ראיתי שכתבו כאן אך לא הבנתי איך עושים זאת. מה עושים עם הגזרה הקדמית?
אשמח לשרטוט ולהסבר מפורט.
תודה רבה!
ראיתי שכתבו כאן אך לא הבנתי איך עושים זאת. מה עושים עם הגזרה הקדמית?
אשמח לשרטוט ולהסבר מפורט.
תודה רבה!
השיטה הזו היא רק מתוך התנסות, תפרתי עליונית אחת עפ"י זה, ויצא טוב.
שמי לב שאם יש דוגמא רק בצד אחד של הבד, ב"נפילה" של הבד אולי יראו גם את הצד השני.
בהצלחה!
אני מכירה אותה!!
היא עשתה לי את השמלת כלה..

קוראים לה לטיציה, והיא מרחובות!
היא סיפרה לי שהיא התחילה עם הסרטונים האלה

איזה נוסטלגיה..
וה' ירחם איך שהמדריכה לבושה...
נעמה ושירהזה קורס תדמיתנות מצולם בחינם!!!
הולכת להוסיף את הערוץ שלה להודעה הנעוצה למעלה
קונים את הספר חוברת ודיסק .....
הם מציעים ספר (בעברית) + סרגל + הדרכה מצולמת באתר שלהם, שבסיומה אפשר לגשת לבית הספר שלהם, להבחן ולקבל תעודה.
אבל לא ראיתי שאפשר לקנות רק את הספר והסרגל, והמחיר כולל השיעורים המצולמים נראה לי קצת מוגזם בשביל ספר וסרגל...
הסרגל הזה די מיוחד..
המחיר אכן גבוה מאוד, אבל יוצאים בגדים איכותיים ביותר.
דודה שלי עשתה את הקורס ממש (אצל לטיציה, זאת שמצולמת ומדברת..) אחרי שנים שהיא תופרת, (במקצועה)
והיא אמרה שהשיטה הזאת - היא השיטה הכי קלה ומהירה שהיא אי פעם תפרה בה!
בקיצור - מי שבעניין - זה ממש שווה את זה..
אז בטח שכן.
ונראה לי שאז גם שווה לעשות את הקורס והמבחן שלהם, זה נראה לי שווה בהרבה מאופנת יעל שכמדומני לא זולה בהרבה, והמידע אפילו לא שלך בסוף הקורס.
אבל 1800 ש"ח רק בשביל לדעת לשרטט בקלות יותר את הבגדים שאני תופרת לעצמי לא נראה לי משתלם
אם אני מוציאה כסף על קורס בנושא כלשהו אני רוצה שהמידע יהיה שלי, ולא רוצה לקחת קורסים שבהם עלי לחתום על הסכם סודיות שבו אני לא מתחייבת להעביר הלאה את מה שלמדתי.
זה התחיל עם התוכנות, שאדם קונה תוכנה והיא בכלל לא שלו, והיום אדם גם קונה ידע, אבל הידע לא שלו.
לאיפה העולם שלנו יגיע, אם אנשים לא יהיו רשאיים להעביר את הידע שלהם?
לה זכות מסויימת עליהם .
בתור אחת שלמדה בשיטת מילר המסורתית ויש לי גיסות וחמותי שלמדו ביעל אני רואה שאין מה להשוות בזמן שאני משקיעה והן משקיעות.
חוץ מזה את יכולה לקחת את כל הקורסים שלה ולהיות סניף שלה באיזור שלך כך את יכולה להפוך את זה למקצוע.
מה שקשה לי עם יעל זה שאני לא צריכה את הקורס בסיס ומי שא עשתה אותו לא יכולה לקחת קורסים מתלווים וזה תוקע אבל ככה היא מתפרנסת .
אפשר לרשום פטנט/זכויות יוצרים/מדגם על שיטה שהמצאת. כל שיטה ועניינה, וכך למנוע מאנשים אחרים ללמד את השיטה שלה, ולשמור את זכויות הכלכליות של לימוד השיטה
אבל המרחק בין זה לבין להחתים על הסכם סודיות הוא גדול מאד. בת דודה שלי למדה בשיטה, ועל פי הסכם הסודיות שהיא חתמה עליו אסור לה לספר אפילו לאימא שלה שום דבר מהשיטה! איזה מין דבר זה?
ואני אישית חושבת שזה דבר איום ונורא ולא משנה כמה זמן היא השקיעה בפיתוח השיטה, ובהחלט לא מתכוונת לשלם כסף על מידע שלא יהפוך להיות שלי.
ומעיון ראשוני, השיטה של סיטם דווקא עשתה עלי רושם טוב. (מה שאני לא יכולה לומר על אופנת יעל, בהתחשב בסודיות הגדולה שאופפת אותה...)
התדמיתניות
כשאני תפרתי, פשוט פרמתי איזה בגד...
מישהו\י יודעים איך לסרוג ירמונקא (כיפת ברסלב)\ איפה אפשר ללמוד לסרוג את הכיפה הזאת?
אם יש למישהו סרטוני הסבר וכד' אני אשמח.
תודה.
סורגות נשים צדיקות בתולדות אהרון בגאולה.
אני מתקשה להאמין שצילמו סרטון הסבר.
יש חנות ברסלב במאה שערים תוכל לשאול שם.
בדרך כלל סורגות נשים מבוגרות מירושלים
אולי את יכולה פשוט לברר בחנות מי סורגת ולבקש ללמוד.
(הכיפה נקראת יארמולקא)
כמעט בטוחה שבגלל שזו עבודת יד
הן נמכרות בדלפק אצל המוכרים/ות שם.
אישית כיפות כאלה לא חושבת שמצוי ללמוד חופשי לסרוג, כי זאת לא סריגה רגילה.
אני אישית לפני או קצת אחרי החתונה קניתי לבעלי משם כיפה כזו.
לײַד השול במאה שערים יש חנות.
שמעתי אפשר עם 3 חוטים או 2, אבל איך סורגים עם 3 חוטים תוך כדי? מה הדרך? אשמח ממש לעזרה
תודה
זה הסוד
ולסרוג עוד מקטע של פטנט.
(השתלטתי על הפורום בערך 🙉)
מחיר א: עלות החומרים + 30 שקל לשעה שהושקעה
מחיר ב: עלות החומרים כפול 4
מחיר ג: ממוצע בין שני המחירים, מחיר א + מחיר ב חלקי 2
השווי את מחיר ג למחקר השוק - כמה בערך כיפה כזו עולה והתאימי בהתאם
מקור: איך לתמחר עבודת היד?
נ.ב. חשוב: לא עוסקת במכירת דברים שלי באופן כללי
תגל הארץאחרונהדרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗
(ללא השקעה) וללא ניסיון!
ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי
👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇
זמינות מיידית!
כמה אתן לוקחות על כיפה?
חוט דק?עבה?
לא סגורה על כמה לוקחים🙃