איפה אתם מרדדים ומכינים את העוגות. ז"א דברים כמו עוגיות בצורות או סתם עוגיות שצריכות רידוד, חלות, עוגות שמרים?
אני כל פעם מסתבכת... אצל ההורים שלי זה נורא פשוט. יש לאמא שלי מפת פלסטיק כמו שעוונית שמיעודת בדיוק לזה וכל פעם שאופים משהו שצריך רידוד מוציאים אותה ואז היא לא מתלכלת משאריות של אוכל שונות (חלבי/ בשרי) וגם לא מפשוט להיות על השולחן.
אצלי אין אפשרות כזאת. לפעמים אני פורשת מפה חד פעמית אבל היא בורחת לי כל הזמן או שאני מנקה את השיש טוב טוב ופשוט עושה ישירות על השיש...
יש למישהו רעיונות טובים?
תודה!
]
)
)

