סיפור הלידה שלנו.
את שתי בנותי הראשונות ילדתי בסוף שבוע 42 לאחר זירוז (פעם אחת כי לא הרגשתי כמעט תנועות והיו ירידות בדופק ופעם שניה ההפך דופק מואץ) אז הפעם ההייתי בטוחה שגם אלד בסוף ובכלל לא תכננתי שאלד לפני סוף 42 . אני במקצועי מורה ואמרתי לכולם שאני גומרת את השנה עם התלמידים בע"ה והגעתי לשבוע האחרון לסיום השנה והמנהל אמר לי שכדאי שאני אחלק תעודות שאם במקרה אני אלד (סוף שבוע 41) חלקתי את התעודות ביום שישי שבוע לפני סוף שנה וביום ראשון הספקתי לחלק לתלמיד שלא הגיע ביום שישי ואז....
ביום ראשון בערב השכבתי את הבנות בשעה 19:00 ונפלתי בעיפות גדולה על הספה ונרדמתי וכשהתעוררתי בשעה21:00 התכוונתי להכין ארוחת ערב לי ולבעלי ואז אני קמתי מהספה ופתאום אני מרגישה שזורם לי מים. בהתחלה חשבתי שאולי זה בגלל שהשתעלתי ויצא לי בלי שאני שולטת (אבל כל ההריון לא היה לי תופעה כזו...) ואז בעלי חזר מהתפילה ואני מספרת לו והוא ואמר לי המים ירוקים מאוד זה נשמע כמו ירידת מים מקוניאליים ואז צריך לנסוע לבית חולים מהר. אני מתכחשת ואומרת לו שנשאר עוד שבוע ואני צריכה לסיים את השנה וזה לא יכול להיות . הוא קצת נלחץ ומתקשר לאמא שלי והיא מנסה לשכנע אותי שזה ירידת מים בסוף אני שמה פד וזה באמת יוצא ירוק כהה אז אני מתחילה להבין שצריך לנסוע (אבל לפני אני צריכה לשטוף את כל הבית למרות מחאותיו של בעלי וכמובן לארגן תיק שממש לא מאורגן ) בשעה 23:30 אחותי באה לישון אצלנו ואנחנו נוסעים לבית חולים כשעה נסיעה בשעה 00:30 אנחנו מגעים לבית החולים ואני פוגשת אחות שהיא גרה בישוב שלנו ושכנה של ההורים שלי . אני מספרת לה שנראה לי שיש לי ירידת מים היא מבקשת ממני לעשות בדיקת שטן ומסתכלת גם על הפד והיא אומרת לי שיש לי מקוניאליים +3 וזה אומר שלעובר יכול להיות מצוקה היא עושה באותו זמן מוניטור ויש קצת האטה בדופק אז היא קראה לרופאה והרופאה אמרה שחייבים מיד זירוז כי גם יש מים מקוניאליים וגם האטה בדופק וגם סוף 41 ... אנחנו שואלים רב והוא אומר לנו להתחיל זירוז אז ב3:00 בלילה בערך מתחילים לי זירוז בהתחלה לשם שינוי לא הגשתי את הצירים בכלל ואפילו קצת ישנתי אבל בערך בשעה 6:30 אחרי האחות עושה לי בדיקה ויש פתחה של6.5 ואז אני כבר מרגישה שאני לא יכולה יותר גם אסור לי לזוז כי צריך מוניטור וגם הצירים כואבים מאוד.. אני מבקשת שיביאו לי קצת טשטוש בשעה 7:00 בבוקר היא שמה לי את הטשטוש לפני החלפת משמרות (ושלחתי את בעלי הצדיק להתפלל) ותוך חצי שעה אני כבר מרגישה שאני צריכה ללחוץ אבל בדיוק היתה החלפת משמרות והאחות החדשה שהיא גם סטאז'רית אומרת לי מה פתאום לא יכול להיות הרגע היה לך פתיחה של 6.5 .. ואני צועקת לה תביא את האחות האחראית מזל שהאחות האחראית שמעה אותי בדיוק צועקת (כי בעלי היה בתפילה) והיא נכנסה ובקשתי שתבדוק כי אני מרגישה שאני כבר ממש צריכה ללחוץ והיא אומרת נכון הראש כבר כמעט בחוץ ותוך שתי לחיצות הנסיכה יצאה בקלי קלות (וישר ינקה)ב"ה בלי קרעים,תפרים וכו' במשקל 3.600 ובדיוק אז בעלי חזר מהתפילה שמח על כך שנולדה לנו נסיכה יפה וחמודה וקצת מבואס שפספס ולא יכול היה לעזור לי .....
בקיצור ב"ה הלידה זכורה לי לטוב ואין לי בעיה ללדת עוד פעם עכשיו.....
ב"ה היא אוכלת יפה וישנה בלי עין הרע כבר חמש שש שעות רצוף בלילה.
זה נכון שלא צריך להעיר אותה לאכול?