לי יש משאובה של "אוונט", היא מעולה לי, תתוך רבע שעה גומרת לשאוב (אבל גם ההנקה מהירה..).
1. יש בצומת בר אילן בית מרקחת, אני חושבת שראיתי שם משהו כמו 300 ש"ח.
יש גם בסופר פארם בעיר, במשביר, נראה לי שזה יקר יותר. אל תקני ביותר מ300 ש"ח, כי תוכלי למצוא בפחות.
בג. שאול יש חנות של תינוקות, ויש שם ב250, נראה לי, אבל זה לא ממש קרוב לעיר..
2. אני שואבת, לבקבוק, ואז מקפיאה אותו. לפעמים אני שואבת מנה, מקפיאה, ועליה מוסיפה עוד, ומקפיאה שוב.
כרגע זה נוח לי כי אני ושאבת רק 4 מנות. שנה הבאה אצטרך יותר, ואז אולי אעזר בשקיות לשמירת חלב אם (מה שטוזי כתבה). נראה לי שאפשר להשיג בכל בית מרקחת, אולי גם בסופרים..
3. ממ.. איך את מחממת? אסור במקרוגל, זה הורס את החלב.
את צריכה לשים את הבקבוק בתוך נטלה או כלי רחב עם מים רותחים, ואז זה מחמם /מפשיר את הבקבוק. איך תדעי אם זה מספיק חם? תוציאי מהנלה, שטפי שניה במים קרים, ותרגישי על הלחי. זה אמור להיות נעים על הלחי או על פרק היד הבהיר יותר.
4. גודל פיטמה. פיטמה 1 זה עד גיל חודש אם אני לא טועה. פיטמה 2- טוב, אני לא יודעת, כי אני משתמשת בפיטמה 2 וזה מצויין לו. הוא גומר יחסית לאט את הבקבוק (10 דקות), אבל כרגע זה טוב לי ולו. על כל פיטמה של אוונט (ונראה לי של כל חברה), כתוב מאיזה גיל ועד לאיזה גיל זה מתאים (כמו במוצצים של חברות טובות).
5. חייבים לחמם את החלב?
שמעי סיפור. בגיל חודש וחצי בעלי נשאר עם הקטן לשמור עליו. השארתי לו חלב קפוא, ויצאתי. אחרי שעה הוא מתקשר אלי בהיסטריה- הוא פלט המון המון, ולא מוכן למשיך לאכול!! שאלתי את בעלי- חיממת לו? אז הוא ענה לי- קצת. המשכתי לשאול- אז זה פושר עכשיו? הוא ענה לי- לא, זה קר...
קיצ', לתינוק מפריע כשהחלב לא חם (הוא רגיל לשתות 37 מעלות! את חום גופך!). נראה לי שזה יותר קריטי בגילאים הקטנים ופחות בגדולים. הבן שלי, בן 5 חודשים, שותה קצת מים מורתחים שהתקררו. זה לא מחמם, והוא שותה. אבל נראה לי שעם חלב של אמא זה אחרת..
בקשר לשאיבה- אם אני לא שואבת כל שעתיים (שכל שעתיים הבן שלי אוכל), אז נגיד כעבור 4 שעות יהיה לי 1 וחצי מנות לשאוב. ככה זה אצלי, ונסי ותראי איך את. יש כאלה, שאם הן לא ישאבו כל 2-3 שעות, הן יתפוצצו..
מה עוד לקנות?
צידנית לשים את החלב שאת שואבת
קרחיות כאלה.. לא יודעת איך קוראים לזה. לרוב זה כחול מלא מים, ששומר על הקור הצידנית.
בקבוקים, או שקיות לאיחסון חלב אם
כמובן משאבה
אם את צריכה עוד משהו- בשמחה ממש!! (מוזמנת גם להתקשר
)
בהצלחה!!