רבותי אני הייתי חניך בתנוער אריאל 5 שנים ומזה לא נהנתי כשעברתי לבני עקיבע היה לי יותר כיף אז תסבירו לי למה אריאל??? אני חושב שהצניעות זה לא העיקר........
למה דווקא אריאל??? בבני עקיבא יותר כיףנעלה ונבנה
זה לא אומר אם לך לא היה כייף אז לכולם לא כייף שמה.הודיה...=)
אנחנו אידאלסטים, לא רק מעניין אותנו כיף בחייםצחקן
לא מדוייקפאתח תותח
בס"ד
בסניף צריכה להיות אווירה טובה. צריכה להיות התלהבות בלי זה סניף לא יתפקד סניף לא יכול להתקיים רק על אידיאלים.
בוא נאמר שגם היום מה שבעיקר מעיין את החבר'ה זה יותר פאן ופחות אידיאלים לצערי. זאת מציאות שאני לפחות מנסה לשנות אצלי בסניף.
לגבי האדון שהיה באריאל 5 שנים ולא נהנה. גם אני הייתי 3 שנים בעזרא ולא נהניתי ועברתי לאריאל.
אם נהנית יותר בבנ"ע והרגשת שאתה מתפתח שם תפדאל. העיקר שתצא בן אדם.
ממניגונים
אני נותנת לך תגובה הפוכה ממני.
הייתי שנה בבני עקיבא וסבלתי מכל רגע. עברתי לאריאל ב''ה.
תלך לאיפה שטוב לך, אם אתה יותר מחובר לאידאלים ולאווירה בבני עקיבא. מצוין-לך לשם, טוב שמצאת את מקומך.
למה צריך את אריאל?!-יהודית-
לכל עמ"י יש את אותה המטרה. 'לתקן עולם במלכות שדי'.
כמו בכל דבר אחר- יש כמה דרכים להגיע למטרה.
כל אחד שם את הדגש בדבר שיותר חשוב לו.
בנ"ע לא יותר טוב מאריאל, אריאל לא יותר טוב מבנ"ע.
כל תנועה והיתרונות שלה. כל אחד עפ"י דרכו..
פשוט שתי תנועות , שבסופו של דבר- המטרה שלהם היא אחת!
כל אחדצריך למצוא את המקום והדרך שהכי טובה לו- שיוכל לקדם ולהגשים, ולנסות לממש את מה שהוא.
כל תנועה והיתרונות שלה..
כל תנועה שמה את הדגש במקום אחר, כשהמטרה היא אחת, כמו כל מטרה שיש לה כמה דרכים.
בלי בנ"ע העם שלנו לא היה מה שהוא עכשיו,
וגם בלי אריאל העם שלנו לא היה מה שהוא עכשיו.
ואצלינו הצניעות זה אחד מהדברים היותר חשובים.. זו הדרך שלנו כדי להגיע למטרה הגדולה. לא מתאים לך?! אף אחד לא חייב אותך לסבול. להיפך- תלך למקום שיהיה לך נח להיות אתה, ומתוך זה תגדל.
בהצלחה!.
זה נכון שבני עקיבא כמו אריאל קידמה מאוד את העםהמדריךהאידיאלי
אבל צריך לומר שהתפקיד של בני עקיבא מתחיל לאבד לאט לאט את הלגיטימיות שלו(שלא לדבר על תנועת עזרא)
אם אנחנו מוכיחים שאפשר לגדול בתנועת נוער ולהינות ולחיות חיי תורה שלמים ובלי פשרות אז למה שיהיה מותר להורה לשלוח את הילד שלו לתנועה שעוברת על הוראות התורה (בנושא הצניעות ובעוד תחומים) ??
זה פשוט להחליט- או שאנחנו דתיים או שלא!
ובנוגע אליך נוער אדומים לא נעים לומר אבל אם אתה מוצא את עצמך בבני עקיבא אז זה כישלון של הסניף שלך שלא הצליח ליצור סניף חי שהולך בדרכי התורה
זה לא אומר שמותר לך להיות שמה כי שמה יותר כיף -בדרך כלל מה שלא טוב הוא מה שכיף ואנחנו צריכים להיזהר לא ליפול בפיתויים
אני מאחל לך שתצליח למצוא בעצמך כוחות לא להישבר בפיתויים שבני עקיבא מציעים ואולי גם תצליח ליצור אי של אריאל בתוך בני עקיבא. בהצלחה.
לא מסכימה עם זה^^.-יהודית-
לפחות בבנ"ע אצלינו זה לא ככה.
הם עושים מלא דברים בעיר שמקפיצים ומעלים אותה ממש מבחינת התוכן..
וזה לא שאני מסכימה עם הדרך שלהם, כן?! אם הייתי מסכימה מן הסתם שהייתי הולכת לשם.
אבל כן, יש שם דברים חיוביים. ואני ממש לא חושבת שהמטרה מקדשת את האמצעים, ובדיוק בגלל זה אני לא מסכימה עם הדרך שלהם.
אז ככה--pnina-
אני מכירה ת'סניף שהוא היה בו (במעלה אדומים) -כי אני גרה שם....
ובאמת הסניף של הבנים שם הוא לא כ"כ על רמה -----אם נגיד הוא היה באיזשהו
סניף אחר ---נדמה לי שהיה לו יותר כיף!!!!!!!---לפי דעתי הכל תלוי בסניף עצמו!!!!!
סניף אריאל במעלה אדומיםלפרוש כנפיים
א.אני לא מסכים אם מה שנכתב לגבי סניף אריאל מעלה אדומים אני קומונר שם כיום והסניף הצליח להגיע למקומות שלא חשבנו שנגיע
כיום יש לנו 65 חניכים ומתוכם 50 חניכים מגיעים לכל הפעולות בדרך כלל אז ככה שהסניף היום נמצא במקום אחר ממה שהוא היה לפני כמה שנים.
ב. לנוער אדומים: אני מאמין שאם היית היום בסניף היית מרגיש מחובר ונשאר חניך אצלינו. אני לא רוצה להכנס לתוכן מה הבעיה ההלכתית שאתה הולך לתנועת נוער מעורבת אך אני מייעץ לך לפנות לרב שמקובל עליך ותשמע את דעתו.
בצפייה לבניין אריאל,
דוד סעדה
קומונר סניף מא"ד כבוד!!!!
גם אני משם והסניף שם מאוד על רמה!!אחת העם...
(אולי היו שנים שלא היה כזה על רמה, אבל בעיקרון מאחים של חברות שלי אני יודעת שמי ששמה (ומתאים לו) נהנה!! ,וגם כנראה,יש מצב שפשוט זה לא התאים לך?!!)
לא מסכימה. ממש לא. >>אווזה.
דבראשון, זה שהיית באראיל ולא נהנת, זה לא אומר שזה תנועת נוער תפוקה. וזה ממש לא! אני חניכה באריאל, ומאוד נהנת, וגם כל החברות שלי נהנות. זה פשוט כל בנאדם אחר. וזה שאתה לא נהנת לא אומר כלום. זה דבר ראשון.
דבר שני, עם כל הכבוד לבנ"ע, ויש לי כבוד, אני באמת חושבת שבזמן האחרון הם איבדו קצת. בואו נקח רק דוגמא. לפני בערך שנה הם הוסיפו לרשת ישבות בני-עקיבא תיכון דרוזי, סבבה? כאילו הם הוסיפו בשביל הכסף וזה, אבל דרוזים?? הססמא שלהם זה לא "תורה ועבודה"?? איפה נמצאת התורה אצל הדרוזים, איפה נמצאת העבודה? (שכמו שכתוב בלא זוכרת איפה זה עבודת ה') וגם יש סניפים משולבים = סניפים של חילניים ודתיים ביחד. זה סבבה. כאילו גם אני בעד לקרב את כולם. אבל עד רמה מסוימת. בני-עקיבא מגדירה את עצמה כתנועת נוער דתית. אז גם אם יש שם חילוניים, שיכבדו ת'סניף!! אני יודעת ממקור מוסמך שילדים באים לסניף בלי כיפות, בנות באות לבושות (או לא לבושות..) בבגדים לא הכי צנועים, הם באים בשבת לסניף באוטו.. כאילו אתם חלק מתנועת נוער דתית, תורה ועבודה, כאילו דחילק, תכבדו קצת??
קיצור, מאוד לא מסכימה. אבל אם יש מישו שהדעה שלו הפוכה משלי (ואני בטוחה שיש הרבה כאלה) שיבוא ויגיד לי. אני באמת ישמח לשמוע.
ברשת ישיבות בנ"ע אכן יש תיכון דרוזי.צחקן
שלום לכולםנעלה ונבנה
אני חושב שסעדה יודע מה הוא אומר בכללי אך נראה לי שתנועת אריאל בכלל ובסניף מא"ד בפרט פיספסו בהרבה הם צריכים ללמוד מבני עקיבא איך להשפיע תנועת אריאל יותר מידי סגורה ונראה לי שחבל שאתם לא משפיעים מספיק.
אני יכול להגיד מהצד הכללי שהיום במעלה אדומים הסניף נראה הרבה יותר רציני אך לא רק בגלל המבנה רואים שהקומונר עשה עבודה יפה ב7 חודשים האחרונים.
לגבי התיעצות עם רב אני לא חושב שעל כל דבר צריך, לעניות דעתי בבבני עקיבא במעלה אדומים ולא משנה איזה סניף.
אז מבחינת צניעות מי שרוצה להיות דוס מוזמן להצטרף לתנועת אריאל.
אני בעזרת ה' רוצה לפתוח תנועה שתאחד את כולם מהצופים ועד אריאל לתנועה אני יקרה תנועת "יחד נלך" בהצלחה לכל המסייעים.
כל טוב ושנתבשר בבשורות טובות.
ברור שהכי טוב זה תנועה אחת.אבל...אנונימי (פותח)אחרונה
בא נאמר את זה בצורה גלויה:הרבה בני עקיביסטים לא יבואו לתנועה נפרדת ושום אריאלניק לא יבוא לתנועה מעורבת
וכן הלאה,שום בני עקיביסט\אריאלניק\עזריאל\יבוא לתנועה שמחללים בה שבת.ולא הרבה צופים והשומר הצעיר יבואו לתנועה שמחייבת שמירת שבת.
בקיצור זו יוזמה מבורכת,אבל זו תהיה תנועה בלי הרבה ערכים חוץ מאחדות..ואם כבר אני בעד שנתחיל מתנועות נוער שלנו(בני עקיבא-עזרא-אריאל),למרות שגם זה עדיין לא לא מעשי..
אריאל זה לא רק צניעותדי"מ
זה להגיד שהתורה מעל הכל
ואנחנו יודעים לדקלם את זה יפה מאוד...הסנה-בוער
בחירה שלך אם לדקלם את זה או להפוך למציאותפאתח תותח
תנועת אריאל משפיע הרבה!, אתה לא מודע לזה..או מתכחשהודיה...=)
<<אנונימי (פותח)
אוקי-בני עקיבא עשו עבודה באמת טובה ומועילה והעלו הרבה חברה לארץ...וב"ה הרבה בזכותם חזרו בתשובה-
אבל עכשיו אחרי שרוב האנשים שהולכים לתנועות נוער ב"ה כבר דתיים המטרה לקדם אותם יותר ..אריאל ב"ה עושה את זה בני עקיבא נשארים באותו מקום למשל שזה עדיין מעורב-בנים בנות, פעם לא היה אפשר בלי זה כי לא היו כ"כ דתיים אבל היום המטרה יותר להתחזק וללכת למקומות יותר תורניים אז לפי דעתי בנ"ע נשארים במקום של פעם במקום לעלות...
וחוץ מזה אין על אריאל!!!!!!!!!!!!
בתור חניכה של בנ"ע~מישי~
ראיתי את השירשור ונכנסתי... אז כן אני חניכת של בנ"ע וגם נהנית בתנועה אבל אני חושבת שיאריאל היא תנועה טובה יותר.
זה מעבר לצניעות החיצונית. זה דרך חיים צנועה יותר וערכית יותר. לא דווקא אידאלסטית יותר כי בני נוער הם באופן כללי עם רוח אדאלסיטת- אבל אולי אידאלסטית בצורה יותר נכונה (עם אידאלים שלדעתי הם נכונים יותר).
ואני מאמינה שנפרד עושה את זה- עושה אותך יותר צנוע פחות תקוע בלעשות פוזות אלא יותר עסוק בדברים החשובים באמת.
פשש אם היה אפשר הייתי שם לייק ענק...המדריךהאידיאלי
איזה כיף לקבל פידבק אמיתי ממישהו שהוא בלתי תלוי...
מצטרפת.פגזניקית גאה!
גם אני בלתי תלוי.צחקן
בע"ה.
אין סנהדרין..
אם "כיף" זה המדד...דוסית?
אני לא מתווכחת. זה דבר סובייקטיבי.
לי יותר כיף באריאל.
וכיף זה לאו דווקא הסיבה העיקרית כשבוחרים תנועת נוער.
יש אידיאלים, אמונה , הלכה וכו'...
אוקיי.. אפשר גם לענות?אפילו שאני לא אריאלניקית באמנדנדה כתומה.
אוקעע.. אז אני בבנ"ע.. (סניף נפרד ובלה בלה בלה.. אבל בתכלס, בנ"ע..)
ואני חושבת שאריאל היא תנועה שיותר מתאימה לי... ואם היה אצלנו אריאל, בטוח הייתי שם..
ובאריאל זה לא רק הצניעות.. זה בעצם כל היחס היותר מכבד לתורת ישראל בא"י.. (חברה שלי מדריכה באריאל.. של זרעים..אז כשהיא נכנסה להדרכה זכיתי לשמוע כל יום שיחה על הערכים של תנועת אריאל..
)
אני לא חושבת שהמדד הוא רק כיפ ולא כיפ.. כי חלק מהעניין של תנועת נוער היא להנחיל ערכים. ולא רק להנות.. לדעתי הנאה יכולה להיות גם בבנ"ע וגם באריאל (וגם בעזרא? אני לא מכירה.. אבל אני מאמינה שכן..) וזה כבר תלוי במדריכים ובחניכים.. ולכן תנועה צריך לבחור לפי עוד דברים חוץ מהנאה.. (ברור שצריך להנות!! אבל לא רק זו המטרה של התנועה..) אני גם לא חושבת שהתנועה שמתאימה לי בהכרח תתאים לחברה שלי.. וזה עניין אינדווידואלי, שכל אחד צריך לבדוק בעצמו..
אוופפ.. אני שונאת להגרר לדברים כאלה.. אבל הייתי חייבת..
אריאלניקים>> אשריכם.. 
ואתם יודעים מה? אם לא יכניסו אותי להדרכה אצלנו ביישוב (מה שאני מקווה שכן..) אז אני יהיה בעז"ה מדריכה באריאל..
חפרתיי..

בואי לפתח תקווה - כפר גניםצחקן
בע"ה.
די קרוב אליכם..
יש גם סניפים ביצהר / אלון מורה, אבל זה תלוי בטרמפים.
(לא זוכר מה מצב סניפי הבנות שם^)
יש עוד סניפים. תגידי לאיזה ערים יש לכם תחבורה נוחה, או תבדקי באתר:
יש גם בקדומים.. שזה בתכל'ס הסניף שחשבתי עליו..נדנדה כתומה.
אבל אני ממש מעדיפה להדריך אצלנו ברבבה.. וזה שזה סניף נפרד זה פלוס ענקיי.. (אממ.. אם זה לא היה סניף נפרד לא הייתי חושבת על זה אפילו..)
גם קדומים דיי צריכים מדריכות..
ועד כמה שאני יודעת- הסניף באלון מורה די פעיל.. יצהר אינלי מושג... (ויש גם בברכה..)
אני גם בישוב שיש רק בנ"ע ולא נכנסתי להדרכהדי"מ
וגם לא רציתי ונכנסתי להרכה בסניף אריאל עפרה ועברתי וניהיתי קונור ועכשיו אני קומונר בסניף חומ"ש ואני שמח מאד שלא הלכתי לבנ"ע
אני איתך!!!!ירון קורצן
איזה שרשור יפה...ענת=)
לק"י.
נראה שהשאלה הזו לא תפסיק להשאל.
התשובות עליה רק ירבו עם השנים...
וכאשר תגיעו למכללות בעז"ה...
גם שם תמצאו את עצמכם בשיחות על תנועות נוער...![]()
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים
פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,
אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,
וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....
*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*
למה ערוץ 7קעלעברימבאר
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים
אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.
אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.
אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...
המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
כן גם ליקעלעברימבאר
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי
מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל
לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה
😜
סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז
מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?
צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה
מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).
בהצלחה רבה
הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb
או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?
צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל
מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,
ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל
מאוד
לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה
ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"?
בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?
מבחינת סגנון דתי/חרדי, מה חשוב לך?
איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...
הכנסה נוספת 4נטע ברזני
דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗
(ללא השקעה) וללא ניסיון!
ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי
👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇
זמינות מיידית!
יש פה איראלנקים?בת סוד
בואו נעשה מאגר פעולות