בס"ד
השבוע,היה לי קשה במיוחד ופה זה המקום לשחרור לחצים אם חברים תומכים שכמותכם..
יום רביעי הייתה לנו אזכרה לסמ"פ מסלול שלנו שנהרג בתאונת דרכים מיותרת ומטופשת בטיול בחו"ל.
הוא היה נכד לניצולי שואה שהיהדות הייתה כה רחוקה ממנו ומשפחתו שביום כיפור שעבר שסגרנו יחד בקו אלקנה הוא החליט לצאת לטיול אופניים בגזרה.
מחזור אחרון שלו לפני שהוא השתחרר הוא ביקש מהמג"ד לקבל פלוגת בני"שים "להכיר אותם" ומאז הוא התחיל להתחזק עד שנהרג בתאונה הארורה הזו!
ההורים שלו שמעו מקצינים בגדוד על כמה שהוא אהב אותנו ודאג לנו ובגלל שהיינו חלקנו בגילו גם היינו לא סוג של חברים רק שהוא בתפקיד הס'
מאז,ההורים שלו לקחו את המס' פלאפונים של החברה' בפלוגה וכל שבוע בערך אנחנו מקבלים מהם הודעות כמו שבת שלום,חג שמח או סתם מה נשמע.
ישבנו אצלם השבוע רק הבני"ישים וחלק מהסגל שלנו ואתה עדיין מתקשה להאמין שעברה שנה והוא לא אתנו וההודעה שקבלת על זה שהוא נהרג היא אמיתית!!.להלוויה לא הוציאו אותנו כי זה יצא בדיוק כמה זמן לפני החפש"ש..
עלינו לקבר 20 חיילים לשעבר,ההורים שלו,סבא שלו,אח שלו,עוד כמה חברים מהתיכון והמ"פ מסלול
ורק אז אתה מתחיל לקלוט שההודעה לא הייתה בדיחה..אפילו המ"פ שהתקדם קצת בצבא מאז הוריד דמעה או שתיים..
חברים,זה קשה לי כל כך לדבר עליו בלשון עבר..אז חלקכם יגידו כמו אח שלי[שלא יודע מה זה צבא..] "כולה ס' זה עוד איש עם דרגות ה' נתן ה' לקח יהי שם ה' מבורך..." אבל לי זה קשה! בעז"ה אמא שלו הכינה למי שביקש תמונה שלו עם תאריך שנולד ותאריך שנהרג ותשלח אותה בעז"ה.אני בעז"ה רוצה לתלות אותה אצלי בחדר ובעז"ה שהפורום יעשה את שלו גם בבית שלי בעז"ה
-יהי זכרו ברוך ותודה על שנתתם לי לפרוק!-