אנחנו מתכוונים לנסוע עם חברים מחוץ לעיר. בתלבטנו אם להכין בשרי או לא, וכנראה שהגברים יאכלו בשרי, והנשים תוותרנה כדי לא להשבית את שאר היום (איך אפשר לבי קפה-יוגורט ועוד..?)
חיפשתי בשרי לשים על המנגל, אך היחיד שמצאתי (בחנות "מהדרין".... שלא ערוכה ל"חג" הזה), היה פילה עוף (נראה לי שזה חזה עוף חתוך קטן יותר (בערך רבע של שניצל).
אני מחפשת רוטב שאפשר להשרות בו את העוף (בשום אופן לא רוטב סויה, כי בעלי לא אוהב). תהיתי אם להשרות בקטשופ וגריל עוף (אי אפשר לסחוב את כל הבית לשם). אשמח לעצות בתחום הרוטב וכן, איך לוודא שהעוף יצא אפוי כל צרכו ולא שרוף (אני לא בטוחה אם אני אעיז לאכול אותו, כך שאולי אביא תחליף בדמוי טבעול למקרה הצורך)
[יענו, חצי בצל- להעביר כל הזמן, לפני שמניחים בשרים.] זה עושה טעם טוב.
)
)
