אני פשוט דיי נואשת כי פתאום אנחנו ממש לא מצליחים להרדים את הקטנצ'יק.....
ב-3 החודשים הראשונים לחייו הוא לא ידע להירדם באף צורה אחרת חוץ מאשר על הידיים כי היו לו כאבי בטן נוראיים והוא היה פשוט צורח וצורח וצורח לנו על הידיים עד הבוקר ורק אז נרדם.......... אח"כ גילינו מה הסיבה וב"ה זה טופל והכל עבר, השתבח שמו!!!
ואז התחלנו לאט לאט להרגיל אותו להירדם באמבטיה של העגלה... היינו מנדנדים והוא היה נרדם... אח"כ העברנו אותו לעריסה והוא היה נרדם תוך כדי נדנוד... ואז חשבתי על זה שעוד מעט נצטרך להעביר אותו למיטה וכבר לא נוכל לנדנד אותו, אז לאט לאט התחלתי להרגיל אותו להירדם בלי נדנוד....
העניין הוא שזה עבד ר-ק ע"י זה שעטפתי אותו חזק חזק בשמיכה שתפסה לו טוב טוב את הידיים כדי שלא ישתולל איתן. אחרת - הוא היה משתולל ומשתולל עד שהתחיל לבכות ונהייה עצבני...
עכשיווווו כבר קיץ... וחםםם... ואין לי לב לכסות אותו ככה... אז אני מדליקה מזגן שיהיה קריר בבית, ואז עוטפת אותו... רק שהוא כבר לא מעוניין!!! בהתחלה הוא היה ממש נרגע בשנייה שהייתי עוטפת אותו, ועכשיו הוא מתחרפן ומשחרר מיד את הידיים... זה כנראה כבר לא כיף לו...
אבל מאז אני פשוט לא יודעת איך לעזור לו לישון... הוא משתולל במיטה, מעיף את הידיים והרגליים לכל כיוון (שובבון!), וזה רק משגע אותו ומעייף אותו עוד יותר...
ניסיתי לתת לו מוצץ, אבל הוא כל שנייה מוציא אותו בלי כוונה עם הידיים, ולא מצליח להחזיר אותו אח"כ, וזה מעצבן אותו חבל"ז... ניסיתי גם לתת לו בובה שיתרגל אליה והיא אולי תרגיע אותו - בינתיים זה לא עובד....
לפעמים באמצע הלילה כשהוא מתעורר לאכול או משהו, אני מניחה אותו אח"כ במיטה כשהוא לא רדום, והוא מתקשקש עם עצמו, מפטפט ומשחנ"ש עם עצמו - ונרדם תוך איזה עשר דקות בלי שאני לידו בכלל.... אבל זה קורה רק באמצע הלילה..! (ב"ה!!!! לפחות באמצע הלילה זה לא לוקח שעתיים... חחח). כשאני מנסה ליצור מצב כזה אחרי האמבטיה בערב - זה פשוט לא הולך....
נוצר מצב שאיזה שעתיים לוקח עד שהוא נרדם, וזה מלווה בבכי רב... ואח"כ בעלי ואני גמוריםםם ואין לנו כוח לכלום... ואני עוד בתקופת מבחנים...
בנות, אני זקוקה לטיפים... פליז....