משתתפי הפורוםאנונימי (פותח)

רציתי לבדוק לאור זה שהעזראים השתלטו לנו על הפורום מי יותר : האריאלים או העזראים או שאולי בכלל הבני עקיבאים

טעות (?)אנונימי (פותח)

אני לא בטוח שהצליח לי הסקר

גם אתם רואים רק את התוצאות ולא את הסקר

הסקר.123

לאחר שאתה מצביע לסקר, אתה רואה רק את התוצאות.

בצ"ל אריאל!

כנראה שהעזראים פה לא כ"כ נמצאיםצחקן

ב"ה

כנראה שאני בין היחידים

וטוב שכך...barak891
לא יפה...123
בצ"ל אריאל!
נכון. אז מה?barak891
לא נכון....shir
בעזרא יש פה אותי ואת אסתי ועידית....
אה..רוחל..שקט!אנונימי (פותח)
זה נגד הפנימיות האמיתית שלך.123

את צריכה לזרום עם האמת שבך. את צריכה לתת לטוהר הפנימי להתפרץ לקצוות תבל. אין לך לחסום את מידת החסד שבך. אסור לך להתנגד לנשמה הטמונה בקרבך.

אחד הדברים היסודיים אצל כל יהודי זה "הכנסת אורחים". ירשנו את זה מאברהם אבינו.

(למה אני אוהב לקשקש? וזה בסדר, אני כבר יודע שיש לך קשרים עם גהה).

בצ"ל אריאל!

דחוף...barak891

נראה לי שלא תהיה ברירה אלא אישפוז בכפיה!

כפיה?123

(הרצי"ה זצוק"ל היה מתעב כפיה, גם כפיה דתית).

כל עוד אינך יודעת מי אני, יהיה לך קצת קשה לסחוב אותי לאשפוז...

בצ"ל אריאל!

חיפוש של כמה דקות יתן את התשובה לענ"דמשה
אגב, גם אני עזראי בצורה כזו או אחרת...
אורחים.123

אז יוצא שמי שאורח פה זה אנחנו האריאלניקים, ולא האלה מעזרא...

(קצת מגעיל כזה להפוך את זה ל"אנחנו" ו"הם". רחלי! את רואה מה את גורמת??...).

בצ"ל אריאל!

גם אח"כשורש וגרביים
גם אם היא תדע מי אתה יהיה קשה לה לסחוב אותך..
שרירים.123

כן, זה ידוע שהשרירים שלי שוקלים המון...

בצ"ל אריאל!

עזרא.רעות
...barak891

טוב ילדים, אל תריבו.....

בצלב"א.

אנו ילדים טובים, אמא!123

לא רבנו, אנחנו בסדר אנחנו!

בצ"ל אריאל!

וואו. תרגיעו ודחוף.barak891
לא ברור...123

מה הבעיה? מה עשינו?

בצ"ל אריאל!

בואנה...צריך פה רגיעה ומהר!!!!אנונימי (פותח)

טוב, תקשיבו ותקשיבו לי טוב!

דבר ראשון תרגעו...

דבר שני, יש דברים שהשתיקה יפה להם!!!! והרבה דברים!

אז תחשבו שניה לפני שאתם מגיבים...

ואם כבר דיברת על הרמה..אז...

הכל בסדר אתכם שם?123

אתן חשות בטוב?

או שאני חולה נפש, אן שאתן חולות נפש(או שחסר לכן ידע בסיסי בהבנת המבנה של הפורום).

אנחנו רגועים מאוד(אני לפחות הייתי רגוע, עד שראיתי את ההודעה שלך), את זו שלא רגועה!

אשמח שתרחיבי ותסבירי מה את רוצה, כי איני מצליח להבין...

בצ"ל אריאל!

אמא? הוא בן... אני חושב.צחקן
"הוא" בת.123

ברק זה שם המשפחה, רחל(י) זה השם הפרטי...

בצ"ל אריאל!

ל-123אנונימי (פותח)

אתה דואג לכולם אבל אישית חצי מהתגובות הייתי מצנזר לך.

כאילו מעניין פה את הבנות שאתה מנסה להתחיל איתם, אם יש לך הרבה שרירים או לא....

כל עוד יש בפורום בנות, שמור על הפה!!!!!!!!!!!

123

אם יש לך בעיה איתי, אז אשמח שתפנה למנהל הכללי(משה למפרט), ותוכיח לו שאני בעייתי ושיסלק אותי מלהיות מנהל.

מנסה להתחיל עם בנות? אני? אולי ככה פועל הראש שלך(ו"על ראש הגנב בוער הכובע"), אך אני לא חשבתי בכיוון, ואני לא בקטעים. אני סתם שמן ומכוער. הקטע של השרירים, זה היה המשך לבדיחה שלך עלי...

"כאשר יתן מום באדם, כן ינתן בו"(ויקרא כ"ד/כ') - שכל הפוסל במומו פוסל...

רק אם יש בנות בפורום, אז יש צורך לשמור על הפה? ואם הן לא היו פה, אז הכל מופקר "לית דין ולית דיין"?

ישר כח על חיפוש הרע שבשני, ואני חושש מעט שיש פה אנשים עם עין צרה על שאני מנהל...(בוחן כליות ולב יודע שלא ביקשתי את תפקיד המנהל לכבוד ולשררה, אלא רק בשביל טובת הכלל...).

כדאי שתעשה חשבון נפש...

בצ"ל אריאל!

חחחח הוא רק בן 10.....(כיפת משהו...)shir
10?123

בכרטיסישי שלו כתוב שהוא בן 16.

ותיקון קטנטן: הקטע עם השרירים לא היה המשך לבדיחה של "כיפת העננים" אלא של "אלעזר88".

בצ"ל אריאל!

פיסת מידע שתציל את העולם...אנונימי (פותח)

וואו! איזה שליטה במקורות, באמת מרשים! אבל בזה מסתיימת הדתיות שלנו?

אני באמת לא רוצה להיות המגעילה שתמיד מבקרת (למרות שזה יעודי עלי אדמות) אבל נראה לי שלא לזה יחלו אבותינו ושאנחנו שוברים את הסייגים שהעמדנו בפנינו, הפורום הזה לא בדיוק נועד בשביל לפרוק את תסכולינו ושגעונותינו לעיני כל חי, זה כלי שאנחנו צריכים להפיק ממנו את המירב בצורה נכונה , ורק לא לשכוח מהי מטרת העל שלנו כאן בעוה"ז...

(מדריכותי,ככה אתן מכירות אותי?איך נהייתי רצינית....זה יפה לי ...)

זה הופנה אלי?123

אם כן, אז זה לא שווה תגובה...

בצ"ל אריאל!

פשוט וקלאנונימי (פותח)
באמת הכי קל להגיד שזה לא שווה תגובה, אבל לרגע תנסה באמת להבין ואל תיקח את זה בתור    פגיעה אישית ( למרות שהסגנון שלי אולי פוגע אישית), אתה לא שם לב שהפורום הזה בחלקים מסוימים בעייתי? אני לא מתעלמת מזה שיש בו צדדים חיוביים שמועלים פה נושאים חשובים, אל באמת אפשר גם בלי כל הפצ'קראי מסביב...הלא כן?
ציניות מגעילה.123

מאוד פשוט לבוא ולכתוב הודעה צינית, שספק גדול אם מטרתה היא להשיג אמת, או שכל מטרתה להראות לעולם עד כמה אני בן-אדם שנון שיודע לעקוץ אחרים.

איני מתעלם מהחלק הבעייתי בפורום, וכבר התייחסתי לזה מספר פעמים בפורום, ואני לעיתים תכופות מדבר על הנושא עם ההנהא"ר.

לא שייך לוותר על הדברים שמסביב. אלו מרכיבים בסיסיים של פורום, של קהילה, של קבוצה. אנחנו לא איזה אנשים "יבשים" שבאים לפה בשביל לדבר רק בצורה טכנית, וזהו. אנו בני-אדם וחייב שלדיונים התווספו דרך אגב כל מיני תוספות למיניהם שאינם מעיקר הדיונים והשיחות. הפורום הוא מקום אנושי, והוא פועל על אותו מתכונת כמו בחברה אנושית.

שווה לפנות לאנשים בצורה עניינית, ולא לחפש להראות עד כמה אני מצחיק, ועוד לצפות לקבלת יחס הולם...

בצ"ל אריאל!

עפר אני לרגליךאנונימי (פותח)

באמת שאין לי כל רצון ושאיפה להציג את כשרנותי השנונים, מה עוד שעד לפני רגע לא חשבתי שיש בזה שנינות, אבל אם אתה אומר... (קשה לי לעשות מהפך בסגנון התגובה ברגע)

אני בסה"כ מנסה להסביר שכל הקשקושים מסביב לא שיכים , נכון שאנחנו זורמים לנו בנהר החיים אבל כשצריך אנחנו משליכים עוגן כדי לא ליפול במפל ולהתרסק... מי אמר שפורום כזה צריך להיות מתובל? כשהוא מעורב זה אכן קצת בעייתי,יש לו מטרות אחרות מאשר לגבש את חברי הפורום גם אם זה בדרך אגב...

כדי לסיים יפה, בוא נמחוק את כל הארס שנזרק עד כה, איו לי כל רצון לפגוע באנשים..יכול להיות שאני פשוט נלחמת כמו חיה פצועה בדבריים שאינם חיוביים בפורום הזה...

תבלין.123

לגבי התבלין, כבר הגבתי שזו דרכה של חברה תקינה, ולא שייך בלעדיה. כבר הזכרנו שיש חסרונות בפורום, ויש צורך לבדוק האם מכל דבר שנודף ממנו ספק ריח של חיסרון, אז אנו נברח ממנו, או שננסה לבדוק אם יתרונותיו שווים את נזק המלך.

ארס שהושלך כנגדי, אין ברצוני למחוק משום שמעורבב בהם דברים עניינים, ואני חפץ שהדברים העניינים ישארו(וגם דברים שאינם עניינים, כל עוד זה כלפי, אני מעדיף להשאיר את ההודעות, כי זה יתרון מבחינתי לקבל הודעות מהולות בארס). אם יש הודעות שהופנו כלפייך, ובהם יש דברים שאת מעוניינת שימחקו(בגלל פגיעה שיש בהם כלפייך וכדו'), אז תגידי לי, ואשתדל לטפל בזה.

בצ"ל אריאל!

הארס...barak891

נראה לי שהיא התכוונה למחוק את הארס לא טכנית שתמחק ההודעה אלא שף אחד ל איפגע ממה שהלך פה....

שבת שללום, בצלב"א.

נחש צפע.אנונימי (פותח)

כמו שאמרה קודמתי התכוונצתי למחוק באופן מחשבתי את הארס שנשלח ולא מהפורום.. אין לי שום בעיה יגיבו על בצורה עוקצנית, אני לא נרתעת. מזה...

לגבי החברה האנושית שהזכרת, בחברה אנשית בין וירטואלית ובין אם מוחשית נראה לי ששנינו מסכימים שיש צורך בהפרדה צריך להבין שלחברה הוירטואלית אינה שונה בהרבה מבחינת הבעיתיות של השיחות שלא ענייניות!

אין לי יותר טעם להתווכח בדבר אני את שלי אמרתי תקבל או לא תקבל זה שאלה עד כמה אמיתי עם עצמך...        

לסיום, אחרי שהכל הלילה התהפכתי על משכבי, אני מרגישה צורך להתנצל בפני הפורום שבו כתבתי את הדברים. הביקרות צריכה להאמר והדברים צריכים להשתנות אבל כנראה שהיא לא ציכה להאמר בצורה כזאת.

כמדומני שלא אבקר פה עוד הרבה ואני מקווה שדברי ישפיעו על אופי הפורום הזה ואם לא....

בצפיה לבנין אריאל וכולנו יודעים מה אנחנו צריכים לעשות כדי להביא אותו.

חבל...123

אני תמיד מנסה להגיב בצורה עניינית ואמיתית(למרות שברור שאני מוסיף תוספות), אך אצלך ההודעה יותר סובבת סביב דמגוגיה זולה.

"אין לי יותר טעם להתווכח בדבר, אני את שלי אמרתי. תקבל או לא תקבל, זה שאלה עד כמה אמיתי אתה עם עצמך" -  אז אני מבין שהאמת נמצאית רק אצלך, וכל מי שסובר שונה ממך, אז הוא לא אמיתי.

אני כל הזמן מדבר על הצורך לברר ולדון בדברים, אך את מעדיפה לפטור את הדברים בצורה שטחית ורדודה, שהרי שיטתך היא קודש ואמת, וכל החולק על האמת הוא חולק.     

נכון שיש בעיות בחברה מעורבת ווירטואליות, ומשום כך שיחות שמוקדשות רק לדברים לא עניינים, נמחקים על-ידי(ואז כל "הצדיקים", נזכרים לקפוץ עלי ולחלוק, בטענה שזה נחמד ולא בטענה שזה בסדר). אך זה לא אנושי שנוער כמונו ידברו 100% בצורה עניינית. זה נגד הפנימיות שלנו(כן, ברק...), זה נגד זרם החיים שלנו. אם נדבר רק בצורה עניינית בלי תוספות, אז אנו נחנוק את עצמנו, אנו נתנהג בצורה לא אנושית, לא אמיתית.

חבל שלא תבקרי פה עוד הרבה, את יכולה להוסיף המון לפורום ולשורצים בו.

בית אריאל נחרב על שכל אחד חשב שהאמת רק אצלו, והם לא היו מוכנים לדון ולברר את הדברים אחד עם השני. כל מי שלא סבר כמותם, אז הוא היה נחשב לכופר, ואז היו דואגים להלחם נגד הכופרים בלילות, לאחר שהם היו נלחמים ברומאים ביום. ופשוט כולם רצחו את כולם, וזה מה שנקרא "על קמצא ובר קמצא נחרב", "על שנאת חינם שהיתה בקרבנו". ב"ה המחלוקות פה לא נובעות מתוך שנאה, אלא(אני מקווה מאוד ש)מתוך כוונה אמיתית וטהורה להגיע לאמת.

בברכת "תורת חיים חמדתנו"(עכשיו אני שומע את המנגינה של ההמנון...)ובצ"ל אריאל!

יש מצב?barak891

שאני לא אוזכר בשיחות שלכם?

זה דרך אגב.123

זו היתה תגובה שלי אליך בדרך אגב...

בצ"ל אריאל!

אבא תרחם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ל"תאנונימי (פותח)
וואי וואי,רעותאחרונה
תירגעו...
האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך