הכנתי היום לראשונה בייגל ממתכון מהספר "לקראת חלה".
הכל היה בסדר, עד השלב שבו מבקשים להרתיח מים, ולשים את הבייגלים ל3-4 דקות במים, ולהוציא אותם.
הבייגלים היו נראים טוב מאוד לפני.
ואחרי... בואו נאמר - רע.
איבדו צורה, הפכו לגוש בצק, גועל נפש ממש.
החלטתי בכל זאת לאפות אותם, ויצא חביב. מכוער נורא, וקצת בצקי מבפנים.
מה עשיתי לא טוב?
או לחילופין,
למי יש מתכון שהוא עשה בעצמו, ויצא טוב?
נקודה נוספת -
השארתי 3 בייגלים בלי החלק של ההשריה במים הרותחים, והם יצאו יפים, אבל יבשים ולא טעימים.
בקיצור -
דיכאון.


)
