זה ארוך, אז מי שאין לה כח/זמן, שרק תקרא את מה שמודגש.. כי בתכלס זה העיקר..
כל מי שמפנה את חברות שלה לפורום, תגידו להם ת'דברים האלה!! זה חשוב!! ושיגידו מי הפנתה אותם לפורום..
זה חשוב!!
מי שרוצה להצטרף לפורום, צריכה לפנות במסר"ש (עדיף) או בש"א (פחות כדאי) אלי, או לאורושקוש.
מה שאני אומרת עכשיו קשור אלי.. לא יודעת מה עם אור.. (ד"א> אור, מוזמנת לערוך ולהוסיף את דעתך בעניין, כע?)
מי ששולחת מסר"ש, בבקשה שתכתוב איך קוראים לה, מאיפה היא (2 הפרטים האלה לא חובה, אבל הם רצויים מאוד-מאוד.. וזה נשאר אצלי בלבד ולא עובר הלאה..) בת כמה היא (זה חובה!! גם גיל וגם כתה!) ומישי מהפורומים שהיא מכירה אישית, או מישי שהיא מכירה מרבבה (האולפנה או הישוב..) [מכירות>>פגשתן פעם!!]זה כדי להקל על הזהוי שלכן בתור בנות.. ואל תגידו לי>> אני בת, באמת!! כי אין לי איך לסמוך על זה.. בגלל זה אנחנו משתמשות המון בחוק דתיים שלובים (כל 2 דתיים בטוח מכירים דתי שלישי שמכיר את שניהם..)
ד"א, חשוב להבהיר>> הפורום מיועד לבנות מסוף כתה ז',עד דלא ידע.. עד מרגישים גדולים מידי(יש פע גם 20+..).. (יש גם את פורום בנות בוגרות, שהוא לבנות 18 פלוס.. ויש גם את פורום נשואות....)
זה ממש חשוב!! עוד משו>> מי שמציעה לחברה שלה להצטרף, שתגיד לחברה שלה גם ת'פרטים האלה..
יומטובב!!!
רתם.
את באמת מכירה מליון אנשים..
)