סוף סוף יש לי קצת זמן לכתוב את סיפור הלידה הראשונה והמדהימה שלי!!
המלאכית המהממת שה' נתן לי במתנה ישנה עכשיו שנת ישרים ולי יש קצת זמן לנוח....
אז ככה הכל התחיל: ביום שלישי לפני כמעט חודש קמתי בבוקר (לאחר שינה רעה במיוחד של קימה כל שעתיים - שלוש בלילה) הזמנתי למיטה אוכל מבעלי כי לא היה לי כח לזוז ואז התחילו לי צירונים כמו שיש בכל חודש תשיעי.
כמובן שכלל לא התייחסתי אליהם כי הרי חודש שלם יש לי מדי פעם. לאחר שעה של צירונים התחלנו אני ובעלי לראות את המרחק בין ציר לציר וראינו שהם לא סדירים. לאחר 3 שעות התקשרתי לאימי וסיפרתי לה שכבר 3 שעות יש לי צירים לא כואבים ומה לעשות?? כמובן שהיא אמרה לי שכדי ללכת לבית רפואה שיבדקו אותי.
אני התלבשתי לי יפה כאילו אני הולכת למסעדה כי ידעתי, הייתי כאילו בטוחה שהם יגידו לי לחזור הבייתה ואוכל ללכת אחר כך לקניות ולחגוג עוד יום עד הלידה!!
הגענו לבית רפואה עשו לי כמובן מוניטור וראו שיש טיפה צירים לא סדירים ואז הגיע הרופא לעשות לי בדיקה שמאוווווד כאבה לי והרופא בשיא הרוגע אומר לי חמודונת את מוזמנת להתארגן את נקראת כבר בלידה יש לך פתיחה של 3.5-4 !!! אני הייתי בהלם כי חיכיתי לכאבים הלא נסבלים שכולם סיפרו לי ושקראתי בפורומים שונים...
יצאתי לבעלי מחוייכת והוא עוד יותר היה בטוח שאנחנו חוזרים עכשיו אבל אמרתי לו שזהו אני הולכת להתארגן לחדר לידה הוא היה בשוקקקקק!! אחרי כל הסידורים למינהם נכנסתי לחדר לידה ובקשתי ישר אפידורל !!למה לסבול?????
האפידורל לא השפיע עלי לגמרי הוסיפו לי עוד פעמיים חומר אך ללא הועיל!! היו לי כאבים נוראים והבנתי שמזל שלקחתי אחרת הייתי בכלל מתעלפת ללא אפידורל מהכאבים הללו...
לאחר 10 שעות מהזמן שבו אושפזתי המלאכית שלי נולדת למזל טוב!!!!!!!
בקיצור לא היה כ"כ מפחיד כמו שתארתי לעצמיי אנשים נוטעים להפחיד אז לכל מי שבהריון ראשון:
אל תפחדו רק בטחו בה'!!
שבת שלום לכולם ובשורות טובות!!