגרות בלשון).

זה שורש 'עזז'?(אני כבר לא זוכר כמעט בכלל את כל החומר של השורשים המוזרים האלה: נפי"ץ, חפי"ץ, פצי"ץ וכו' וכו').

בצ"ל אריאל!

אין פה מקום לציניות!מוריונת
כן זה שורש עזז...ואין פה מקום לציניות...בנ"י ניצלו במצריםכי לא שינו את שמם את בגדם ואת שפתם...ישלנו שפה שהיא מן העתיקות בעולם ומן הראוי שנשתמש בה !ונשתמש בה בצורה נכונה וטוהרה!!!!
ח ו ד ש    מ צ ו י ן   ! ! !
היא צודקת.... סניף פאתח, שימו לב...barak891
נסחפנו קצת, לא?123

עמ"י יצא ממצרים בגלל שהוא נשאר עם הסממנים היהודים, ולא בגלל ששמר על השורש 'עזז' והמילים הנגזרות ממנו כגון נעזז.

השפה שלנו היא לא מן העתיקות בעולם, היא העתיקה ביותר בעולם!
אך היופי בשפה, שהיא לא נשארת בקיפאון, אלא היא מתקדמת ומתפתחת.

שפת הנביאים היא ממש לא השפה של התורה, יש בה המון מילים חדשות שמקורם לא היה בשפת הקודש(בלי להיכנס לארמית שבספר דניאל ועזרא).

חשוב לדבר בשפה תקינה, אך אין צורך להיות פאנט וסתם שמרן ללא צורך!!

אנו בשפה העברית משתמשים המון בלועזית. ובלי השימוש בלועזית, היה חסר לנו המון מילים בשפה.

וסתם מעניין בשביל לחדד לך את העניינים: איך את מסבירה את הכוונה של "לא שינו את מלבושם"? את לא לובשת נייק(י) וכדו'?(תסלחו לי שאני לא נותן יותר מדי דוגמאות של חברות בגדים של חו"ל, פשוט אני בור רציני בנושא).

בצ"ל אריאל!

לא...לא נסחפנו צאבל בקצב הזה אנחנו עלולים להסחףמוריונת

שלום!
השפה העברית היא לא כמו כל סתם שפה...היא השפה שבה נכתבה התורה ולכן במשך שנים כעסו על אליעזר בן יהודה שהכניס בה מילים לשפת היומיום....יש חשיבות מאוד גדולה לכל מילה ובמיוחד למילה שנכתבת בעברית ולכן (לפחות לדעתי...) זה בעיתי לזלזל בה....אם בתורה נכתב בשורש מסוים ...מן הראוי שגם אנו נתבטא כך...

גם המילים שעברו חידוש או נלקחו לעברית ברגע שנהיהו לחלק מהעברית יש להם חשיבות וזה לא משנה את העבודה שבמילים שיש צריך להשתמש בצורה נכונה.....ובנוסף יש גבול גם לאימוץ השפות שמסביבינו..גם כדי "להשלים את העברית"... זו אחת הדרכים להסחף לתוך עם אחר ולאמץ תרבות לא לנו....

בקשר לבגדים...לא אני לא נועלת נייק....

ובאופן כללי גם אם אנו לובשים בגדים שלכאורה יוצרו בארצות זרות/ע"י גוים ...הרעיון של "לא שינו מלבושם"...הוא הרעיון של שמירת הצניעות... לפי מה שאני הבנתי אפשר ללבוש כל מותג כל עוד הוא נשאר בתנאי הצניעות שההלכה מחייבת אותנו (וכמובן גם צנוע מבחינת זה שהוא לא מנקר עינים...)
בכל מקרה...לא טענתי לרגע שהמצב מושלם וגם היום אנו לא משנים את שמנו שפתנו ולבושנו ..רק קיויתי שנוכל לתפוח במהלך וכל אחד יתאמץ כפי יכולתו לעזור לנו לשמור על אחדות עמ"י ולקרב ביאת משיח!!!

בצלב"א ול"מ...

ח ו ד ש   ט ו ב   ו מ ב ו ר ך   !!!!!   ש נ ש מ ע    ר ק    ב ש ו ר ו ת   ט ו ב ו ת  י ש ו ע ו ת    ו נ ח מ ו ת !!!!

הבנו...barak891

טוב חברים ... לא צריך לריב..

נראה לי שהעיקרון הובן....

יום צח ומוצלח, בצלב"א.

לריב?123אחרונה

אנו לא רבים, אנו דנים. רק עכשיו התחלנו לדון על הנושא, אין צורך לרצוח את הדיון על ההתחלה.

זה חיובי לדון ולברר דברים ביחד.

בצ"ל אריאל!

שפת הקודש.123

לא ידוע לי שכעסו על בן יהודה על ששכלל את השפה ופיתח אותה, אלא הכעס היה על שהיו רבנים כדוגמת האדמו"ר מסאטמר שטענו שאין להשתמש בשפת הקודש לדברי חול, אלא רק לתפילה וללימוד תורה(ונראה לי גם ביום שבת. משהו כזה...). ואליעזר בן יהודה ניסה בכל כוחו להכניס את השפה העברית לחיי היומיום, ושזו תהיה שפת הדיבור(במקום האידיש והלדינו המגויירים).

יש בעיה לזלזל בשפה העברית(וידועים כל מיני סיפורים על הראי"ה והרצי"ה זצוק"לים, על הכבוד הגדול שהם רכשו לשפה העברית).

אין בעיה לגייר מילים. יש המון דברים שאין אפשרות לתאר אותם במדוייק רק ע"י השפה העיברית. כל עוד מילים אחרות משמשות כ"טבחות רקחות ואופות"לשפה העברית, והשפה העברית נשארת במרכז, אז לא נראה שיש בעיה.

היום יש המון שלצערנו משנים את מלבושם ומתלבשים כמו מצריים.

בצ"ל אריאל!

האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך