מה זה נחשב בשבילך? זה גם צ"צעירים ופעורים" או שזה מתחיל לדגדג...?
ולמען האמת, לא התכוונתי לשירשורי ה"מי ער" וכו' - אלא לשירשורים הרציניים יותר.
אני אסביר מעט - עליתי על בעייה יחסית קשה בפורומים כאן - כרונולוגית, כלומר לפי סדר הגילאים, יש את פורום צעיר בראש לילדים, פורום בראש צעיר למעט גדולים יותר ומאגד את שתיהם זה נוג"ה, לגיל ההתבגרות. אחרי זה יש את לנ"ו (ואז נשואים טריים, הורים וכו', עד 120 בעז"ה...) - הבעייה היא שיש פער גילאים די רציני בין נוג"ה לבין לנ"ו - שאין שום פורום ענייני אחר שיענה על הצורך של אלה שכבר עברו את גיל ההתבגרות ומצד שני עדיין לא הגיעו לשלב החיפוש ממש, להיכנס אליו ולשפוך בו את שיחם... כי ביננו, מישהו בין 18-19, לא נראה לא הכי מתאים להכנס כבר לנוג"ה, ופשוט גם הוא לא יקבל שם מענה לצרכים שלו...
חוץ מזה שאני יודע שיש המון אולפניסטיות ותתפלאו, גם בנים צעירים יחסית, שמשוטטים כאן כאורחים סמויים.
לכן הצפתי את השאלה הזאת - לדעת האם תתיחסו בכבוד גם למי שעדיין לא התנסה בשידוכים וכו', אבל מרגיש באופן טבעי שזה המקום לעבור אליו אחרי נוג"ה... ולמען האמת - ישנן שאלות כלליות שגם מי שלא בדיוק עמוק בתוך עסקי הדייטים למיניהם, יוכל לענות עליהם, בצורה רצינית, ואולי אפילו האחרים יקבלו מזה משהו... "מכל מלמדי השכלתי", את זה לא אני אמרתי...
אז מה אתם חושבים על זה?
ובנימה פרקטית יותר כמו שפתחתי את ההודעה הזאת - מה לגבי גיל 18 בספציפי? גם לבנים, שלא בהכרח כמו בנות כבר מתחילים לחפש את המיועדת... (כי בנות בגיל 18 פעמים רבות כבר חושבות ברצינות על העסק, שלא כמו בנים, ותקנו אותי אם אני טועה, פשוט נראה לי שזה הטבע האנושי...)
תודה!