וואלהאנונימי (פותח)

וואלה פתאום אני קולט שנכון לרגע זה (יום שלישי כ"ח בסיוון 16:00) 75% מהמשתמשים

מפתח תקווה (עולה!!!!)

נעלבתיאנונימי (פותח)

אני ממש נעלב!

אני כותב נושא ואני היחיד שצופה בה!

תתבישו!

מה לעשותשורש וגרביים

אם תכתוב דברים יותר קשורים ולא משתחצנים, אולי יותר אנשים יתחסו אליך..

העלבה.123

אתה זקוק למעט סבלנות. עברו בסה"כ 3 דקות, מפתיחת הנושא. לאנשים פה יש חיים גם מחוץ למחשב(נכון BARAK891?).

בצ"ל אריאל!

סליחה?barak891

אתה מנסה לרמוז פה משהו?

יום צח ומוצלח, בצלב"א.

לרמוז?...123

רק צחקתי קצת על עצמי

בצ"ל אריאל!

יש סניפים שבכלל לא יודעים על הפורום הזה..אנונימי (פותח)

בס"ד

(למשל אצלנו בק4..)

שזה ממש חבל כי אז הפורום היה יכולהיות הרבה יותר פעיל..

פרסום.123

אז תפרסמי את הפורום בסניף...

בצ"ל אריאל! 

אצלי כולם יודעים (בלי יוצא מן הכלל)אנונימי (פותח)
יפה!123

מה אתם אומרים על להוציא פלאיירים על האתר ולחלק לסניפים?;~ )

בצ"ל אריאל!

פחחחחחחחח..לא התלבתם בכלל..אנונימי (פותח)
פרסוםאנונימי (פותח)
אפשר אולי לפרסם בטל שמיים הבא. זה נראה לי מספיק
טל שמיים.123

החבר'ה בהנהא"ר לא כ"כ מרוצים מהפורום הזה. יש קולות רציניים שרוצים שזה יהיה נפרד.

יכול להיות שלא יתנו לזה במה ב"טל שמיים". אבל בעצם כמו שאני מכיר את התנועה שלנו, אפשר לקמבן משהו.

בצ"ל אריאל!

אני עם ההנא"ר.barak891

לדעתי הפורום הזה יהיה הרבה יותר מועיל והרבה פחות משפיל(...) אם הוא יהי נפרד.

יום צח ומוצלח, בצלב"א.

מועיל? משפיל?123

הוא יאבד המון אם הוא יהיה נפרד(בלי להכנס לזה שאין מספיק אנשים בשביל להפריד). דוגמא קטנטנה מהפורום: צוות אריאל בנות לא היה יוצא לפועל, אם הפורום לא היה מעורב. וזה טיפשי לדון על אותם דברים ב-2 פורומים, כאשר אנו אותה תנועה.

אם אני רואה דיון בפורום של הבנות, ואני רואה שהם ממש טועות בעובדות בסיסיות(ואני אחד שמכיר יחסית טוב את התנועה), אז יהיה אסור לי להעיר להן שהן ממש טועות ולא שייך מה שהן אומרות?(זו סתם דוג' קטנטנה).

בצ"ל אריאל!

לדעתי אתה טועה.barak891

אין לי ספק שהצוות הזה כן היה יוצא. אולי היה לוקח לו קצת יתר זמן אבל הוא היה יוצא.

אז מה אם הן יעשו טעויות? אני בטוחה שיש בנות שמכירות את התנועה כמוך.. גם הן יכולות לתקן...

יום צח וומוצלח, בצלב"א.

כל אחד מוסיף.123

אז ידע טכני, אולי יש לעוד הרבה בנות ת'ידע הכללי שיש לי על התנועה(למרות שברור שיש המון ידע טכני שאולי רק אני יודע אותו, על כל מיני סניפים וכו'. וכל מיני דוגמאות מסניפי בנים שאין את הידע הזה לבנות).

בדיונים הרעיונייים והלא טכנייים, לכל אחד יש הסתכלות שונה ושיטת מחשבה שונה. אם זה יהיה נפרד, אז נהיה רחוקים מלחדד את הדברים עד תומם.

וגם אנחנו לא מיליונים בתנועה. כל אחד מוסיף מעצמו, ויהיה חסר המון אם יהיה הפרדה.

אם הצניעות נפגעת בגלל הפורום, אז יש צורך לשקול אם החסרונות שוות את היתרונות. אם יתברר שהתועלות שיוצאות מפורום מעורב, לא שווה את הפגיעה בצניעות, אז אני מסכים.

בצ"ל אריאל!

סוד..barak891

אני אגלה לך משבו שאולי אתה לא יודע..

יש אנשיים שלא נכנסים ללפורום הזה כי הוא מעורב. ומה ם הדעה שלהם?

יום צח ומוצלח, בצלב"א.

בלי סודות.123

שכוייח לכל האנשים הרציניים מדי בתנועתנו, שלא מוכנים להיות בפורום מעורב. השאלה האם הם נחשבים לשוליים או שהם המרכז. אם רוב חברי התנועה שרוצים להיות בפורום לא נמצאים בפורום משום שהוא מעורב, אז אני מסכים. אך אם זה לא כך, אז שכוייח להם שהם מתחסדים, אך אין לפגוע בתועלת הרוב בשביל היחידים.

ואפשר גם לפתוח 3 פורומים: נפרד בנים, נפרד בנות ומעורב(איני מדבר על לפתוח באתר הזה את הפורומים האלה, אלא באתר של התנועה). למרות שלדעתי זה עדיין הפסד לכלל, אך אין לנו לכפות על המיעוט שלא חפץ במעורב.

את מכירה מקרוב אנשים שלא נכנסים לפורום כי זה מעורב?

אנשים שלא נכנסים לפורום מעורב, הם אנשים שלא כ"כ מסתובבים באינטרנט.

אני מאמין שיש מתי מעט שמסתובבים באינטרנט, אך עומדים על זה שהם נכנסים רק לפורומים נפרדים. ואנשים כ"כ רציניים כאלה, מסתמא מעדיפים להשקיע את זמנם על דברים אחרים ולא על דיבורים בפורום(למרות שאני רואה תועלת גדולה בדיונים בפורום).

בצ"ל אריאל!

מספיק!אנונימי (פותח)

123 הנכבד!!!!!!

לא מוצא חן בעיני כל הקטע שלך ואני לא אתפלר אם אתה מסניף של עזרא!!!!!!!!!
אתה מטיף מוסר על משחק הקשרים בעוד אתה מלגלג בפומבי על החבר'ה הרציניים של התנועה שלא נכנסים לכאן וכל הכבוד להם!!!! עליך ליהיות גאה בהם ולהכיר בעובדה שאתה חלש מהם, במקום לצחוק עליהם!!!!!!!

גם התגובות ה"שריריות" שלך לא ממש מתאימות לך, וכל השיחות עם ברק אסתר ושיר ג"כ.

אז מספיק!!!!!!!!!!!!!!

קשוט עצמך ואחר קשוט אחרים!!!!

ואם קראתי לאפל כך וכך אתה כבר זועק:אבוי!!!!! בעוד שאתה מחלל פה בפומבי מול עיני עזרא את שמה של התנועה בתגובות לא נאותות

תסיק את המסקנות ותתנהג כבר כמו שצריך!!!!!

בצל"א.

אגב, אל תעלב, הערה בונה.......

123

אין אצלנו עזרא. העזרא הכי קרוב אלינו, הוא כמה שעות הליכה(זה בעיר אחרת שלא כ"כ צמודה אלינו).

הייתי בבנ"ע עד תחילת כיתה ו'. בתחילת כיתה ו' החלטתי שזה ממש לא צנוע בשבילי ושזה לא מתאים לי מבחינה רוחנית, אז עזבתי את בנ"ע(למרות שהיו לי מריבות לא פשוטות עם אבא שלי. וכל המשפחה שלי חג'דומטים רציניים של בנ"ע. וכשאני אומר 'משפחה', אז הכוונה גם להורים ולסבים ולדודים...).

להיות בפורום ולדון בצורה מעורבת, זו סוגיא לא פשוטה. אז ברור שלבוא ולשחק במעורב "הקשרים", כשהכל שם זה סביב הצחוק וקלות הראש, ברור שזה לא מתאים לנו לרוחנו, ולא לפי עמדת ההלכה שאנו מתיימרים לעמוד בה.

לגלגתי פה על מישהו? למה אתה סתם אוהב להגיד דברים שאינם נכונים? אני כיניתי את אותם חבר'ה בתואר "רציניים", אז מה אתה רוצה? דיברתי עליהם בצורה של כבוד, ובכלל לא ביזיתי אותם. למה להמציא דברים?

לא תמיד בריא להיות פאנט ומחמיר(ראה בשמונה פרקים לרמב"ם). אך שמעתי ממישהו שהרב קוק הכי היה מיקל בהלכות פיקוח נפש, והכי היה מחמיר בהלכות צניעות. וידוע שהשו"ע נקט לשון "מאוד מאוד", ו"קדושים תהיו" לפי רש"י נאמר על העריות, ויוצא מזה שככל שאדם יותר פרוש מן העריות כך הוא יותר קדוש. אז כל מי שמחמיר על עצמו בדברים אלו, מגיע לו שכוייח גדול!

חלש מהם? כן, יכול להיות(עדיף שלא ארחיב בנושא).

לגבי "קשוט עצמך", כבר כתבנו פה הודעה בפורום שהגרסא היא "קשט" ולא "קשוט"(ויש בזה נפקא להסבר פשוטו של פתגם).

אשמח שתאיר עיני, על כל מליוני התגובות הלא נאותות שלי.

וזה בסדר, איני נוהג להעלב. אני כן לפעמים מתפלא מאטימות של אנשים, אך אני לא אוהב להעלב, אז אני לא כ"כ נעלב ע"פ רוב.

בצ"ל אריאל!

לא ברור...barak891

באמת שאני לא מבינה למה אתה בכוונה מנסה להתכחש לכל מה שמעירים לך?

אתה רואה שיש לך דברים שאתה אומר שכן מפריעים לאנשים??

כבר הרבה אנשים אמרו לך את זה וכנראה יש בזה משו! זה מפריע לאנשים...

לפעמים יש הערות שהן מורידות את הרמה של הפורום ולא דוקא המשחקים.

לדעתי מי שכתב לך את ההודעות צודק וזה לא ממש בסדר כל מה שקורה פה..

יום צח ומוצלח, בצלב"א.

סימון הודעות.123

תגידו איזה הודעות מפריעים לכם, ואמחוק אותם...

בצ"ל אריאל!

שלום לתמימותאנונימי (פותח)

קודם כל, "רציניים מדי" לא בדיוק מראה על איזשהיא הערכה או כבוד מי יודע מה...

דבר שני, גם אם הרבה חבר'ה מהתנועה מעוניינים בפורום מעורב, זה כל כך לא משנה, משנה מהי הדרך שאותה מתווה התנועה, מהם ערכי התנועה המוחלטים, מי שמעוניין בפורום מעורב כדי להעשיר את עולמו הרוחני יוכל למצא זאת בהרבה מקומות אחרים, מטרתנו היא להציב אלטרנטיבה בכל תחום, ולמה לא? גם בזה....

לטענתך, דיונים שכאלו מאד מעשירים ומפרים ובאמת מאד קשה ללא אוצר המידע שלך, אבל אם כך אני מניחה שמאד יהיה לנו חסר לנהל סניף רק של בנות...מי יתן לנו את נקודת מבט הגברית הכל כך חשובה? הסניף שלנו יהיה חסר ללא המיגוון של שני הצדדים, אז בעצם בואו נוותר על כל הקטע הזה של אריאל, אולי כל הדרך שלנו לא נכונה...אולי אנחנו מסתגרים כל מין במינו?

הכי פשוט זה לשכנע את עצמנו שאנחנו לא פוגעים בצניעות כי אנחנו 'כולה' מתכתבים, אפילו לא משוחחים...אבל אם נחשוב שניה ובאמת נפתור תרגיל בחשבון נפש, אולי נראה ש.... 

שלום וברכה!123
עבר עריכה על ידי 123 בתאריך א תמוז תשס"ה בשעה 12:06

את מתווכחת איתי למה התכוונתי כשנקטתי במילה "רציניים"? אנחנו מתווכחים למה אני התכוונתי? מי שרוצה בכוח, נגד האמת, לדון אותי לכף-חובה, אז שיעשה זאת. אך הוא בכוח מכופף את האמת.

-

יש אצלנו בעיה בתנועה שהמילה "מעורב" היא מילה טמאה. יש דברים שברור לכולנו שלא שייך להפריד, ואין לאף-אחד שום בעיה שזה מעורב. יש דברים שמקובלים על כולנו. על כולנו מקובל שאין צורך בתנועה במזכ"לית, ושיוסי המזכ"ל הוא ראוי גם להוביל את הבנות. ברור לנו שההנאה"ר מורכבת גם מבנות(הקומונרים נמצאים המון בקשר עם נטע. ויוצא להם גם לדבר הרבה עם עינת, ורד ומאיה), אין הנהא"ר לבנים והנהא"ר לבנות, וזה מקובל על כולנו. אין לנו בעיה במלווי-נשק במחנה של הבנות ובפעילויות שלהן. אין לנו בעיה שלסניפי בנות יש רבנים ולא רבניות.

יש הרבה דברים שאנו מסכימים עליהם שלא שייך להפריד. הפורום הוא דבר חדש אצלינו, ולא שייך לבוא מיד ולקבוע שיש חובה להפריד אותו(שכאילו זה דבר שברור שהוא נובע מערכי התנועה),לפני שמבררים מה הוא בדיוק על כל צדדיו. אם המליאה מעורבת, אז יש גם מקום גדול לדון על הפורום, ואין לפסול אותו מיד.

יש כאלה שרוצים לבוא ולפסול את הפורום, על שהוא מעורב, שהרי "נפרד" זה ערך ברור ויסודי בתנועה שלנו. אז לא! זה לא ככה! אין אצלנו ערך בתנועה שנקרא "נפרד", יש מה שנקרא "קיום תורה לכתחילה". עכשיו יש לבוא ולדון את מקומו של הפורום.

הצבת אלטרנטיבה - סתם ככה? גם כזה מיותר וטיפשי? אני מכיר בעולם החרדי 2 תנועות נוער, אחד לבנים ואחד לבנות. אך אנחנו עדיין תנועת נוער אחת. העולם החרדי כבר הציב אלטרנטיבה בתחום.

למה שגם בזה(הפורום)יהיה נפרד? בשביל שנוכל לצעוק שאנו דוסים? יש צורך לבדוק את הדבר ברצינות, ולא בכוח להפריד כל דבר, ללא מחשבה וללא עיון רציני בדבר.

את מכירה פורומים נפרדים?(אני לא חקרתי ת'נושא, אשמח לשמוע שיש כאלה). לא חסר אתרים דתיים ברשת, אך אני לא חושב שיש יותר מדי פורומים נפרדים.

בסניף, גם אם חסר את הראייה הגברית זה לא אומר שאנו נערב את הסניף, וזה בגלל שיש איסור ברור לפעול במעורב על בסיס קבוע, ואנו חרטנו על דגלנו "תורת חיים בעוז", קיום תורה בלי חיפופים. אך מי אמר שהפורום הוא איסור? ברור לנו שחברה מעורבת היא אסורה, אך מי אמר שפורום מעורב הוא אסור?(בגלל שזה נקרא 'פורום מעורב', אז לרבים מאיתנו זה נשמע פסול, לפני שבכלל בררנו את העניין).

וגם בסניף נפרד רק של בנות, לא כ"כ צריך את הראייה הגברית, בגלל שבסניף מתחנכים רק בנות ולא בנים, אז הראייה הנשית מספיקה. אך כאשר את מובילה תנועה, כאשר מדברים על פרוייקטים תנועתיים, כאשר מדובר על דיונים בערכי התנועה, בדרכה, בשיטתה, בחזונה ובדרך תפקודה, את לא יכולה להסתפק רק במין אחד. זה יחסר, משום שהתנועה מובילה את 2 המינים ביחד, ולא כל מין בנפרד.

הכי פשוט תמיד לברוח מכל דבר, ועל כל דבר להגיד 'אסור', 'פסול', 'רחמנא ליצלן'. אבל אם נחשוב קצת, אולי נגיע למסקנה שפשוט מדובר על דבר שאינו מושלם, ויש אנשים שע"פ דרגתם אין להם מה לחפש בפורום מעורב, אך בסה"כ אנו איננו דוגלים בחסימת כלי בצורה עיוורת, אלא בחינוך לשימוש נכון ונבון בכלי, ואולי לרוב חברי התנועה, פורום מעורב כן מתאים.

איננו נוצרים ואיננו מעמידים כאידיאל את ההתנזרות מהעולם. אדרבא, יש לנו כלי שימושי, אפשר וצריך לנצל אותו לדברים שבקדושה, גם אם במקומות אחרים בוחרים לנצל אותו לדברים אחרים.

התנועה לא נגד אינטרנט, שהרי היא בעצמה עובדת בהווה על אתר לתנועה. אז אם התנועה מעודדת את חבריה לגלוש ברשת, והיא אינה מביעה התנגדות על זה; אז פורום שמטרתו היא רצינית, יש המון מקום להגיד שהוא בסדר, גם אם הוא פועל במעורב. אינטרנט כן, ופורום מעורב לא? נשמע אבסורדי לחלוטין...

וחברי התנועה הרציניים שבינינו, שמדרגתם בקודש היא נפרד גם בנידון דידן, אז אם הם מהווים רוב, אז יש צורך שהפורם יהיה נפרד, אחרת אין צורך(וכבר הסברנו שכן צריך להחליט ע"פ חברי התנועה אם להפריד את הפורום או לא, כי פורום מעורב אינו ערך בסיסי בתנועה, אלא קיום תורה לכתחילה הינו הערך הבסיסי. ופורום הוא רק כלי, שהלכתחילה בו היא אינידיבידואלית, שיש כאלה שלהם זה יחשב לכתחילה ויש כאלה שבשבילם זה יהיה בדיעבד).

ויש כאלה לצערינו שהם סתם צבועים. אנשים שמנסים להראות בעיני העולם שהם איזה צדיקים גדולים, או אפילו בעיני עצמם, אך הכל זו צביעות ושקר(איני מתכוון לחבר'ה שצדיקים באמת). והם באים ומנסים לכפות דעתם ולהשתמש בדמגוגיה זולה ע"מ להשפיע על אחרים, ולהפוך את אלה שהם בעד פורום מעורב, לאיזה אנשים שמשחקים את עצמם תמימים, ושכל מטרתם לשכנע את עצמם שהם לא פוגעים בצניעות(איני רומז לאף-אחד, אלא זה רק היה שימוש בלשון דומה).

-

אפשר עכשיו לבוא ולדחות את דברי באיזה משפט טיפשי ולא ענייני, ולומר עלי שאני מסית ומדיח. אך אפשר גם לבוא ולהתייחס לדברים שלי בצורה אמיתית. אני מבקש שמי שאינו יכול להתייחס לדברים שלי בצורה רצינית, וכל מה שהוא יכול להשקיע בתור תגובה, זו איזה תגובה שטחית ורדודה, אז שיוותר על תגובה.

בברכת "קבל את האמת ממי שאמרה" ובצ"ל אריאל!

ד.ח.  ולא איני תמים. אני אחד האנשים שיותר מבין ביתרונותיו וחסרונותיו של פורום(יש לי עבר רציני עם פורומים וגילגוליהם). אני מודע שגם יש חסרונות, אך כל עוד איננו עוברים על הלכה, גם אם אנו מבטלים איזה חסידות, יש צורך לבדוק את היתרונות מול החסרונות, ולברר אם חסרונותיו של הפורום שווים את יתרונותיו.

וסתם שאלה: מי פה מסתובב רק בפורומים נפרדים?...(או שכנראה רק כאשר מגיעים לשם 'אריאל', אז כולם נזכרים להיזכר בכל מיני חומרות וכדו'...).

אוהב אתכם, באמת!!

*העריכה שנעשתה להודעה, זה סתם תיקון קטנטן של טעות כתיב.

.אנונימי (פותח)

תתפלא אבל כן! כולנו מסתובבים בפורומים כשרים!!!!!!!!

באשר לכל הויכוחים כאן, 123, אתה כלהזמן בעמדת התגוננות, כל הזמן רק מוכיח אחרים ולא עוצר לרגע להסתכל על התמונה המלאה ולבדוק את עצמך.

כל הזמן מצטט רמב"נים וספרים, והכל טוב ויפה אבל תפסיק לירות לכל הכיוונים ותסתכל במראה.

א-ת-ה ה-ב-ע-י-ה-!!!!!!!!!!!

איזו קטנות!123

מתחיל להבין יותר טוב את דברי הרב קוק זצוק"ל, על הקושי הגדול להסתובב בחברת בני-אדם.

יש אנשים כ"כ מצומצמים, כ"כ קטני מחשבה, שאינם מוכנים לחשוב בגדול ולחשוב בצורה אמיתית. תתבגר! תצא כבר מהמחשבה ומההסתכלות של ילד קטן! העולם לא שחור לבן! העולם קצת יותר מורכב ממה שאתה רואה אותו!!! זה עולם עמוק, זה עולם מסובך. תפסיק כבר עם ההתייחסות הרדודה שלך לכל דבר!!

על התגובה שלך כבר וויתרתי מראש. ביקשתי שתגובות כמו שלך, שלא יכתבו כי הם סתם מיותר. התגובה שלך רדודה ושטחית, ומאוד לא עניינית. לא השקעת בה שום מחשבה, לא ניסית לחפש אמת. אתה רק מנסה לבוא ולרמוס אחרים, ולעשות זאת בשם התורה.

אם אתה טוען שכולם פה מסתובבים בפורומים כשרים(שאני התכוונתי לפורומים נפרדים), אז תמחל לי על הבוטות, אך אתה: משקר!

בציפייה ל"מלמד לאנוש בינה" ובצ"ל אריאל!

נ.ב.  אין צורך שאנשים יבואו עכשיו, ויצעקו עלינו להפסיק לריב. הירידות הפרטיות הם חלק בלתי נפרד מהוויכוח.

לא נעיםbarak891

אף אחד לא ייצעק עליכם שתפסיקו לריב אבל  זה ממש לא נעים לקרוא את זה.

פרסום בטל שמיםאפרת
כבר פירסמתי על זה בסוגריים בטל  שמים שכתבה על צוות אריאל (צוות הווי)
סליחהאפרת
שבעות כתבתי את זה פה ולא במקום הנכון, ראו לעיל טל שמים
זה בסדר.123אחרונה

זה המקום הנכון. אם ההודעה שלך נמצאת במקום כזה, בנטייה כזאת לצד ימין, זה מראה שהגבת להודעה שדיברה על פרסום ב"טל שמיים".

בצ"ל אריאל!

האבולוציה המגזרית:מקפיצים נטושים

פעם ערוץ 7 היה נחשב הערוץ המגזרי הדוסי,
ואריאל נחשבה התנועה הדוסית של המגזר,
ולכן היה פה פורום תסיס ופועל,

אלא שהיום ערוץ 7 כבר נחשב פרוגרסיבי מדי,

וכל תנועת אריאל מתעדכנת באמצעים אחרים....

*הסיפור דמיוני ועל אחריותי בלבד*

למה ערוץ 7קעלעברימבאר
נחשב פרוגרסיבי מדי?
חחחחח לא באמת התכוונתי לזהמקפיצים נטושים

אבל אני יכול להמציא סיבות למה אם תרצה.

אני סתם נכנס לפורומים נטושים וכותב בהם משהו.

אגב מסתבר שהפורום הזה אפילו מופיע בתפריט הפורומים אז כנראה הוא דווקא פעיל כביכול...

המון להט"בים מסתובבים פה באין מפריעפשוט אני..
איך הגעת לפורום הנטוש הזה?קעלעברימבאר
קפץ לי ב''עדכני''פשוט אני..
אה בעצם הוא מופיע בראשי, כמו שאני הגעתיקעלעברימבאר
אפילו המנהלת של הפורום גאהפשוט אני..אחרונה
אתם יודעים איך הופכים סניף של עזרא לאריאל?דורין השמיני
אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
נראליהעי

מתקשרים לתנועה יש בטוח מספר בגוגל

לגרש את הבנות ניסית?פתית שלגאחרונה

😜

סניף בלי מבנהתורת חיים בעiז

מה עושים בחודש אגון לגבי צביעת קירות?

צובעים על דפים גדוליםתות"ח!אחרונה

מחפשים מבנה שלא אכפת לו שיצבעו עליו (אנחנו צבענו על איזה מחסן של בית כנסת ששימש לנו גם כחדר ציוד של הסניף....), הכי טוב לדוגמא מבנה שטרם צבעו אותו והוא עוד בבנייה ואז יש סיכוי גבוה שייתנו לצבוע. אפשר לנסות לדבר עם העירייה/מועצה ולצבוע ארונות חשמל או קירות בעיר (יש קירות בעיר שלנו שאיזה ארגון של נוער צבע אותם).

בהצלחה רבה

הרוב הולכים לאריאל בגלל אידיאל ההפרדהadvfb

או בגלל שזה הסניף שכל החבר'ה הולכים?

צופר לשבת קליל ואפילו מצחיק לשבת צוות דחוףףףףףףדמיינו שם
אני חייבת כמה שיותר מהר משו לא כבד
שלום חברים אני בחור חרדי שמאוד מחובר לחבר'ה הדת"ל2020דתל

מחפש מקום כמו ישיבה וכדו' שיש שם אהבת חברים באופן מיוחד ומכילים כל אחד כמו שהוא,

ולאו דוקא ישיבה אלא כל מי שיודע על מקום כזה אשמח2020דתל

מאוד

לא לגמרי ברור מה אתה מחפשאני77אחרונה

ישיבה קטנה? ישיבה גבוהה? מה זה "מקום כמו ישיבה"? 

בהנחה שהתכוונת למסגרת לימודית כלשהי, אז מה חשוב לך שיהיה שם?

מבחינת סגנון  דתי/חרדי, מה חשוב לך?

איפה אתה מרגיש שאתה עומד מבחינת הרצינות שלך? כלומר - בהנחה שאתה מתכוון למסגרת לימודית, יש מסגרות שמיועדות לאנשים שלא כל כך יש להם כח ללמוד, ורוצים יותר מקום עם אווירה טובה אבל מחובר לקדושה, ויש מסגרות שמיועדות לאנשים שרוצים ללמוד בכל הכח...

הכנסה נוספת 4נטע ברזני

דרושים לעבודה בהזנת נתונים והזנת תוכן (קלדנות) מהבית❗

(ללא השקעה) וללא ניסיון!

ניתן להגיע לסכומים של 3000-11,800₪ בחודש!! בזמנכם הפנוי במהלך היום! לקבלת פרטים וליצירת קשר איתי

👇👇👇 ניתן לשלוח לנו הודעה בוואטספ 050-6158874 נטע👇

זמינות מיידית!

יש פה איראלנקים?בת סוד

בואו נעשה מאגר פעולות

אולי יעניין אותך