עבר עריכה על ידי רבבה בנשמה בתאריך א' אייר תשע"א 16:33
אז אני בד"כ:
-עליונית רגילה, רובן מפרינס או תמנון.. והסגנון הזה.. בשבת בעיקר עליוניות רשת.. אם אין לי עליונית/ טיול או משו כזה, חולצת טריקו קצרה בתור חולצת בסיס.. לפעמים אם אין לי כח אני רק עם אמריקאית מעל התמנון, בלי חולצת בסיס..
-חולצת בסיס, שחורה או צבעונית (ויש לי צבעים משוגעיים, באמת!) בשבת לבנה.. והחולצות בסיס שלי הם לא לייקרה, ולא חצי לייקרה (סמפוניה) כי זהנ מעצבן אותי.. אז רק כותנה..
-גופייתמנון!! חובה!! מרגישה ערומה בלי...
עד כאן הסגנון אותו דבר בשבת וביום חול.. עכשיו חצאית זה קצת שונה..
ביום חול- ג'ינס קומות, לא כהה, עד הרצפה או 3/4.. (האלה הפשוטות, שיש למלאא בנות בכתה ו'..
סתם.. שכל האולפניסטיות שהולכות עם ארוך הולכות עם ג'ינסים כאלה.. רחבות מתנפנפות..)
בשבת- חצאית לרוב עד הרצפה (ארוווכה...) או עם תחתית, חלק רחבות, וחלק לא, אבל החלק התחתון בכ"מ רחב.. מכירות תחצאיות האלה של הודיה עיצובים, שעד קצת אחרי הברך הם חצאית רגילה, ומתחת לזה מחובר כאילו הלמטה של התחתית?? אז כזה סגנון בערך.. ולפעמים חצאית לא ארוכה, יש לי אחת בלון לבנה מהממתת, ואחת בצבע בז', גם מהממת.. (על הבלון הלבנה אני חורשת.. הבז' פחות..)
מכנסיים- תמיד, אבל תמיד יהיו מכנסיים מתחת לחצאית!! אין מצב שלא. יש לי מכנסיים שחורים 3/4, שאני ממש אוהבת (מתמנון, לפני שנה בערך..) מכנסיים קצרים שאני פחות אוהבת, מלאא טייטסים (יש לי 2 חדשים..
) ו2 מכנסיים רחבים רחבים כאלה.. שיש כאלה שהולכים איתם בתור חצאית..
גרביים אני שונאת, אבל בחורף יש לי כלמיני צבעוניות חמודות כאלה..
כמו של ילדים קטנים..
אני מתה על זה..
נעליים- רוב השנה אני עם סנדלי שורש... כשאני ממש חייבת נעליים- יש לי נעלי ספורט, ומגפונים כאלה, שחורים.. (מגפיים אין לי, מהסיבה המעצבננת שמגפיים לא נסגרות לי על הרגל..
) היו לי נעלי שבת, אבל הם נקרעו.. (כאלה כמו של ילדות קטנות..
)
השיער- לפעמים צמה, לחפעמים קוקו לא גבוה, בשבת בננה/ חצי קוקו/ צמה חצי... בזמן האחרון אני עושה לפעמים קוקו גבוה (כשיש לי כח.. ) ואמרו לי שזה ממש יפה לי... באופן כללי אני שונאת ת'שיער שלי.. הוא ג'יפה מסריח, מתולתל קצת (סוגשל גלים- מתותל, משו מעצבן..) ונפוווחח... וגם יבש בטירווף..
אה, ובחורף>> צעיפים או פשמינות... וסווצרים.. (יש לי איזה מליון..
) ויש לי מעיל מהממםם!! שחור עד הברך...