אוף!!למה?למה לעזאזל?anonimit
עבר עריכה על ידי פגזניקית גאה! בתאריך כ"ב סיון תשע"א 13:35

למה אין לתנועה הזאתי כסף?

למה אנחנו חייבים לעוף לרחוב!?

למה לעזאזל לא נותנים לנו מבנה?לא ביקשנו משו גדול.משו קטן כדי שלא נרעד מקור בחוץ!?!(וואו הגזמתי קצת..)

למה בחיים לבנ"ע זה לא היה קורה שאין מבנה!?אפילו לסניף בחור היו דואגים למבנה!

למה התנועה הזאת לוקחת כזה מלא כסף מיסים ולא נותנת כלווום חוץ מלארגן מחנות ומסעות(וגם על זה משלמים טונות!)

..מה האנשים שיושבים בהנהלה עושים כל היום? התפקיד שלהם זה לא לדאוג שסניף לא יתפרק?שלא ימות מקור?(ושוב נסחפתי קצת...)

למה הם לא עושים כלוום? אוף!

|סוף פריקה|

תודה על ההקשבה.אשמח לתגובות.

תראה צדיק!!אנונימי (פותח)

אני חושב שאנחנו לא מסתכלים על ההנהלה באור הנכון.. התפקיד של הנהלה הוא לעזור, לכוון , לרכז ועוד כמה דברים...

אבל אני חושב שכאן מדובר על עניני פנים של הסניף שלך, ההנהלה עוזרת ומסייעת, אך עד איזשהוא גבול..

תפעלו, תיזמו, תעשו קצת רעש ובלגן ועוד תזמינו אותנו לכניסה...

לבנ"ע זה לא היה קורה?

אני לא מכיר את כל הסניפים שלהם, אבל אני חושב שזה נובע מכך שהם התנועה הראשונה שעלתה על הקרקע באיזור, מטבע הדברים היא קיבלה, מכאן ואילך ישנו איזשהוא מחסום של: למה צריך 18 סניפים בעיר אחת על אותו ציבור פחות או יותר...

אבל באמת שזה שטויות, תסבירו, תיפגשו, ויהיה בסדר..!

בקשר לכסף... אתה מוזמן לשבת איתי על הוצאות- הכנסות של תנועה ממוצעת... ובאריאל לוקחים פחות מיסים...

בהצלחה גבר!

שלום!גרר

כל הזמן אתם עסוקים לראות ולהתלונן כמה אתם מסכנים לעומת בני עקיבא שיש להם הכל ודואגים להם!!!

תתעסקו בעיניינים שלכם ולפחות אם אתם מתלוננים אז תעשו את זה אחרי שתבררו דברים!!!

אוקי??בתור אחת שבבני עקיבא אני יודעת עד כמה לבני עקיבא יש בעיות עם כספים(ולכל תנועה יש בעיות בכללי ובטח בעיות של כספים!!!)!!בעיות מטורפות..

ואני לא מכירה את כל הסניפים אבל בוא נגיד שלסניף בני עקיבא גדרה אין מבנה!!!!!ובטוח יש עוד סניפים שאין להם מבנה אני פשוט לא מכירה..אז בבקשה די לצרות עין הזו..כולנו עם ישראל וקורה שיש קשיים..

יש דרכים להשיג כסף..אם כ"כ אכפת לך תתחיל לפעול..אני באה מסניף בלי תקציב ואנחנו מגייסים כספים..ב"ה..

כולם יכולים!!עם קצת מאמץ..

סליחה על ההתקפה פשוט ממש הציק לי!!

בלי שום כוונות..

התנועה לא אמורה לבנות מבנים לסניפים.פלספנית

בעזהי"ת

וכן, גמלי אין מבנה וכלום.

נתחיל מזה שלתנועה יש כסף. לא הרבה, לא יותר מידי, ואף אחד שם לא מקנח ת'אף בשטרות- אבל יש כסף, כלשהו.

אבל מה? תנועה לא אמורה לבנות מבנים. התנועה, כגוף אירגוני-הנהלתי, ובעיקר תנועה שחורטת על דגלה אידאלים כאלה עצומים כמו שלנו, מן הראוי שאת המשאבים ה'ארציים' תשקיע בדברים חינוכיים-מעשיים, לדוג'- סילי"קונים לקומונריות, בשביל להעצים את ההנהגה הסניפית [למי שיש.], סמינריוני הדרכה להכוונה של צוותי ההדרכה [שמסובסדים בעליל!], שבוע התנדבות [שמסבסד כ- 300 שקל לכל בת שיוצאת, עשינו חשבון!], וגם מעביר לסניפים מענקי סיבסודים לחניכים. [פרטים אצל הקומונרים]

'סניף' לא בנוי ממבנה; סניף ש'מת מקור' ולכן מתייבש ולא עושה כלום- הבעיה היא לא המבנה; הבעיה היא ההתלהבות.

קופאים מקור? תדליקו אש. בעיניים, נו. תחפשו ת'אקשנים שלא מצריכים מבנה; תשחקו משחק סניפי ברחבי היישוב/השכונה. תתנחלו על שטח ריק ותקבעו קומזיץ/פויקה/מטפונה ושאר הדברים ה'מחממים'. סעו מחוץ לאזור הסניף לפעילות; תעשו אתם ת'צעד הראשון.

----------------------------------

ולגבי מבנה.

אני לא יודעת מאיזה סניף את; אבל תמיד כאדי לנסות לדבר, עם גורמים בעיריה או במועצה או במזכירות, לגבי קראוון ריק שאולי יכול להיות מיועד לצורכי הסניף. אולי יש חדר שאפשר לעשות בו פעולות.

וכן על זו הדרך..

יש סניפי בנ"ע ש/אין להם מבנהדי"מ
דווקא יש מלא כסף,כנראה,עובדה שמוציאים שק"שים..אלאאנונימי (פותח)

בס"ד

שמשקיעים אותו בסניפים הגדולים,בעיה!!  סניפים קטנים אוכלים אותה קצוץ כשסניפים גדדולים מקבלים את מה שחסכו על חשבונם..!

על סמך מה קבעת את זה?*נעמה*
שאלתי את זה באחד החמשו"שים וגוטסמן ענה ליהמדריךהאידיאלי

שקודם כל זה ממש לא נכון וקומונר שצריך משהו ופונה להנהלה אין מצב שאומרים לו לא אין כסף

אז אין קטע לבוא בתור מדריך ולהתבכיין על זה כשאתה לא יודע 

דבר שני הכסף שמממן את השקשים הוא מיועד לתקציב מסוים כזה ואי אפשר להשתמש בו לדברים אחרים

ואני אומר לך שהכל קומבינות ואלדד נגרי השיג כל פעם תדברים האלה באמצעים שונים ומשונים (זכרו יהיה בליבנו לעד...) קיצר נמאס לי לשמוע עד כמה אנחנו מסכנים! 

אז דיי!!

אתה מפאתח, סניף מבוסס. אין לך זכות דיבור.דאץ

אני לדוגמא מרמב"ש, רמב"ש כשחסר להם משהו הם השלימו ציוד ממהנא"ר, עד שעם הזמן הסניף עבר הלבנת הון והציוד שלו הפך לחוקי!!!

אאאאווווווףףף למה??!?!?!*נעמה*

לובשת הזברה פיג'מה.

די!

נמאס לי מהשירשורים האלה. 

באמת שאני לא מבינה איך נשארים חניכים בתנועה הזאת אם ככה המדריכים שלה מדברים.

מזל שיש הנהלה שאפשר להאשים אותה בהכל. באמת מזל.

<צ>

חח ובמה זה בא לידי ביטוי זה שאני בפאתחהמדריךהאידיאלי

כאילו אנחנו מבוססים אז זה אומר שאנחנו לדוגמא באמת קונים דגלים מההנהלה????

צא מהסרט ההנהלה מייצרת דגלים בידיעה שהכל יגיע לסניפים דרך העוש וגם אם לא... צוחק

אם היו מעמידים אותנו לדין על כל המכבסת ציוד שאנחנו העברנו בסניף היקר היינו עכשיו תחת צווי עיקול אינסופיים... ויש לי עדים...חיוך גדול

בכל מקרה נעמה הדיון הזה הוא אמנם מז'אנר ה"למה אנחנו לא מספיק טובים" ואפשר גם תחת תת ז'אנר "התבכיינות קלילה"  אבל הוא מזכיר דווקא תחום שלא מזכירים כל כך בשפע... -ממש תת תת מין נכחד!!

אז עם כל הכבוד תאזרי סבלנות ותעני בכובד הראש הרגיל...

ובנימה רצינית

לדעתי בכל הסאגה הזאת של הבכייניות הקטנות מתחבא איזה גאווה פנימית אמיתי

שמחפשת את הדרך הנכונה לצאת החוצה... עד כאן בנימה פילוסופית חופרלילה טוב...

>>*נעמה*

אתה כנראה לא שם לב, אבל 90% מהשירשורים מגיעים בסופו של דבר לעניין שהתנועה דפוקה והיא שמה רק על סניפים גדולים ולא הקטנים.

אז להגיד לכם משהו?

אנחנו סניף קטן! וגם אנחנו יכולים להתלונן כל החיים שלא שמים עלינו. ובאמת בהתחלה לא שמו עלינו. אבל אתה יודע מה? אם אתה רוצה שישימו עליך אתה צריך להראות שאתה ראוי לזה. אם תשב וכל היום תשמיץ את ההנהלה , אין שום סיבה שישימו עליך.

ואנחנו עשינו שינוי תודעתי בסניף השנה בקשר לזה, ושמים עלינו.

שוב, הכל תלוי בכםםםם! בגישה שלכם!

ואני אמשיך להגיד את זה ולצעוק את זה גם אם ימאס לכם. כי זה כ"כ אמיתי!

ב"הצלחה בכל מקרה..

קוראים לזה גזלדי"מ
דבר ראשון אני בתתתתת!!!anonimit

דבר שני מותר לי להתבכיין איפשהו כי עם החניכות אני לא יכולה.וכן.אין מה לעשות,אולי אני מסכימה עם הערכים של התנועה אבל אין ספק שהתנועה הזאת מעפנה..אף אחד לא מכיר אותה בכלל...

וזה ממש בעי'ה כי בגלל זה גם אין לה כסף.

חוצמזה,שיש אחד מההנהלה שאנחנו מנסות ליצור איתו קשר והוא פשוט מסנננןןן!!

זה מחרפן אוקיי??

ונעמה זכותי לפתוח איזזה שרשור שאני רוצה!!

ואני בדיוק יודעת לאן הקומונרית שלנו הולכת ומבקשת.ופשוט לא שמים עליה..

אהה..

וגם העיניין שאנחנו קופאים מקור זה היה סתם להמחיש כמה אנחנו "מסכנים"..אנחנו לא באמת מסכנים...יש לנו אחלה חניכות ואחלה קומונרית..רק חבל שיש לנו כזאת תנועה שמסננננננננננננננננננת!!!

קיצור אם אתה סניף קטן-נדפקת..לא שמים עליך..לפחות אצלנו זה ככה...ואל תגידו לי שלא!!!

אם את מדברת על משה הוא לא מסנן הוא פשוט בן אדםדי"מ

עסוק ואת מוזמנת לפנות  באישי ואני ידבר איתו

חלאס..אנונימי (פותח)אחרונה

בס"ד

יש לנו תנועה מצוינת..עובדה שבני עקיבא כ"כ מוטרדים ממנו...ואני אומר את זה בתור משהו שלומד עם 10 מדריכי בני עקיבא בכיתה..

אל תתערב, קומונר נידח של סניף גוסס..דאץ
-התנצלות-*נעמה*

אוקי,

מגיעה לכם התנצלות.

כל מילה שנאמרה בהודעות שלי הקרינה זילזול עמוק, ואני מצטערת. זאת לא היתה המטרה וזה נבע מחוסר מצב רוח ,עצבים קלים וכן, חוסר מחשבה.

ובאמת שלא לכל סניף אפשר להגיד כל דבר ולכל סניף יש את בעיותיו ואת התסכולים שלו ולא לכל אחד מתאים להגיד הכל.

אני באמת באמת מתנצלת על הדרך שבה נכתבו 2 ההודעות האחרונות שלי ולוקחת חזרה עד כמה שאפשר, את מילותי למקלדת.

מאחלת לכולם שבעיותיהם יפתרו על הצד הטוב ביותר.

ורק נותר לי להציע בצורה קצת יותר נחמדה- שלשנות גישה זאת אחלה דרך לפתור בעיות, ואם אחד לא שם עליך, אולי משהו שם מקולקל וכדאי לפנות למישהו אחר. הדרך שלהחזיר מלחמה, לעניות דעתי, תביא יותר ויותר סיבוכים ותקלים, וחבל..

ושוב,  סליחה על הפזיזות והזלזול שבהם נכתבו ההודעות.

יום מאושר!

את בסדר גמור!!!דאץ
אתה לא תגיד לי אם להתערב או לאדי"מ

חוץ מזה הסניף אולי גוסס אבל אני ממש לא קומונר נידח

אולי תגיד לי מאיזה סניף אתה?

סליחה לא שמתי לב שכתבת מאיזה סניף אתהדי"מ
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך