אז כמו שאמרתי אשתדל להתחיל לכתוב יותר...עכשיו הקטנצ'יק רגוע והחלטתי לשתף אתכם בסיפור הלידה שלי...
הגעתי ליום המיוחל, מחכה ומחכה אך כלום לא קורה...אחרי יומיים הלכנו לבי"ח לביקורת ובמוניטור התברר שיש לי צירים (שכמובן לא הרגשתי..) והרופא אמר שביממה הקרובה כנראה שאבוא ללדת...אך מה?! זה לא קרה. הגיע שבת, כבר הכנו הכל לקראת זה שאנחנו הוכלים לבי"ח, אך ב"ה גם השבת עברה בנחת (הצדיק לא רצה שנחלל שבת) ובמוצאי שבת, אחרי שכל הבית מסודר והלכנו לנוח קצת, ב-12 בלילה אני מתחילה להרגיש צירים קצת יותר חזקים מהפעמים הקודמות אך עדיין לא כואב. אמרתי לבעלי בוא נבדוק כל כמה זמן, ואם אני לא טועה זה היה כל 10 דק'. אחרי מס' פעמים אמרתי לו שכדאי שנלך לישון כי יכול להיות שעוד נקום הלילה (השעה היתה רבע ל-1). ב-1 בדיוק אני מרגישה זרם חזק של מים יוצא ממני, ישר הקפצי את בעלי ואמרתי לו, התארגנו, שטפתי את עצמי וברבע ל-2 הגענו לבי"ח. חיברו אותי למוניטור ושוב היו צירים אך לא חזקים ולא סדירים. הכניסו אותנו לחדר לידה ואמרו לנו שכל שעתיים יבדקו לי מוניטור לראות אם יש התקדמות. פתיחה כמובן שלא בדקו בגלל שבאתי עם ירידת מים ואז יש חשש לזיהום. כל הלילה וכמעט כל היום שלמחרת אנחנו בחדר ואין יותר מידי התקדמות, מידי פעם טיילנו קצת כדי להעביר את הזמן.
בשש בערב התחילו צירים חזקים יותר, המילדת בדיוק נכנסה ואמרתי לה שאני לא יכולה יותר, יש לי צירים ממש חזקים. היא חיברה אותי למוניטור ואכן ניתן היה לראות זאת. חיכינו בערך חצי שעה ואז היא בדקה לי פתיחה- 4 וחצי, אמרתי לה- מה רק זה?! היא אמרה שזה מעולה, את רק עכשיו מתחילה את הלידה ואת כבר עם 4 וחצי. אבל אני מבחינתי החדר לידה כבר מ-2 בלילה. בנתיים אמרתי לה שאני רוצה אפידורל, אני לא יעבור את הלידה בלי זה- היינו ערים משבת בצהריים, כבר 24 שעות וכבר אין כוח פיזי. (כבר בכיתי מרוב כאב...) במקביל אלי ביקשו עוד איזה 3 נשים אפידורל....
אחרי חצי שעה מילדת אחרת נכנסה ואמרתי לה שאני לא מסוגלת יותר, אני חייבת אפידורל... היא אמרה- בואי נבדוק בכלל שאת צריכה, היא בודקת ופתאום- 10. אמרתי להף אין מצב אני חייבת אפידורל. (אבל כמובן שכבר לא היה טעם...) היא קראה למילדת שלי ואני הרגשתי שאני כבר חייבת ללחוץ, המילדת אמרה שחבל לבזבז כוחות בנתיים כי התינוק לא ירד מספיק. אמרתי לה שאני לא מסוגלת והיא החליטה שננסה פעמיים אם לא ילך נחכה עוד קצת. ניסינו וכמובן שלא הלך...
חיכינו עוד מעט זמן ואז הגיע שלב הלחיצות...לחצנו ולחצנו...ואז אחרי כמה לחיצות פתאום יש האטה בדפיקות לב של הקטן (לחץ מטורף..) היא חשבה אולי לעשות לידת ואקום (אני כמובן לא רציתי..) ואז נכנסה עוד מילדת ועוד 2 רופאים (את זה אני כבר לא זוכרת...כנראה הייתי מעורפלת...סיפרו לי אח"כ) המילדת השניה החזיקה לי את הרגלים ואחד הרופאים לחץ לי על הבטן בזמן הלחיצה ופתאום הקטנצייק יצא - 8 וחצי בערב (לא הרגשתי...גם חתכו אותי והיו לי קרעים דרגה ג' שלא כ"כ הרגשתי שקרו). המילדת מיד שמה אותו עליי ואני נבהלתי, כי בכלל לא הרגשתי שהוא כבר יצא... אח"כ הבנתי והחזקתי את הקטן כמה שניות...
השליה גם יצאה ב"ה אח"כ ואז תפרים במשך 40 דק' בערך...
היום ב"ה כמעט חודשיים אחרי הכל חזר לסידרו, ההחלמה ב"ה היתה די מהירה בהתחשב בכל הקרעים...
וכמובן הכל היה שווה כדי לראות את הקטנטן הזה!! =] =]